Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DFL-210 Network Security Firewall firewall (hardware)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DFL-210 Network Security Firewall
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DFL-210/E show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Door een firewall tussen uw lokale netwerk (LAN/WLAN) en het internet te plaatsen, maakt u het zeer moeilijk voor hackers en andere twijfelachtige figuren die zich op het internet bevinden, om binnen te dringen op uw lokale netwerk, mits u de firewall op de juiste manier geconfigureerd hebt. Vooral voor bedrijven en particulieren met gevoelige informatie op hun computer kan dit zeer belangrijk zijn. Een handige functie die veel firewalls bezitten is een vorm van VPN (virtual private network). Met VPN kunt u zonder moeite twee lokale netwerken via een beveiligde verbinding over internet met elkaar verbinden. Zo kunt u met een gerust hart gebruik maken van internet!
firewalls (hardware)
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 36041
Deze statistiek is gebaseerd op de 75020 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73304 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 08:10:18
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam D-Link DFL-210 Network Security Firewall firewall (hardware) :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DFL-210 Network Security Firewall firewall (hardware)

DFL-210 Network Security Firewall
Meer>>>

D-Link DFL-210 Network Security Firewall firewall (hardware):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DFL-210 Network Security Firewall firewall (hardware).
Aangezien bedrijven steeds afhankelijker zijn van een goed werkend netwerk, is het kiezen van een betrouwbare oplossing voor het beveiligen van het netwerk zeer belangrijk. D-Link NetDefend bestaat uit een reeks krachtige en geavanceerde oplossingen die ervoor zorgen dat uw netwerk altijd maximaal beveiligd is. Met NetDefend hoeft u zich geen zorgen meer te maken over netwerkbeveiliging, aanvallen van hackers, virussen en privacybescherming. Alle firewalls in deze productfamilie worden gekenmerkt door krachtige beveiligingsfuncties, een flexibele configuratie en een maximale netwerkbeveiliging. De investering in een NetDefend-product is dus zo terugverdiend.

Met de DFL-210 firewall beschikt u over een geavanceerde netwerkbeveiligingsoplossing voor kleine bedrijven of werkgroepen met geïntegreerde voorzieningen zoals een firewall, een geavanceerd systeem voor inbraakdetectie en -preventie (IDS/IPS), Traffic Shaping, fouttolerantie, filtering van inhoud, gebruikersverificatie, blokkering van IM-berichten en peer-to-peer toepassingen, bescherming tegen DoS (Denial of Service) en veilige VPN-verbindingen. De DFL-210 is ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan een maximale beveiliging van hun netwerk, zowel intern als extern. Een leuke bijkomstigheid is de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De verschillende geavanceerde functies zijn samengevoegd in een fraai vormgegeven behuizing. De firewall is bovendien zeer gebruiksvriendelijk, wat betekent dat netwerkbeheerders beschikken over een zeer efficiënte en krachtige beveiligingsoplossing.
Korte samenvatting D-Link DFL-210 Network Security Firewall firewall (hardware):
Deze korte samenvatting van de D-Link DFL-210 Network Security Firewall firewall (hardware)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DFL-210 Network Security Firewall, 100 Mbit/s, PPPoE, PPTP, DHCP, Java Applet, Java Scripts, VB Scripts, ActiveX, IPSec, PPTP, L2TP, IPSec LAN-to-LAN, PPTP/L2TP Server/Client, PSec/PPTP/L2TP Pass-through, DHCP, DES, Stroom, WAN, 15 W
Lange samenvatting D-Link DFL-210 Network Security Firewall firewall (hardware) :

D-Link DFL-210 Network Security Firewall. Overdrachtssnelheid (max): 100 Mbit/s. Ondersteunde netwerkprotocollen: PPPoE, PPTP, DHCP. Firewall: Java Applet, Java Scripts, VB Scripts, ActiveX, VPN eigenschappen: IPSec, PPTP, L2TP, IPSec LAN-to-LAN, PPTP/L2TP Server/Client, PSec/PPTP/L2TP Pass-through, DHCP, DES. LED-indicatoren: Stroom, WAN. Piekvermogen: 15 W

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DFL-210 Network Security Firewall firewall (hardware), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Data-uitwisseling
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Netwerk
VPN tunnels quantity
100
Protocollen
Ondersteunde netwerkprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
PPPoE, PPTP, DHCP
Beveiliging
Firewall
Java Applet, Java Scripts, VB Scripts, ActiveX
VPN eigenschappen
Virtual Private Network eigenschappen. Met VPN kunt u een virtueel privé netwerk aanleggen over het internet, bijvoorbeeld om netwerkbronnen als harde schijven of printers te delen met uw kantoor, wanneer u met uw laptop onderweg bent. Of om met uw vriend(inn)en multiplayer spellen alsof u allemaal op hetzelfde Local Area Network aangesloten bent.
IPSec, PPTP, L2TP, IPSec LAN-to-LAN, PPTP/L2TP Server/Client, PSec/PPTP/L2TP Pass-through, DHCP, DES, 3DES, AES, Twofish, Blowfish, CAST-128, XAUTH
Beheerfuncties
LED-indicatoren
Stroom, WAN
Energie
Piekvermogen
Het maximaal gebruikte vermogen
15 W
Minimale systeemeisen
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimale processor
1.3GHz
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows XP SP2, Windows 2000 SP4
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
13 - 57 °C
Temperatuur bij opslag
-1 - 64 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
235 x 162 x 36 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
500 g
Overige specificaties
Netwerkfuncties
Static IP address
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
10/100BASE-TX Port, 4 10/100BASE-TX Ports, PPTP/L2TP Server/Client, Serial COM Port
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-08-17
Testseek heeft 5 proffesionele recensies verzameld voor D-Link DFL-210 Network Security Firewall. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 73 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
73%
Land Distributor
Österreich 1 distributor(s)
Chile 1 distributor(s)
X