Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link 2-port 10Gbps Copper CX4 Module Intern 10Gbit/s switchcomponent

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
2-port 10Gbps Copper CX4 Module
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DEM-420CX
Categorie
A network switch is a computer networking device that links network segments or network devices. The term commonly refers to a multi-port network bridge that processes and routes data at the data link layer (layer 2) of the OSI model. Switches that additionally process data at the network layer (layer 3) and above are often called layer-3 switches or multilayer switches. A network switch is made up of network switch components.
switchcomponenten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 17 aug 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13867
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 17-08-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 05 nov 2017 17:22:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link 2-port 10Gbps Copper CX4 Module Intern 10Gbit/s switchcomponent :
De korte redactionele beschrijving van D-Link 2-port 10Gbps Copper CX4 Module Intern 10Gbit/s switchcomponent

2-port 10Gbps Copper CX4 Module
Meer>>>

D-Link 2-port 10Gbps Copper CX4 Module Intern 10Gbit/s switchcomponent:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link 2-port 10Gbps Copper CX4 Module Intern 10Gbit/s switchcomponent.
De DEM-420CX is een 2-poorts 10 Gbps koperen module met ingebouwde CX4-transceivers. De module voldoet aan IEEE 802.3ak en biedt ondersteuning voor full-duplex werking. Infiniband 4x-aansluitingen. De DEM-420CX kan worden gebruikt met de DXS-3326GSR- en DXS-3350SR-switches uit de xStack-serie.
Korte samenvatting D-Link 2-port 10Gbps Copper CX4 Module Intern 10Gbit/s switchcomponent:
Deze korte samenvatting van de D-Link 2-port 10Gbps Copper CX4 Module Intern 10Gbit/s switchcomponent-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link 2-port 10Gbps Copper CX4 Module, 10 Gbit/s
Lange samenvatting D-Link 2-port 10Gbps Copper CX4 Module Intern 10Gbit/s switchcomponent :

D-Link 2-port 10Gbps Copper CX4 Module. Overdrachtssnelheid: 10 Gbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link 2-port 10Gbps Copper CX4 Module Intern 10Gbit/s switchcomponent, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
Yes
Netwerk
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
10 Gbit/s
Netwerk
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.3ak
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
2x Copper
Land Distributor
United Kingdom 1 distributor(s)
X