Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link 16-poorts PoE 10/100 Mbps smart switch (2 x DWL-P50 PoE adapters inbegrepen)

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
16-poorts PoE 10/100 Mbps smart switch (2 x DWL-P50 PoE adapters inbegrepen)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DES-1316K
Categorie
Een switch is een apparaat waarmee u een aantal computers met een netwerkkaart op elkaar aan kunt sluiten en zo een lokaal netwerk (Local Area Network) vormen. Zo kunt u bijvoorbeeld printers en schijfruimte delen met uw hele huis of kantoor.
netwerk-switches
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 14 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 29448
Deze statistiek is gebaseerd op de 75002 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 14-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73286 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:26:28
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link 16-poorts PoE 10/100 Mbps smart switch (2 x DWL-P50 PoE adapters inbegrepen) :
De korte redactionele beschrijving van D-Link 16-poorts PoE 10/100 Mbps smart switch (2 x DWL-P50 PoE adapters inbegrepen)

16-poorts PoE 10 100 Mbps smart switch (2 x DWL-P50 Power over Ethernet adapters inbegrepen)
Meer>>>

D-Link 16-poorts PoE 10/100 Mbps smart switch (2 x DWL-P50 PoE adapters inbegrepen):
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link 16-poorts PoE 10/100 Mbps smart switch (2 x DWL-P50 PoE adapters inbegrepen).
De DES-1316 16-poorts smart switch combineert 10/100 Mbps Ethernet schakelen met voeding op afstand volgens standaard 802.3af op een bekabeld netwerk tot 100 meter. Deze switch vormt een kosteneffectieve oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven en is de perfecte combinatie van functionaliteit en gebruiksgemak tegen een betaalbare prijs. Met zijn integrale voedingscapaciteit en inherente ondersteuning van VLAN’s, prioriteitswachtrijen, poortverbindingen met grote bandbreedte en vereenvoudigd beheer, is deze switch de ideale keuze voor voeding via Ethernet (PoE) die zekerheid, servicekwaliteit, lage infrastructuurkosten en eenvoudige inzetbaarheid biedt.

16 Ethernet poorten, 8 met PoE (voeding via Ethernet)
De DES-1316 smart switch biedt 16 10/100 Mbps Ethernet poorten, waaronder 8 poorten PoE voor het aansluiten van apparaten en 8 poorten zonder PoE voor werkstation-/serveraansluiting. De PoE-poorten voldoen aan de industriële standaard 802.3af voor voeding via Ethernet (PoE) en leveren voeding via de normaal niet gebruikte paren van de Ethernet kabels, waardoor deze erg nuttig zijn voor de inzet van VoIP telefoons, bewakingscamera's op afstand en draadloze toegangspunten. Naast PoE detecteert de DES-1316 de snelheden van het Ethernet automatisch en stemt hij tevens automatisch af op full-/half-duplex transmissie. Hij ondersteunt ook automatische MDI/MDIX voor een eenvoudige plug-and-play netwerkaansluiting.

Ontworpen voor professionele omgevingen en hot spots
De DES-1316 is geschikt voor installatie in kantoren, fabrieken, ziekenhuizen en scholen en kan tevens voor openbare Wi-Fi inzet met meerdere toegangspunten, zoals in hotels, vliegvelden en jachthavens, gebruikt worden. Voor kantoren met VoIP moet iedere telefoon afzonderlijk van stroom voorzien worden en een stroomstoring in het gebouw kan zonder een onafbreekbare voedingsbron (UPS) voor ieder toestel de telefoonverbinding verbreken. Voor bewaking en draadloze netwerken moeten camera's en toegangspunten voor een maximaal bereik op niet-storende plaatsen, zoals plafonds of dak, aangebracht worden, waar geen stopcontacten aanwezig zijn en installatie moeilijk en kostbaar is. Door de stroom op afstand via standaardnetwerkkabels over te brengen biedt de DES-1316 een centrale stroombron voor IP-telefoons, camera's en draadloze toegangspunten, waardoor deze apparaten niet afzonderlijk van een voedingsbron voorzien hoeven te worden.

Gecentraliseerde stroomvoorziening, gemakkelijk inzetbaar
De DES-1316 maakt niet alleen de behoefte aan aanvullende, afzonderlijke bedrading naar voedingsapparaten overbodig, maar is ook kosteneffectiever dan de inzet van een Ethernet switch en meerdere 1-poorts PoE injecteurs. Voeg een centrale UPS aan de DES-1316 toe en u kunt de productieve tijd van alle aangesloten apparaten maximaliseren. Met deze switch kunt u uw installatie vereenvoudigen en de kosten verminderen omdat er geen UPS voor elk afzonderlijk apparaat meer nodig is. De switch heeft een sterke metalen kast, wordt met een interne universele voedingsbron geleverd en kan in een apparatenrek met standaardafmetingen samen met een centrale UPS gemonteerd worden.

Poortverbindingen met een grote bandbreedte voor samengevoegde bandbreedten
Tot vier niet-PoE poorten op de DES-1316 kunnen onderling gecombineerd worden om een samengestelde bandbreedte met multilinks en lastverdeling naar een server te maken. U kunt eveneens gebruik maken van de poortverbindingen om knelpunten tussen 2 switches in cascade op te heffen.

VLAN's voor verhoogde veiligheid & prestaties
De DES-1316 ondersteunt virtuele LAN's (VLAN’) zodat u de veiligheid kunt implementeren en het bandbreedtegebruik kunt verbeteren. De VLAN's beperken de zendbereiken en bakenen het verkeer in het subnetwerk binnen hun segmenten af. Om het netwerk te segmenteren kunt u apparaten, werkstations en servers op het netwerk in verschillende VLAN's groeperen met behulp van VLAN-identificatie volgens de 802.1Q standaard.

