Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DFL-1600 Medium Business/Workgroup Firewall with ZoneDefense 320Mbit/s firewall (hardware)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DFL-1600 Medium Business/Workgroup Firewall with ZoneDefense
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DFL-1600
Categorie
Door een firewall tussen uw lokale netwerk (LAN/WLAN) en het internet te plaatsen, maakt u het zeer moeilijk voor hackers en andere twijfelachtige figuren die zich op het internet bevinden, om binnen te dringen op uw lokale netwerk, mits u de firewall op de juiste manier geconfigureerd hebt. Vooral voor bedrijven en particulieren met gevoelige informatie op hun computer kan dit zeer belangrijk zijn. Een handige functie die veel firewalls bezitten is een vorm van VPN (virtual private network). Met VPN kunt u zonder moeite twee lokale netwerken via een beveiligde verbinding over internet met elkaar verbinden. Zo kunt u met een gerust hart gebruik maken van internet!
firewalls (hardware)
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 mrt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 33173
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-03-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 22 aug 2017 17:18:18
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link DFL-1600 Medium Business/Workgroup Firewall with ZoneDefense 320Mbit/s firewall (hardware) :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DFL-1600 Medium Business/Workgroup Firewall with ZoneDefense 320Mbit/s firewall (hardware)

DFL-1600 Firewall met ZoneDefense voor middelgrote bedrijven /werkgroepen
Meer>>>

D-Link DFL-1600 Medium Business/Workgroup Firewall with ZoneDefense 320Mbit/s firewall (hardware):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DFL-1600 Medium Business/Workgroup Firewall with ZoneDefense 320Mbit/s firewall (hardware).
Bedrijven worden met de dag afhankelijker van hun netwerk. Dit houdt in dat uw investering in een betrouwbare netwerkoplossing van essentieel belang is. D-Link NetDefense biedt bedrijven nu een serie krachtige oplossingen voor netwerkbeveiliging met de allernieuwste technologie. NetDefend is het antwoord op de groeiende zorg over netwerkveiligheid, aanvallen van hackers, virusdreigingen en groeiende privacyeisen. Iedere firewall uit deze serie biedt een hoog rendement op uw investering met krachtige beveiligingsfuncties, flexibele configuratie en een maximale netwerkbeveiliging.

De DFL-1600 firewall biedt middelgrote bedrijven en werkgroepen de zekerheid van een gegarandeerde netwerkbeveiliging en is voorzien van geïntegreerde functies zoals een firewall, gegevensverkeerspreiding, fault tolerance (minimaliseren gegevensverlies), ZoneDefense, filtering van inhoud, gebruikersverificatie, blokkering expresberichten (IM-berichten) en peer-to-peer toepassingen, Denial of Service (DoS) beveiling en een veilige externe VPN-verbinding. De DFL-1600 voldoet aan alle veiligheidseisen voor externe verbindingen voor bedrijven die hoge prestaties eisen tegen concurrerende prijzen. Geavanceerde voorzieningen zijn geïntegreerd in één apparaat zodat u uw netwerkbeheerders een hoogwaardige alles-in-één beveiligingsoplossing in handen kunt geven.

Om de gevolgen van schadelijke acties op uw hele netwerk tot een minimum terug te brengen, is de DFL-1600 voorzien van de speciale ZoneDefense functie. Dit is een mechanisme dat naadloze prestaties levert in combinatie met D-Link xStack-switches voor een proactieve netwerkbeveiliging. ZoneDefense schermt geïnfecteerde computers automatisch af van de rest van het netwerk en voorkomt dat dubieus verkeer uw netwerk binnenstroomt.

De DFL-1600 is voorzien van een indrukwekkend pakket hardware waaronder uiterst snelle processors, grote databases en een krachtige firewall met een verwerkingscapaciteit van maximaal 400.000 sessie tegelijk. De DFL-1600 komt met interfaces die voor meerdere gebruikers geconfigureerd kunnen worden, zeer snelle Gigabit-poorten voor flexibele en geschaalde netwerkimplementatie waarmee gebruikers binnen een middelgroot bedrijf of werkgroep met elkaar verbonden kunnen worden. Dit alles tegen een uiterst gunstige prijs.

De DFL-1600 kan op afstand worden beheerd via een webgebaseerde interface of middels een gereserveerde VPN-verbinding. Ook is de DFL-1600 voorzien van flexibele functies, waaronder e-mailwaarschuwingen, systeem-logboeken en real-time statistieken, om het netwerk te monitoren en in goede, veilige staat te houden. In combinatie met de mogelijkheid tot firm-ware upgrades biedt deze firewall nu én in de toekomst uiterst hoge prestaties en veiligheid voor uw netwerk.

