Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DCS-900 Network IP Camera

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DCS-900 Network IP Camera
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DCS-900/E show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Also known as CCTV, these are video cameras used inside and outside to monitor people for security reasons.
bewakingscamera's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 28261
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 dec 2017 16:33:54
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link DCS-900 Network IP Camera :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DCS-900 Network IP Camera

DCS-900 Network IP Camera
Meer>>>

D-Link DCS-900 Network IP Camera:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DCS-900 Network IP Camera.
Netwerk IP-camera met geïntergreerde webserver- & bewegingsdetectie
De DCS-900 webcamera is ontworpen als een kosteneffectief beveiligingssysteem voor kleine kantoren en thuisgebruik. De camera legt een verbinding met een Ethernet netwerk in een gebouw of met breedband internet. Deze camera met ingebouwde webserver en programmatuur voor bewaking en beheer met meerdere camera's biedt een volledig systeem voor efficiënt toezicht vanuit ongeacht welke locatie via het internet.

Autonoom systeem met geïntegreerde webserver
Deze internetcamera met ingebouwde CPU en webserver biedt een voordelige oplossing waarmee in belangrijke veiligheids- en bewakingsbehoeften voor thuis en kantoor kan worden voorzien. Dankzij de geïntegreerde webserver hoeft de camera niet meer op een computer aangesloten te worden. Na installatie kunt u het ingebouwde IP-adres gebruiken om toegang tot de camera te krijgen, de instellingen van de camera te wijzigen en livevideo te bekijken.

Web-gebaseerde toegang op afstand
Voor veiligheidsbewaking op afstand kunt u uw camera thuis of op kantoor installeren om vervolgens beelden van waar ook te wereld via een computer met Internet Explorer of Netscape weer te geven. Deze camera is rechtstreeks - niet via een computer - aangesloten op het internet. Hij is gemakkelijk te installeren en kan zonder problemen in uw netwerkomgeving geïntegreerd worden.

Opname na bewegingsdetectie
In plaats van 24 uur per dag, 7 dagen per week, beelden op te nemen kan ook alleen worden opgenomen wanneer bewegingen worden waargenomen. Hiermee bespaart u ruimte op de schijf en voorkomt u tijdverspilling door het bekijken van onnodige beelden. Beelden kunnen worden opgeslagen op de harde schijf of via netwerkopslag (NAS).

Meercamera-bewaking
Het bewakingsprogramma "IPView Lite" is meegeleverd zodat u op één enkel, centraal computerscherm vier verschillende camera's in de gaten kunt houden. Beelden kunnen handmatig of volgens een vooraf ingestelde planning op de harde schijf van uw computer worden opgenomen.

Video van topkwaliteit
De DCS-900 ondersteunt videoresoluties tot 640 x 480 dpi.4. De camera gebruikt M-JPEG om livevideo weer te geven met maximaal 30 frames per seconde voor een real-time weergave.

Kenmerken:
Autonome internetcamera met CPU & RAM, u hoeft geen pc aan te sluiten
Makkelijk in het gebruik met real-time bewaking
Plaatselijke toegang via Ethernet
Toegang op afstand via webbrowser
Werkt in Windows- en Mac-omgevingen
Bewakingsprogrammatuur om maximaal vier camera's te bedienen
Opname geactiveerd door bewegingsdetectie of geplande opname
Opname bewegend JPEG-formaat datacompressieratio
Inbrekerdetectie met foto's (momentopname) & kennisgeving via e-mail
Krachtig programma voor fotograferen & video-opname
Geplande opname voor elke camera
Web-gebaseerde configuratie
Windows Setup Wizard die Win98, XP, 2000, ME ondersteunt
Korte samenvatting D-Link DCS-900 Network IP Camera:
Deze korte samenvatting van de D-Link DCS-900 Network IP Camera-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DCS-900 Network IP Camera, 640 x 480 Pixels, CMOS, 25,4 / 3 mm (1 / 3"), 56 dB, 5 - 50 °C, 5 - 95 procent
Lange samenvatting D-Link DCS-900 Network IP Camera :

D-Link DCS-900 Network IP Camera. Maximum resolutie: 640 x 480 Pixels. Type beeldsensor: CMOS, Omvang optische sensor: 25,4 / 3 mm (1 / 3"). Signaal/ruis-verhouding: 56 dB. Stroomvoorziening: 5V / 2.5A, Compatibele besturingssystemen: Windows 98/XP/2000/ME, Netwerkfuncties: Ethernet/Fast Ethernet

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DCS-900 Network IP Camera, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Video
Maximum resolutie
De maximale grootte in beeldpunten (pixels) van de afbeelding die het apparaat maakt. Hoe groter de maximale resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
640 x 480 Pixels
Beeldsensor
Type beeldsensor *
A sensor is a convertor than measures a physical quality (light, temperature etc.) and displays this electronically on a device.
CMOS
Omvang optische sensor
Optical sensors are electronic detectors that convert light, or a change in light, into an electronic signal. They are used in many industrial and consumer applications e.g. lamps that turn on automatically in response to darkness. Optical sensors come in many sizes.
25,4 / 3 mm (1 / 3")
Audio
Signaal/ruis-verhouding
De verhouding tussen signaal- en ruisintensiteit
56 dB
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 50 °C
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
5 - 95 procent
Overige specificaties
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
5V / 2.5A
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98/XP/2000/ME
Netwerkfuncties
Ethernet/Fast Ethernet
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x 10/100 (RJ-45) Ethernet port 1x Power adapter port
X