Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link SoHo Network Security Firewall 50Mbit/s firewall (hardware)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SoHo Network Security Firewall
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DFL-200/E
Categorie
Door een firewall tussen uw lokale netwerk (LAN/WLAN) en het internet te plaatsen, maakt u het zeer moeilijk voor hackers en andere twijfelachtige figuren die zich op het internet bevinden, om binnen te dringen op uw lokale netwerk, mits u de firewall op de juiste manier geconfigureerd hebt. Vooral voor bedrijven en particulieren met gevoelige informatie op hun computer kan dit zeer belangrijk zijn. Een handige functie die veel firewalls bezitten is een vorm van VPN (virtual private network). Met VPN kunt u zonder moeite twee lokale netwerken via een beveiligde verbinding over internet met elkaar verbinden. Zo kunt u met een gerust hart gebruik maken van internet!
firewalls (hardware)
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 20 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 17608
Deze statistiek is gebaseerd op de 74584 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 20-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72864 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 00:57:48
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link SoHo Network Security Firewall 50Mbit/s firewall (hardware) :
De korte redactionele beschrijving van D-Link SoHo Network Security Firewall 50Mbit/s firewall (hardware)

SoHo Firewall netwerkbeveiliging
Meer>>>

D-Link SoHo Network Security Firewall 50Mbit/s firewall (hardware):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link SoHo Network Security Firewall 50Mbit/s firewall (hardware).
De DFL-200 van D-Link is een eenvoudig te gebruiken firewall voor kleine kantoren en thuiskantoren (SoHo) en kleine werkgroepen die een superieure prijs/prestatie vereisen. Dit toestel is een krachtige beveiligingsoplossing die geïntegreerde Network Address Translation (NAT), Firewall, Content Filtering, IDS-beveiliging, verkeervorming alsook Virtual Private Network (VPN) ondersteuning biedt. De DFL-200 omvat een WAN linkondersteuning, een betrouwbare LAN-poort, en een DMZ-poort om de lokale mail- en webservers te ondersteunen en het is compact genoeg zodat deze overal past. Met een intuïtieve webgebaseerde interface en eenvoudig proces, voorziet de DFL-200 gebruikers van een eenvoudige installatie.

Productkenmerken:

* 4 poort 10/100Mbps ingebouwde switch voor LAN-aansluitingen
* 1 10/100BASE-TX DMZ-poort
* 1 10/100BASE-TX WAN poort voor kabel/DSL modemaansluiting
* PPTP, L2TP, IPSec VPN server/client ondersteuning met tot 70 tunnels (VPN-eindpunt)
* PPTP, L2TP, IPSec VPN-doorgangsondersteuning
* Null, DES en 3DES coderingstransformaties
* Codebeheer met handmatig of IKE
* Network Address Translation (NAT)/Network Address Port Translation (NAPT)
* Denial of Service (DoS) en DDoS-aanvalblokkering
* Inhoudfilter, URL/domeinblokkering en codewoordcontrole
* Verkeervorming
* DHCP Server/Client en ouderlijke controle
* Ondersteunt inhoudfiltering door controle van codewoord
* Webgebaseerde of Telnet-beheer
* Universele Plug & Play (UPnP)
Korte samenvatting D-Link SoHo Network Security Firewall 50Mbit/s firewall (hardware):
Deze korte samenvatting van de D-Link SoHo Network Security Firewall 50Mbit/s firewall (hardware)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link SoHo Network Security Firewall, 50 Mbit/s, 100 Mbit/s, DES,MD5,SHA-1, 0 - 60 °C, 5 - 95 procent
Lange samenvatting D-Link SoHo Network Security Firewall 50Mbit/s firewall (hardware) :

D-Link SoHo Network Security Firewall. Firewall throughput: 50 Mbit/s, Overdrachtssnelheid (max): 100 Mbit/s. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: DES,MD5,SHA-1

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link SoHo Network Security Firewall 50Mbit/s firewall (hardware), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Data-uitwisseling
Firewall throughput *
50 Mbit/s
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Netwerk
VPN tunnels quantity
80
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
DES,MD5,SHA-1
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 60 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
X