Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DES-6500 9-slot 160Gbps Chassis Switch netwerkchassis

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DES-6500 9-slot 160Gbps Chassis Switch
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DES-6500
Categorie
Metal shell which contains the components of a network.
netwerkchassis
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 53489
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:26:22
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Limited Lifetime Warranty for as long as the original customer/end user owns the product, or five years after product discontinuance, whichever occurs first (excluding power supplies and fans) Power supplies and fans carry a limited 3 year warranty
Lange productnaam D-Link DES-6500 9-slot 160Gbps Chassis Switch netwerkchassis :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DES-6500 9-slot 160Gbps Chassis Switch netwerkchassis

Chassis gebaseerde Layer 3 switch met module opties voor bedrijfsnetwerken
Meer>>>

D-Link DES-6500 9-slot 160Gbps Chassis Switch netwerkchassis:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DES-6500 9-slot 160Gbps Chassis Switch netwerkchassis.
De DES-6500 is een Chassis gebaseerde Layer 3 Gigabit switch ondergebracht in een frame voor kernlaag 3 die alles biedt wat een bedrijf nodig heeft voor een geschakeld netwerk. Dit frame met 9 gleuven voorziet in een hoge poortdichtheid, een alomvattende ondersteuning voor netwerkmedia met meervoudige linkaggregatie, een 160 Gbps schakelstructuur met hoge capaciteit die L2/L3 pakketswitching op kabelsnelheid ondersteunt, fouttolerantie met line card hot-swap en redundante backup voeding, servicekwaliteit (QoS)/serviceklasse (Cos), volledig veilige gebruikerstoegang, verkeersbewaking en uitgebreid netwerkbeheer. Het frame is ontworpen om prestaties en flexibiliteit te leveren. Dankzij de eenvoudige edge-apparatuur en de uitstekende prijs-prestatie-verhouding is deze switch een ideale oplossing om een kosteneffectieve ondernemings-, backbone- en universiteitsnetwerk te installeren.

IP-routering met kabelsnelheid
De DES-6500, met standaard-gebaseerde routering, biedt onmiddellijke ondersteuning voor Windows, Unix en internetomgevingen. De ingebouwde niet-blokkerende schakelstructuur op kabelsnelheid levert hardware-gebaseerde pakketfiltering/-verzending. Pakketroutering wordt door on-board ASIC's uitgevoerd op snelheden die veel hoger liggen dan die van CPU-routers.

Tot 96 Gigabit poorten, 192 Ethernet poorten
U kunt de switch met maximaal 96 Gigabit poorten, 192 twisted pair Ethernet poorten, 96 glasvezel Ethernet poorten of een combinatie hiervan configureren. Koper Gigabit en glasvezel Gigabit (SX, LX en SFP inbegrepen) worden ondersteund. De algemene ondersteuning van netwerkmedia maakt het mogelijk om het frame voor werkstations, afdelingservers en backbone-/universiteitverbindingen te configureren.

Schaalbare uitbreiding
Met 8 lineaire kaartgleuven en een breed scala aan poorttypen die door de gebruiker gekozen kunnen worden, biedt de DES-6500 u de mogelijkheid om eenvoudigweg modules toe te voegen om de poortdichtheid te verhogen op het moment dat uw behoeften toenemen, zonder van frame te hoeven veranderen.

Hoge beschikbaarheid
De hardware- en softwarekenmerken van de DES-6500 stellen de gebruikers in de gelegenheid om betaalbare netwerken met hoge prestaties en beschikbaarheid op te zetten. Via de functie line card hot-swap kunnen lijnkaarten gemakkelijk toegevoegd of verwijderd worden om het oplossen van storingen te vereenvoudigen en niet goed werkende onderdelen te vervangen. De DES-6500 beschikt ook over een optie voor redundante voeding om de nuttige netwerktijd te maximaliseren. Andere kenmerken zijn ondersteuning voor RIP v.1,V.2, OSPF, DVMRP, linkaggregatie volgens 802.3ad, Spanning Tree en Rapid Spanning Tree volgens 802.1d resp. 802.1w om de betrouwbaarheid van het netwerk en de beschikbaarheid te verhogen.

Netwerkbeheer
De DES-6500 ondersteunt een breed spectrum aan netwerkbeheeropties, zoals console CLI, Telnet-configuratie, web-gebaseerd en SNMP v.1, v.2c, v.3 beheer, RMON-bewaking, TFTP-firmware upgrade, port mirroring om problemen op te lossen, BootP- en DHCP IP-toewijzing. De DES-6500 ondersteunt ook een breed spectrum aan geavanceerde verkeerbeheeropties, zoals 802.1x, bandbreedtebesturing, broadcast-snelheidsbegrenzing en ondersteuning voor IGMP-snooping v.1, v.2.

Geavanceerde bedrijfskenmerken
De DES-6500 implementeert een robuust en samenhangend geheel van QoS/CoS, VLAN en veiligheidskenmerken. Hij biedt een alomvattende oplossing voor netwerktoegangbeheer, servicekwaliteitondersteuning voor meerdere lagen (L2, L3, L4), geavanceerde toegangscontrolelijsten (ACL) en verhoogde TACACS+ en RADIUS authenticatie.

De DES-6500 ondersteunt 8 prioriteitswachtrijen voor 802.1p/TOS/DiffServ, met classificering en beoordeling op grond van MAC SA/DA, IP SA/DA en/of TCP/UDP poortnummers. Veiligheidskenmerken: 802.1x (poort-gebaseerde authenticatie) 802.1x (MAC-gebaseerde authenticatie), toegangscontrolelijsten gebaseerd op MAC-adressen, IP-adres en/of TCP/UDP poortnummers. De DES-6500 ondersteunt ook GARP/GVRP, VLAN's volgens 802.1q en 802.1Q voor maximaal 4K statische groepen per toestel.Productkenmerken:

8 vrije gleuven voor het installeren van maximaal 96 Gigabit poorten of 192 Ethernet poorten
Backplane bandbreedte van 160 Gbps
IP-routering met ondersteuning van RIP-1, RIP-2, OSPF routering protocols, DVMRP, PIM Dense mode
Totaaloplossing voor netwerktoegangsbeheer
Meerlagige (L2, L3, L4) servicekwaliteit
Geavanceerde toegangscontrolelijsten (ACL), uitgebreide TACACS+ en RADIUS authenticatie
Poortverbindingen met grote bandbreedte die LACP-linkaggregatie volgens 802.3d ondersteunen
IGMP-snooping voor multimedia-applicaties
CLI, web-gebaseerd en SNMP-beheer, RMON-bewaking
Ondersteuning met optionele redundante voeding
Korte samenvatting D-Link DES-6500 9-slot 160Gbps Chassis Switch netwerkchassis:
Deze korte samenvatting van de D-Link DES-6500 9-slot 160Gbps Chassis Switch netwerkchassis-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DES-6500 9-slot 160Gbps Chassis Switch
Lange samenvatting D-Link DES-6500 9-slot 160Gbps Chassis Switch netwerkchassis :

D-Link DES-6500 9-slot 160Gbps Chassis Switch

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DES-6500 9-slot 160Gbps Chassis Switch netwerkchassis, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
• IEEE 802.3/802.3u/802.3ab/802.3z • ANSI/IEEE 802.3 NWay• MDI/MDI-X • IEEE 802.3x Full-duplex
Land Distributor
Deutschland 2 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X