Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link SECURICAM Network DCS-950G Wireless Internet Camera

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
SECURICAM Network DCS-950G Wireless Internet Camera
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DCS-950G/E
Categorie
Also known as CCTV, these are video cameras used inside and outside to monitor people for security reasons.
bewakingscamera's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 10 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15780
Deze statistiek is gebaseerd op de 74952 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 10-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73245 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:37:10
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar.
Lange productnaam D-Link SECURICAM Network DCS-950G Wireless Internet Camera :
De korte redactionele beschrijving van D-Link SECURICAM Network DCS-950G Wireless Internet Camera

54 Mbps draadloze IP-camera met hoge lichtgevoeligheid
Meer>>>

D-Link SECURICAM Network DCS-950G Wireless Internet Camera:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link SECURICAM Network DCS-950G Wireless Internet Camera.
De D-Link DCS-950G Internetcamera is een compleet, maar betaalbaar bewakingssysteem voor privé-gebruik en mensen met kantoor aan huis. U kunt de camera via een breedbandverbinding op Internet of op een lokaal netwerk aansluiten om vanuit uw woonkamer of werkkamer hoogwaardige videobeelden te bekijken en audio te beluisteren van het gebied dat wordt bewaakt door de camera. U kunt via een webbrowser toegang krijgen tot de camera en de camera bedienen. Terwijl u op afstand kijkt en luistert naar videobeelden en geluid dat is vastgelegd door de camera, kunt u momentopnamen maken of rechtstreeks vanuit de webbrowser beelden of geluid opnemen op een lokale vaste schijf. De camera hoeft hiervoor niet op een computer te zijn aangesloten. Deze camera is een zeer uitgebreid en handig hulpmiddel voor het ter plekke of vanaf een willekeurige locatie bewaken van een gebied dankzij verschillende mogelijkheden waaronder: een bewegingsdetector die de opnamefunctie activeert, de mogelijkheid om uitsluitend beelden te bekijken die zijn opgenomen na automatische activering wat tijdsbesparing inhoudt, waarschuwingen via e-mail en krachtige software voor het bekijken en beheren van meerdere camera's.

U kunt een abonnement nemen op een van de vele gratis services die op het web worden aangeboden voor dynamisch DNS, zodat u een eenvoudig te onthouden naam en domein kunt toewijzen aan de camera (zoals www.mijncamera.dyndns.org). Hierdoor kunt u vanaf elke locatie toegang krijgen tot de camera zonder dat u het IP-adres hoeft te weten, zelfs als dit is gewijzigd door uw Internetprovider.

Video-opname na bewegingsdetectie
In plaats van 24 uur per dag en 7 dagen per week beelden vast te leggen, kunt u de camera dusdanig instellen dat deze alleen beelden opneemt als de bewegingsdetector wordt geactiveerd. Dit bespaart niet alleen schijfruimte, maar ook de tijd die anders nodig is om beelden te bekijken waarop helemaal niets gebeurt. Het afspelen kost dus weinig tijd omdat u alleen de beelden hoeft te bekijken die zijn opgenomen na automatische activering. Ook het doorzoeken van de database gaat razendsnel.

Meerdere camera's controleren
U kunt de camera op afstand controleren en bedienen via een gewone webbrowser of de bijgeleverde software. Maximaal 10 gebruikers kunnen gelijktijdig naar de live beelden van de camera kijken. Met de bijgeleverde bewakingssoftware kunt u meerdere camera's controleren en beheren, opnameschema's instellen, instellingen voor bewegingsdetectie configureren en de instellingen van verschillende camera's wijzigen.

Draadloze verbinding
De DCS-950G is een draadloze camera met een Ethernet- en een 802.11g WLAN-aansluiting. De camera kan zeer flexibel worden geïnstalleerd en de draadloze verbinding betekent dat u geen Ethernet-kabels hoeft aan te sluiten. Deze draadloze camera ondersteunt WPA-PSK, TKIP en WEP voor het opzetten van veilige verbindingen met uw draadloze netwerk.

De DCS-950G draadloze camera kan ook prima worden gecombineerd met de DSM-320 draadloze Media Player van D-Link. Als u de DCS-950G hebt ingesteld voor het opnemen van beelden op de vaste schijf van uw pc of op een netwerkschijf, kunt u opgenomen videobeelden draadloos streamen naar de DSM-320 en op uw tv bekijken. U kunt dus vanuit uw luie stoel zien wat er allemaal in uw huis is gebeurd tijdens uw afwezigheid.
Korte samenvatting D-Link SECURICAM Network DCS-950G Wireless Internet Camera:
Deze korte samenvatting van de D-Link SECURICAM Network DCS-950G Wireless Internet Camera-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link SECURICAM Network DCS-950G Wireless Internet Camera, 1/60~1/15000, 5V DC 2.5A, Microsoft Windows XP, 2000, Me, or 98SE
Lange samenvatting D-Link SECURICAM Network DCS-950G Wireless Internet Camera :

D-Link SECURICAM Network DCS-950G Wireless Internet Camera. Camera sluitertijd: 1/60~1/15000. Stroomvoorziening: 5V DC 2.5A, Compatibele besturingssystemen: Microsoft Windows XP, 2000, Me, or 98SE

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link SECURICAM Network DCS-950G Wireless Internet Camera, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Camera
Camera sluitertijd
Geeft de tijdsduur aan waarin de sluiter licht doorlaat door de lens naar de CCD. Sluitertijd en opening (aperture) bepalen gezamelijk de belichting.
1/60~1/15000
Lenssysteem
Brandpuntbereik
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
4
Lenssysteem
Scherpstellen
2.0
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
5V DC 2.5A
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows XP, 2000, Me, or 98SE
X