Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link 2-Port 100Base-FX Fiber Module Intern 0.1Gbit/s switchcomponent

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
2-Port 100Base-FX Fiber Module
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DES-102F
Categorie
A network switch is a computer networking device that links network segments or network devices. The term commonly refers to a multi-port network bridge that processes and routes data at the data link layer (layer 2) of the OSI model. Switches that additionally process data at the network layer (layer 3) and above are often called layer-3 switches or multilayer switches. A network switch is made up of network switch components.
switchcomponenten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 66875
Deze statistiek is gebaseerd op de 74605 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72877 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 aug 2017 14:47:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar.
Lange productnaam D-Link 2-Port 100Base-FX Fiber Module Intern 0.1Gbit/s switchcomponent :
De korte redactionele beschrijving van D-Link 2-Port 100Base-FX Fiber Module Intern 0.1Gbit/s switchcomponent

2-poorts 100Base-FX glasvezelmodule
Meer>>>

D-Link 2-Port 100Base-FX Fiber Module Intern 0.1Gbit/s switchcomponent:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link 2-Port 100Base-FX Fiber Module Intern 0.1Gbit/s switchcomponent.
De DES-102F is een 2-poorts Ethernet module ontwerp om de DSS-24+ switch te ondersteunen als een optionele inschuifmodule die een 2-poorts 100BASE-FX Fast Ethernet verbinding biedt. Als uitbreidingsmodule vergroot de DES-102F de verbindingsafstanden zonder dat het signaal door een repeater hersteld hoeft te worden om het signaal opnieuw te versterken. Met de twee poortconnectors type SC kan een glasvezelverbinding gelegd worden naar servers of backbone switches om het netwerk uit te breiden. De DES-102F is bestemd voor het midden- en kleinbedrijf.

De DES-102F voldoet aan de IEEE 802.3u 100BASE-FX standaard en ondersteunt automatische afstemming in de full-duplex modi en datatransportbesturingssignalen op elke afzonderlijke poort. Als uitbreidingsmodule omvat de DES-102F alle laag-2 functies van de DSS-24+.
Korte samenvatting D-Link 2-Port 100Base-FX Fiber Module Intern 0.1Gbit/s switchcomponent:
Deze korte samenvatting van de D-Link 2-Port 100Base-FX Fiber Module Intern 0.1Gbit/s switchcomponent-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link 2-Port 100Base-FX Fiber Module, 0,1 Gbit/s, Bedraad
Lange samenvatting D-Link 2-Port 100Base-FX Fiber Module Intern 0.1Gbit/s switchcomponent :

D-Link 2-Port 100Base-FX Fiber Module. Overdrachtssnelheid: 0,1 Gbit/s, Connectiviteitstechnologie: Bedraad

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link 2-Port 100Base-FX Fiber Module Intern 0.1Gbit/s switchcomponent, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Kenmerken
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Full duplex
Een full-duplex-systeem staat tweewegcommunicatie toe en - in tegenstelling tot half-duplex, staat toe dat dit gelijktijdig gebeurt.
Yes
Datastroombeheer
Yes
Netwerk
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
0,1 Gbit/s
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.3u 100BASE-FX
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
X