Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link 32 Bit Card Bus 10/100Mbps Ethernet Adapter with Direct Port Intern 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
32 Bit Card Bus 10/100Mbps Ethernet Adapter with Direct Port
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DFE-690TXD
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 154266
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 13:13:12
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam D-Link 32 Bit Card Bus 10/100Mbps Ethernet Adapter with Direct Port Intern 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van D-Link 32 Bit Card Bus 10/100Mbps Ethernet Adapter with Direct Port Intern 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter

CardBus 10/100 Mbps Fast Ethernet adapter met rechtstreekse poort
Meer>>>

D-Link 32 Bit Card Bus 10/100Mbps Ethernet Adapter with Direct Port Intern 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link 32 Bit Card Bus 10/100Mbps Ethernet Adapter with Direct Port Intern 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
De DFE-690TXD is een 10/100Mbps Fast Ethernet 32-bit CardBus-adapter voor notebooks. Een RJ-45 LAN-kabel met ingebouwde steker kan rechtstreeks in een notebook gestoken worden. De DFE-690TXD levert een onmiddellijke verbinding voor mobiele gebruikers. Zorgt voor gemakkelijke toegang tot een netwerk - gebruikers hebben toegang tot databanken en hulpmiddelen in uiteenlopende omgevingen. De DFE-690TXD voldoet aan de IEEE 802.3 en IEEE 802.3u standaarden, die de bestaande 10BASE-T en 100BASE-TX Ethernet technologie specificeren en zowel half- als full-duplexmodi met datasnelheden tot 10/100 Mbps en 20/200 Mbps ondersteunen. De DFE-690TXD gebruikt ook automatische afstemming, waarmee de snelheid automatisch wordt aangepast aan om het even welk 10BASE-T of 100BASE-TX netwerk. Met de 4KB RAM gegevensbuffer van de DFE-690TXD worden alle binnenkomende gegevens verwerkt, in het tijdelijke geheugen opgeslagen en uitgefilterd, zodat er een vloeiende gegevensstroom ontstaat. De DFE-690TXD's extensieve diagnostische LED's tonen de verbindingsmogelijkheden voor zowel 10Link/Activity als 100Link/Activity. Dankzij de plug-and-play optie is de DFE-690TXD gemakkelijk te installeren en te bedienen. De geïntegreerde hot-swapoptie zorgt ervoor dat de DFE-690TXD verwijderd kan worden terwijl de computer in gebruik is.

Productkenmerken:

- 10/100Mbps Fast Ethernet-aansluiting voor notebooks
- Snelle 32-bit CardBus-interface naar pc host
- Full-/half-duplex
- Laag energieverbruik
Korte samenvatting D-Link 32 Bit Card Bus 10/100Mbps Ethernet Adapter with Direct Port Intern 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de D-Link 32 Bit Card Bus 10/100Mbps Ethernet Adapter with Direct Port Intern 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link 32 Bit Card Bus 10/100Mbps Ethernet Adapter with Direct Port, Intern, Bedraad, CardBus, 100 Mbit/s
Lange samenvatting D-Link 32 Bit Card Bus 10/100Mbps Ethernet Adapter with Direct Port Intern 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

D-Link 32 Bit Card Bus 10/100Mbps Ethernet Adapter with Direct Port. Intern, Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: CardBus. Overdrachtssnelheid (max): 100 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link 32 Bit Card Bus 10/100Mbps Ethernet Adapter with Direct Port Intern 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
CardBus
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
0,0107 Gbit/s
Bandbreedte
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
Design
LED-indicatoren
Stroom
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
-10 - 50 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Land Distributor
España 1 distributor(s)
Chile 1 distributor(s)
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
X