Servicekwaliteit-ondersteuning
De DES-1316 biedt besturing in laag 2 volgens standaard 802.1p voor prioriteitsverlening bij de transmissie van netwerkpakketten. Indeling van de gegevensprioriteiten kunnen op prioriteitwachtlijsten gebaseerd worden. Deze QoS-ondersteuning maakt het mogelijk om toepassingen voor veel gebruikte brandbreedtes en vertragingsgevoelige toepassingen te draaien en is met name van belang voor IP-telefoons en camera's van de Internet-server die op uw netwerk aangesloten zijn.

Port mirroring
De DES-1316 ondersteunt port mirroring als hulp bij de verkeersbewaking van het netwerk. De netwerkbeheerder kan deze functie gebruiken als een diagnose-instrument of een foutopsporingsfunctie, met name wanneer een aanval afgeweerd wordt. Het is mogelijk om de prestaties van de switch nauwlettend te volgens en deze, indien nodig, aan te passen. Port mirroring kan lokaal of op afstand beheerd worden. De netwerkbeheerder plaatst een protocolanalysator op de poort die de gespiegelde gegevens ontvangt om elk segment afzonderlijk te kunnen controleren. De analysator vangt de gegevens op en evalueert deze zonder dat de client op de oorspronkelijke poort hier last van heeft.

Eenvoudig beheer
De DES-1316 is ontworpen als een betaalbare oplossing voor bedrijven om veiligheid, servicekwaliteit en stroomvoorziening te implementeren zonder dat het complexe SNMP-netwerkbeheer nodig is. Alle functies kunnen vanaf ieder netwerkstation via een webbrowser voor de switch geconfigureerd worden zonder dat u consoles hoeft te installeren of kabels hoeft aan te sluiten.
Productkenmerken

16 10/100BASE-TX Ethernet poorten (8 PoE poorten, 8 niet-PoE poorten)
Voldoet aan de standaard 802.3af voeding via Ethernet
Levert tot 15,4 watt per PoE poort
Automatische detectie van netwerkapparaten die PoE behoeven
Actieve beveiliging van het circuit met automatisch uitschakeling van de PoE voeding ingeval van te hoge stroom
PoE poorten werken met alle apparaten die aan de standaard 802.3af voldoen en die hier niet aan voldoen (een DWL-P50 is hiervoor vereist)
Automatische MDI/MDIX-crossover voor alle poorten
Datatransportbesturing volgens 802.3x voor bescherming tegen gegevensverlies
Port mirroring voor verkeersbewaking
Poortverbinding met grote bandbreedte voor aansluiting van server-/netwerkbackbone
VLAN volgens 802.1Q om veiligheid/netwerkprestaties te verhogen
Prioriteitswachtrijen volgens 802.1p, poort-gebaseerde servicekwaliteit
Eenvoudige configuratie middels web-gebaseerd beheer
Rekmontage met standaardafmetingen
Korte samenvatting D-Link 16-poorts PoE 10/100 Mbps smart switch (2 x DWL-P50 PoE adapters inbegrepen):
Deze korte samenvatting van de D-Link 16-poorts PoE 10/100 Mbps smart switch (2 x DWL-P50 PoE adapters inbegrepen)-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link 16-poorts PoE 10/100 Mbps smart switch (2 x DWL-P50 PoE adapters inbegrepen), 0,1 Gbit/s, 802.3af, 802.1Q VLAN, DWL-P50, MDI/MDIX, 10/100BASE-TX
Lange samenvatting D-Link 16-poorts PoE 10/100 Mbps smart switch (2 x DWL-P50 PoE adapters inbegrepen) :

D-Link 16-poorts PoE 10/100 Mbps smart switch (2 x DWL-P50 PoE adapters inbegrepen). Max. overdrachtssnelheid: 0,1 Gbit/s. Beheerprotocollen: 802.3af. Veiligheid: 802.1Q VLAN. Compatibiliteit: DWL-P50, MDI/MDIX. Geïnstalleerde poorten: 10/100BASE-TX

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link 16-poorts PoE 10/100 Mbps smart switch (2 x DWL-P50 PoE adapters inbegrepen), gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Aantal basis-switching RJ-45 Ethernet-poorten *
16
Data-uitwisseling
Max. overdrachtssnelheid
0,1 Gbit/s
Protocollen
Beheerprotocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
802.3af
Design
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
802.1Q VLAN
Minimale systeemeisen
Compatibiliteit
Systemen waarmee het product samenwerkt.
DWL-P50, MDI/MDIX
Overige specificaties
Geïnstalleerde poorten
10/100BASE-TX
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
8 PoE, 8 non-PoE
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-26
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor D-Link 16-poorts PoE 10/100 Mbps smart switch (2 x DWL-P50 PoE adapters inbegrepen) gevonden en de beoordeling is 70 van de 100. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
70%
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
D-Link DES-1005D Unmanaged Fast Ethernet (10/100) Zwart D-Link DES-1005D Unmanaged Fast Ethernet (10/100) Zwart
(show image)
DES-1005D/E DES-1005D EUR 6,38
(excl. VAT)
EUR 7,65 (incl. VAT)
D-Link DES-1008P Unmanaged Power over Ethernet (PoE) D-Link DES-1008P Unmanaged Power over Ethernet (PoE)
(show image)
DES-1008P/B DES-1008P  — 
X