Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link Single-Mode Fiber SFP Transceiver 100Mbit/s 1310nm netwerk media converter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Single-Mode Fiber SFP Transceiver
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DEM-210
Categorie
Device which changes signals on a copper cable to signals that run on fiber, letting a company introduce fiber in the network without making other changes.
netwerk media converters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 78932
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 24 aug 2017 01:17:25
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link Single-Mode Fiber SFP Transceiver 100Mbit/s 1310nm netwerk media converter :
De korte redactionele beschrijving van D-Link Single-Mode Fiber SFP Transceiver 100Mbit/s 1310nm netwerk media converter

Single-mode glasvezel 100Base-FX SFP-transceiver (15 km)
Meer>>>

D-Link Single-Mode Fiber SFP Transceiver 100Mbit/s 1310nm netwerk media converter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link Single-Mode Fiber SFP Transceiver 100Mbit/s 1310nm netwerk media converter.
D-Link SFP 100Mbps Interface Converters (Mini GBIC) zijn transceivers die switches met SFP-slots verbinden met 100Mbps-glasvezelnetwerken en zo een zeer snelle verbinding via de glasvezelkabel bieden. Dankzij de hoge prestaties is een betrouwbare gegevensoverdracht mogelijk over korte, middellange en lange afstanden voor netwerktoepassingen in gebouwen, fabrieken, universiteiten, steden en Telco-/breedbandnetwerken.
Korte samenvatting D-Link Single-Mode Fiber SFP Transceiver 100Mbit/s 1310nm netwerk media converter:
Deze korte samenvatting van de D-Link Single-Mode Fiber SFP Transceiver 100Mbit/s 1310nm netwerk media converter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link Single-Mode Fiber SFP Transceiver, 100 Mbit/s, 100Base-FX, Bedraad, 15000 m, 1310 nm, 0 - 40 °C
Lange samenvatting D-Link Single-Mode Fiber SFP Transceiver 100Mbit/s 1310nm netwerk media converter :

D-Link Single-Mode Fiber SFP Transceiver. Overdrachtssnelheid (max): 100 Mbit/s, Bekabelingstechnologie: 100Base-FX. Connectiviteitstechnologie: Bedraad. Maximaal bereik: 15000 m, Golflengte: 1310 nm. Veiligheid: FDA/CDRH, TUV, UL, Certificering: RoHS. Voldoet aan industriestandaarden: IEEE 802.3u, Vormfactor: Plug-in, Aansluiting(en): LC

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link Single-Mode Fiber SFP Transceiver 100Mbit/s 1310nm netwerk media converter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Netwerk
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
100 Mbit/s
Bekabelingstechnologie
Type of cable technology performance; including the fiber or cable type
100Base-FX
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Bedraad
Prestatie
Maximaal bereik *
15000 m
Golflengte *
1310 nm
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag
-40 - 85 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 90 procent
Certificaten
Veiligheid
List of regulatory standards for all countries in which this product has been certified
FDA/CDRH, TUV, UL
Certificering
RoHS
Overige specificaties
Voldoet aan industriestandaarden
Lijst met industriestandaarden waaraan het product voldoet.
IEEE 802.3u
Vormfactor
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Plug-in
Aansluiting(en)
LC
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
3.3V
Fiber type
9/125 µm
Elektromagnetische emissie
FCC Class B, CE, ICES-003, VCCI
Power budget
17 dB
Land Distributor
Nederland 2 distributor(s)
United Kingdom 4 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Italia 2 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 3 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
X