Kenmerken:
- Krachtige en gunstig geprijsde firewall voor middelgrote bedrijven of werkgroepen.
- Geschikt voor netwerken met maximaal 300 gebruikers.
- 6 user-configurable Gigabit-poorten.
- Proactieve netwerkbeveiliging met ZoneDefense mechanisme.
- Verwerkingscapacitiet firewall maximaal 320Mbps (clear text).
- Maximaal 1200 expliciete VPN-tunnels.
- VPN - prestatie tot 120 Mbps (3DES/AES).
- Beleidsgebaseerd beheer van bandbreedte voor gegevensverkeer binnen het netwerk.
- Advanced High Availability (HA).
- Beleidsgebaseerde routing.
- Dynamische routering middels OSPF.
- 802.1Q VLAN.
- PPPoE, NAT, PAT, Transparantie modus.
- Application Layer Gateway (ALG).
- Intrusion Detection System (IDS).
- DES, 3DES, AES, Blowfish, Twofish, CAST-128.
- Behandelt gelijktijdig tot maximaal 400.000 sessies.
- Maximaal 2.500 beleidsinstellingen.
- SNMP v1, v2c.
- Configuratie via webinterface.
Korte samenvatting D-Link DFL-1600 Medium Business/Workgroup Firewall with ZoneDefense 320Mbit/s firewall (hardware):
Deze korte samenvatting van de D-Link DFL-1600 Medium Business/Workgroup Firewall with ZoneDefense 320Mbit/s firewall (hardware)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DFL-1600 Medium Business/Workgroup Firewall with ZoneDefense, 320 Mbit/s, 1000 Mbit/s, 120 Mbit/s, Bedraad, HTTP, HTTPS, CLI/SSH, PPPoE, NAT, PAT, OSPF, H.323 NAT, ALG, Zone-Defense
Lange samenvatting D-Link DFL-1600 Medium Business/Workgroup Firewall with ZoneDefense 320Mbit/s firewall (hardware) :

D-Link DFL-1600 Medium Business/Workgroup Firewall with ZoneDefense. Firewall throughput: 320 Mbit/s, Overdrachtssnelheid (max): 1000 Mbit/s, VPN throughput: 120 Mbit/s. Connectiviteitstechnologie: Bedraad. Beheerprotocollen: HTTP, HTTPS, CLI/SSH. Firewall: PPPoE, NAT, PAT, OSPF, H.323 NAT, ALG, Zone-Defense, Content filtering: HTTP(URL, Keyword), Script (Java, Cookie, ActiveX, VB), E-mail (Black List, Keyword), VPN eigenschappen: PPTP/L2TP Server IPSec NAT Traversal Hub & Spoke PPTP/L2TP/IPSec pass-through IKE v.2 & X.509 v.3.... Beheerplatform: Console, Web-Based, CMS

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DFL-1600 Medium Business/Workgroup Firewall with ZoneDefense 320Mbit/s firewall (hardware), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Data-uitwisseling
Firewall throughput *
The average rate of successful data delivery over through a Firewall. The throughput is usually measured in bits per second (bit/s or bps), and sometimes in data packets per second or data packets per time slot.
320 Mbit/s
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1000 Mbit/s
VPN throughput
120 Mbit/s
Netwerk
Aantal VPN verbindingen
400000
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Protocollen
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
HTTP, HTTPS, CLI/SSH
Beveiliging
Firewall
Part of a computer system or network which is designed to block unauthorized access while permitting outward communication.
PPPoE, NAT, PAT, OSPF, H.323 NAT, ALG, Zone-Defense
Content filtering
HTTP(URL, Keyword), Script (Java, Cookie, ActiveX, VB), E-mail (Black List, Keyword)
VPN eigenschappen
Virtual Private Network eigenschappen. Met VPN kunt u een virtueel privé netwerk aanleggen over het internet, bijvoorbeeld om netwerkbronnen als harde schijven of printers te delen met uw kantoor, wanneer u met uw laptop onderweg bent. Of om met uw vriend(inn)en multiplayer spellen alsof u allemaal op hetzelfde Local Area Network aangesloten bent.
PPTP/L2TP Server IPSec NAT Traversal Hub & Spoke PPTP/L2TP/IPSec pass-through IKE v.2 & X.509 v.3 authentication
Beheerfuncties
Beheerplatform
Console, Web-Based, CMS
Registratie en bewaking
Description of the logging and monitoring characteristics of the product
Internal & External log, Event Log & Alarm, SNMP v1, v2c
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 60 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
-20 - 70 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
440 x 254 x 44 mm
Overige specificaties
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
UL, LVD (EN60950)
Autenticatiemethode
RADIUS, LDAP, Active Directory, XAUTH, IP & MAC Binding
Netwerkfuncties
DHCP Server/Client, DHCP Relay, VLAN, IGMP, IGMP Snooping
Speciale eigenschappen
IM/P2P Blocking
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
6x Gigabit 1x RS-232
Elektromagnetische emissie
FCC Class A, CE Class A
Land Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
Chile 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
X