Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DES-3526 Unmanaged L2 netwerk-switch

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DES-3526
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DES-3526
Categorie
Een switch is een apparaat waarmee u een aantal computers met een netwerkkaart op elkaar aan kunt sluiten en zo een lokaal netwerk (Local Area Network) vormen. Zo kunt u bijvoorbeeld printers en schijfruimte delen met uw hele huis of kantoor.
netwerk-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 103333
Deze statistiek is gebaseerd op de 74944 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73237 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 03:51:59
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: Limited Lifetime Warranty for as long as the original customer/end user owns the product, or five years after product discontinuance, whichever occurs first (excluding power supplies and fans) Power supplies and fans carry a limited 3 year warranty
Lange productnaam D-Link DES-3526 Unmanaged L2 netwerk-switch :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DES-3526 Unmanaged L2 netwerk-switch

24-poorts 10/100 Mbps stapelbare switches met 2 combo 1000BASE-T/SFP Gigabit poorten DES-3526
Meer>>>

D-Link DES-3526 Unmanaged L2 netwerk-switch:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DES-3526 Unmanaged L2 netwerk-switch.
De DES-3500 serie van 10/100Mbps stapelbare switches van D-Link zijn onderling stapelbare switches met hedendaagse single IP beheertechnologie van D-Link. Deze switches, uitgerust met 24 tot 48 10/100BASE-TX poorten en twee combo 1000BASE-T/SFP Gigabit in een laag-profiel rekmontagedoos, zijn ontworpen voor een veilige en flexibele aansluiting. Deze eenvoudig inzetbare en gemakkelijk bestuurbare switches omvatten de apparatuur voor de toegangslaag van de afdelingen die gemakkelijk gestapeld en geconfigureerd kan worden met switches die het single IP beheer van D-Link ondersteunen, onder meer L3 core switches, om deel uit te maken van een netwerk met meerdere niveaus dat met backbone en gecentraliseerde hoge-snelheidservers gestructureerd is.

Rendabel virtueel stapelen
De switches van de DES-3500 serie vormen één afdelingstapel die zorgt voor 10/100 Mbps snelheid met flexibele Gigabit uplinks. Verkeer tussen de gestapelde eenheden via de snelle full-duplex Gigabit interfaces en uw gewone netwerkkabels maakt de kostbare en de onhandelbare stapelkabels overbodig. Zonder stapelkabels, kabelafstandsbarrières en de fysieke beperkingen van de stapelmethode kan uw stapel eenheden omvatten die zich overal op het netwerk kunnen bevinden, zodat er geen risico meer bestaat op storingspunten.

Meerlagige servicekwaliteit (QoS)
De DES-3500 serie implementeert een krachtige set meerlagige (L2, L3, L4) Qos/CoS kenmerken om ervoor te zorgen dat kritische netwerkdiensten zoals VoIP, ERP, intranet en videovergadering met de juiste prioriteit verzorgd kunnen worden. Vier prioriteitswachtrijen voor 802.1p/TOS/DiffServ worden ondersteund, met classificering en beoordeling op grond van MAC SA/DA, IP SA/DA, en/of TCP/UDP poortnummers.

Single IP beheer
De DES.3500 serie vereenvoudigt en versnelt uw beheertaken, omdat meerdere switches geconfigureerd, bewaakt en onderhouden kunnen worden vanuit alle werkstations die een webbrowser via één enkel IP-adres uitvoeren. De stapel wordt als een enkelvoudig voorwerp beheerd en alle gestapelde eenheden worden met één enkel IP-adres geïdentificeerd. Via uw ingebouwde webbeheerder kunt u een boomdiagram met heldere inlichtingen over de leden van de stapels weergeven, terwijl uw netwerktopologie de locaties van de gestapelde eenheden en hun verbindingsinformatie laat zien. Met deze eenvoudige maar krachtige web-gebaseerde interface hoeft u geen dure SNMP-netwerkbeheerprogramma's te installeren.

Eenvoudige uitbreiding tot 32 eenheden per stapel
Vanaf een toegangsniveau van een afdelingstapel kunt u gemakkelijk eenheden tot maximaal 32 switches per stapel toevoegen, ongeacht de modellen. De virtuele stapel-ondersteuning voor alle switchmodellen met ingebed single IP beheer houdt in dat u uw stapel kunt uitbreiden met L3 core switches, chassis- of andere switches om een antwoord te bieden op de groei van uw netwerk.

