Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link 4 Port Nway 32 Bit PCI Server Adapter with Port Trunking. Chipset Intern 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
4 Port Nway 32 Bit PCI Server Adapter with Port Trunking. D-Link Chipset
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DFE-580TX
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 34220
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 13:28:31
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam D-Link 4 Port Nway 32 Bit PCI Server Adapter with Port Trunking. Chipset Intern 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van D-Link 4 Port Nway 32 Bit PCI Server Adapter with Port Trunking. Chipset Intern 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter

PCI-bus 10/100 Mbps Fast Ethernet serveradapter met 4 poorten
Meer>>>

D-Link 4 Port Nway 32 Bit PCI Server Adapter with Port Trunking. Chipset Intern 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link 4 Port Nway 32 Bit PCI Server Adapter with Port Trunking. Chipset Intern 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
Deze kaart is ontworpen voor veel bandbreedte vereisende, taakkritische client/servertoepassingen. Zij biedt vier Fast Ethernet poorten voor een zeer snelle verbinding met een Fast Ethernet switch. De kaart kan in de PCI-uitbreidingsgleuf aangesloten worden. De verbinding met de switch geschiedt via de koperen twisted pair kabel. Elk van de vier poorten kan een onafhankelijk vol-breedbandsegment tot stand brengen met een Fast Ethernet switch. Wanneer alle vier de poorten op een switch aangesloten zijn, wordt een 800 Mbps verbinding (totale bandbreedte met vier Fast Ethernet poorten die op full-duplex werken) gecreëerd voor een snelle en gelijktijdige toegang van werkstations.

U kunt ofwel alle poorten zo configureren dat ze actief zijn (belastingverdelingmodus) ofwel enkele poorten zo configureren dat ze als backups fungeren (redundante verbindingen). Belastingverdeling brengt het verkeer tussen de actieve segmenten in evenwicht, terwijl backup-redundantie voor ononderbroken verbindingen tussen de server en de switch zorgt.

-802.3x datatransportbesturingsfunctie maakt het mogelijk de kaart rechtstreeks met de Fast Ethernet-switch te verbinden voor een betrouwbare en snelle full-duplex gegevensoverdracht. De kaart detecteert wanneer de switchbuffer vol is en onderbreekt de datatransmissie om te voorkomen dat de buffer overschreven wordt, zodat gegevensverlies bij verzending over het netwerk tot een minimum wordt beperkt.

- 802.1p prioriteitswachtrijen stellen u in de gelegenheid om videovergadering en andere multimediatoepassingen uit te voeren waar kritische gegevens een wachtrij vormen voor hoge-prioriteitsverzending via het netwerk.

Productkenmerken:

- 10/100Mbps Fast Ethernet aansluiting voor pc-server
- Vier 10/100Mbps poorten met onafhankelijke MAC's
- Full-/half-duplex voor elke poort
- 32-bits Busmaster gegevensoverdracht met pc-host
Korte samenvatting D-Link 4 Port Nway 32 Bit PCI Server Adapter with Port Trunking. Chipset Intern 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de D-Link 4 Port Nway 32 Bit PCI Server Adapter with Port Trunking. Chipset Intern 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link 4 Port Nway 32 Bit PCI Server Adapter with Port Trunking. D-Link Chipset, Intern, Bedraad, PCI, 100 Mbit/s
Lange samenvatting D-Link 4 Port Nway 32 Bit PCI Server Adapter with Port Trunking. Chipset Intern 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

D-Link 4 Port Nway 32 Bit PCI Server Adapter with Port Trunking. D-Link Chipset. Intern, Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Hostinterface: PCI. Overdrachtssnelheid (max): 100 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link 4 Port Nway 32 Bit PCI Server Adapter with Port Trunking. Chipset Intern 100Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
PCI
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
0,107 Gbit/s
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
Gewicht en omvang
Breedte
The measurement or extent of something from side to side.
160 mm
Diepte
The distance from the front to the back of something.
100 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
23 g
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 50 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 80 procent
Overige specificaties
Aantal poorten
Het aantal externe poorten, in- en uitgangen, waarop andere apparaten aangesloten kunnen worden, dat het product heeft.
4
Land Distributor
Österreich 1 distributor(s)
X