Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link SoHo Network Security Firewall 50Mbit/s firewall (hardware)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SoHo Network Security Firewall
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DFL-200
Categorie
Door een firewall tussen uw lokale netwerk (LAN/WLAN) en het internet te plaatsen, maakt u het zeer moeilijk voor hackers en andere twijfelachtige figuren die zich op het internet bevinden, om binnen te dringen op uw lokale netwerk, mits u de firewall op de juiste manier geconfigureerd hebt. Vooral voor bedrijven en particulieren met gevoelige informatie op hun computer kan dit zeer belangrijk zijn. Een handige functie die veel firewalls bezitten is een vorm van VPN (virtual private network). Met VPN kunt u zonder moeite twee lokale netwerken via een beveiligde verbinding over internet met elkaar verbinden. Zo kunt u met een gerust hart gebruik maken van internet!
firewalls (hardware)
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 107891
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:19:55
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link SoHo Network Security Firewall 50Mbit/s firewall (hardware) :
De korte redactionele beschrijving van D-Link SoHo Network Security Firewall 50Mbit/s firewall (hardware)

Firewall netwerkbeveiliging voor kleine (thuis)kantoren
Meer>>>

D-Link SoHo Network Security Firewall 50Mbit/s firewall (hardware):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link SoHo Network Security Firewall 50Mbit/s firewall (hardware).
De D-Link DFL-200 is een eenvoudig te installeren firewall voor kleine (thuis)kantoren en werkgroepen die een hogere prijs-prestatieverhouding vereisen. Dit apparaat biedt een krachtige veiligheidsoplossing en voorziet in geïntegreerde netwerkadres-translatie (NAT), firewall, inhoudfiltering, IDS-beveiliging, verkeersmodulatie alsmede ondersteuning middels virtueel particulier netwerk (VPN). De DFL-200 is voorzien van een WAN-link ondersteuning, een veilige LAN-poort en een DMZ-poort om lokale e-mail en webservers te ondersteunen. Bovendien is hij zo compact dat hij overal past. De DFL-200 is voor de gebruiker gemakkelijk te installeren dankzij een intuïtieve, web-gebaseerde interface en eenvoudige procedure.

Productkenmerken:

* 4-poorts 10/100 Mbps ingebouwde switch voor LAN-verbindingen
* Eén 10/100BASE-TX DMZ-poort
* Eén 10/100BASE-TX WAN-poort voor modemverbinding middels kabel/DSL
* PPTP, L2TP, IPSec VPN server/clientondersteuning met maximaal 70 tunnels (VPN-eindpunt)
* PPTP, L2TP, IPSec VPN-doorvoer ondersteuning
* Nul-, DES- en 3DES-coderingstransformaties
* Sleutelbeheer met handleiding of IKE
* Netwerkadres-translatie (NAT)/netwerkadrespoort-translatie (NAPT)
* Toegangsweigering (DoS) en DDoS aanvalblokkering
* Inhoudfiltering, URL-/domeinblokkering en sleutelwoordcontrole
* Verkeermodulatie
* DHCP server/client en kinderslot
* Pakketinspectie (SPI) firewall-beveiliging
* Ondersteunt filteren van inhouden middels paswoordcontrole
* Web-gebaseerd of Telnet-beheer
* Universele plug-and-play (UPnP)
Korte samenvatting D-Link SoHo Network Security Firewall 50Mbit/s firewall (hardware):
Deze korte samenvatting van de D-Link SoHo Network Security Firewall 50Mbit/s firewall (hardware)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link SoHo Network Security Firewall, 50 Mbit/s, 100 Mbit/s, DES,MD5,SHA-1, Stroom, Status, WAN, 16 MB, 0 - 60 °C
Lange samenvatting D-Link SoHo Network Security Firewall 50Mbit/s firewall (hardware) :

D-Link SoHo Network Security Firewall. Firewall throughput: 50 Mbit/s, Overdrachtssnelheid (max): 100 Mbit/s. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: DES,MD5,SHA-1. LED-indicatoren: Stroom, Status, WAN. Flash memory: 16 MB. Afmetingen (BxDxH): 235 x 162 x 35,6 mm, Gewicht: 500 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link SoHo Network Security Firewall 50Mbit/s firewall (hardware), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Data-uitwisseling
Firewall throughput *
The average rate of successful data delivery over through a Firewall. The throughput is usually measured in bits per second (bit/s or bps), and sometimes in data packets per second or data packets per time slot.
50 Mbit/s
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Netwerk
VPN tunnels quantity
80
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
DES,MD5,SHA-1
Beheerfuncties
LED-indicatoren
Stroom, Status, WAN
Opslagmedia
Flash memory
16 MB
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 60 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 70 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
235 x 162 x 35,6 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
500 g
X