Algemene veiligheid
De DES-3500 serie biedt een compleet aanbod van veiligheidsopties voor de aansluitings- en toegangscontrole. Dit aanbod omvat toegangscontrolelijsten (ACL's) gebaseerd op een MAC-adres, schakelpoort, IP-adres en/of TCP/UDP poortnummers, 802.1x gebruikersauthenticatie en MAC-adrescontrole. De DES-3500 beschikt ook over centraal beheer voor de beheerdertoegang via TACACS+ en RADIUS. Samen met de netapplicatiebesturing staat deze beveiliging niet alleen in voor de verzorging van een juiste gebruikerstoegang, maar voorkomt zij ook dat kwaadaardig verkeer zich over het netwerk verspreidt.

Uitgebreide netwerkprestaties & beschikbaarheid
De switches van de DES-3500 serie bieden een uitgebreide VLAN-ondersteuning met inbegrip van GARP/GVRP en 802.1Q om de veiligheid en prestaties van het netwerk te vergroten. Met de bandbreedteregeling kunt u de verkeerslimiet voor elke poort instellen om het verkeersvolume vanaf de periferie van het netwerk te besturen. De switches beschikken over een optie redundante voeding om de nuttige netwerktijd te maximaliseren. Andere kenmerken omvatten 802.3ad linkaggregatie, 802.1d Spanning Tree en 802.1w Rapid Spanning Tree om de betrouwbaarheid van het netwerk en de beschikbaarheid van uw stapel te verhogen.

Productkenmerken:

- 24 10/100BASE-TX poorten per switch
- Twee combo 1000BASE-T/SFP Gigabit uplinks per switch
- Single IP beheer (SIM)
- Virtueel stapelen van maximaal 32 eenheden per stapel.
- Tot 13.6 Gbps backplane bandbreedte
- Complete oplossing voor netwerktoegangsbeheer
- Meerlagige (L2, L3, L4) servicekwaliteit
- Geavanceerde toegangscontrolelijsten (ACL), uitgebreide TACACS+ en RADIUS authenticatie
- 802.3ad LACP Linkaggregatie poortverbindingen met grote bandbreedte
- IGMP snooping voor multimediatoepassingen
- CLI, web- en SNMP-beheer, RMON-bewaking
- Optionele redundante voedingsondersteuning
Korte samenvatting D-Link DES-3526 Unmanaged L2 netwerk-switch:
Deze korte samenvatting van de D-Link DES-3526 Unmanaged L2 netwerk-switch-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DES-3526, Unmanaged network switch, L2, 8000 entries, 8,8 Gbit/s, 1 Gbit/s, 0 - 40 °C
Lange samenvatting D-Link DES-3526 Unmanaged L2 netwerk-switch :

D-Link DES-3526. Switch type: Unmanaged network switch, Switch-laag: L2. MAC-adrestabel: 8000 entries, Switchingcapaciteit: 8,8 Gbit/s, Max. overdrachtssnelheid: 1 Gbit/s. Gewicht: 4 kg. Overdrachtssnelheid: 100 Mbit/s, Afmetingen (BxDxH): 441 x 207 x 44 mm, Connectiviteitstechnologie: Bedraad

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DES-3526 Unmanaged L2 netwerk-switch, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Beheerfuncties
Switch type *
Unmanaged network switch
Switch-laag
L2
Poorten & interfaces
Aantal basis-switching RJ-45 Ethernet-poorten *
24
Netwerk
Port mirroring
Yes
Data-uitwisseling
MAC-adrestabel *
8000 entries
Switchingcapaciteit *
8,8 Gbit/s
Max. overdrachtssnelheid
1 Gbit/s
Prestatie
Stapelbaar *
Yes
Power over Ethernet (PoE)
Power over Ethernet (PoE) *
Power over Ethernet betekent dat het apparaat stroom kan verzenden of ontvangen via de netwerkkabel, zodat bepaalde aangesloten apparatuur geen verbinding met het stopcontact nodig heeft.
No
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
-40 - 70 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
4 kg
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
441 x 207 x 44 mm
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Netvoeding
23 W
Land Distributor
Österreich 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X