Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link DCS-5300W Pan/Tilt Internet Camera 320 x 240Pixels webcam

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DCS-5300W Pan/Tilt Internet Camera
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
DCS-5300W/E show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Een \'webcam\' is een digitale videocamera die u direct op uw computer of netwerk aan moet sluiten en die niet los te gebruiken is. Ze worden voornamelijk gebruikt voor videobellen en -chatten via de computer. Leuk als u uw verre vrienden of familie wilt zien tijdens het bellen/chatten! De netwerkversies worden voornamelijk gebruikt als (goedkope) beveiligingscamera.
webcams
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9913
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:27:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link DCS-5300W Pan/Tilt Internet Camera 320 x 240Pixels webcam :
De korte redactionele beschrijving van D-Link DCS-5300W Pan/Tilt Internet Camera 320 x 240Pixels webcam

DCS-5300W Roterende/op-en-neer bewegende webcamera
Meer>>>

D-Link DCS-5300W Pan/Tilt Internet Camera 320 x 240Pixels webcam:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link DCS-5300W Pan/Tilt Internet Camera 320 x 240Pixels webcam.
Met geïntegreerde webserver, bewegingsdetectie & draadloos LAN volgens 802.11b+
De DCS-5300W webcamera is een geavanceerd veiligheidssysteem waarmee u op afstand kunt kijken en luisteren. Deze camera met vele kenmerken kan op een Ethernet netwerk in een gebouw of universiteit, op breedband internet en op een draadloos lokaal netwerk (WLAN) aangesloten worden. Hij biedt video en audio van hoge kwaliteit. De camera is uitgerust met een ingebouwde webserver, een microfoon om te luisteren en een rotatiemotor; hij kan vanaf een pc/notebook via een lokaal netwerk of internet op afstand gedraaid en op-en-neer bewogen, bereikt en bestuurd worden. De camera is voorzien van beeldopname na bewegingsdetectie, tijdbesparende incidentweergave, alarmmelding en krachtige software voor multicamerabewaking en -beheer. Hij biedt een allesomvattend systeem voor passende bewaking, zowel lokaal als op afstand.

Zelfstandig systeem met geïntegreerde webserver
Deze webcamera wordt met een ingebouwde CPU en webserver geleverd en biedt een goedkope oplossing voor beveiligingsbehoeften. Dankzij de geïntegreerde webserver is het niet nodig om de camera op een computer aan te sluiten. Na installatie gebruikt u het ingebouwde IP-adres om toegang tot de camera te krijgen, live real-time video te kijken en wijzigingen in de instelling van de camera aan te brengen.

Web-gebaseerde toegang op afstand
U kunt de camera thuis installeren en vervolgens waar u ook bent op een computer met Internet Explorer de beelden bekijken. De camera is rechtstreeks, zonder computer, met internet verbonden. Hij kan gemakkelijk geïnstalleerd worden en in uw netwerkomgeving worden opgenomen.

Automatische camerabeweging om vanuit verschillende hoeken te kunnen kijken
De camera is op een rotatiemotor gemonteerd om beelden vanuit verschillende hoeken vast te leggen. U kunt op afstand de horizontale en verticale bewegingen van de camera met de hand sturen. Ook de bewegingshoeken van de camera kunnen worden ingesteld, zodat de camera op vooraf ingestelde tijden automatisch draait en op-en-neer beweegt.

Bewaking met meerdere camera's
De bewakingssoftware is meegeleverd. Die stelt u in de gelegenheid om tot 16 camera's op één computerscherm vanaf een centrale locatie te bekijken. De beelden kunnen handmatig of volgens een vooraf ingesteld programma op de harde schijf van uw computer opgenomen worden. U kunt externe alarmen en sensoren op de camera aansluiten en automatische alarmberichten per e-mail instellen die via internet verstuurd worden. Zo wordt u onmiddellijk gewaarschuwd als er iets vreemds gebeurt.

Opname bij bewegingsdetectie
In plaats van de camera 24 uur per dag, 7 dagen per week, te laten opnemen is het mogelijk om alleen op te nemen als er beweging gedetecteerd wordt. Dit spaart schijfruimte en voorkomt tijdverlies als gevolg van het bekijken van onbelangrijke beelden. De beelden kunnen rechtstreeks op de harde schijf van uw computer of op een netwerkopslagvoorziening gearchiveerd worden. Het afspelen neemt weinig tijd in beslag omdat alleen markante gebeurtenissen bekeken hoeven te worden en de zoekprocedure in de gegevensbank erg snel is.

Beeld & geluid van hoge kwaliteit
De camera gebruikt de MPEG-4 Short Header-modus om livevideobeelden te versturen met een snelheid van 30 beelden per seconde om real-time video te kijken. Middels een ingebouwde microfoon kunt u luisteren terwijl u naar de livebeelden kijkt. De camera kan ook met een externe, sterkere microfoon en een tv-toestel in een privé-ruimte verbonden worden waar u de verstuurde beelden kunt bekijken en gelijktijdig naar de geluiden kunt luisteren.

Ethernet en draadloze LAN-aansluiting
De camera is voorzien van een 10/100BASE-TX poort voor aansluiting zonder computer op een Ethernet netwerk voor een kosteneffectieve bewaking in en rondom het gebouw. Deze Ethernet poort kan ook gebruikt worden voor aansluiting op breedband internet via een gatewayrouter thuis. Er wordt voorzien in een draadloze LAN-interface volgens 802.11b+ waarmee u in en rondom het gebouw draadloos met een pc zonder aansluiting op een bekabeld netwerk kunt surveilleren.


Kenmerken:
Autonome webcamera met CPU & RAM, geen aansluiting op pc nodig
Ingebouwde rotatiemotor voor handmatig of automatisch meedraaien/op-en-neer bewegen van de camera met brede bewegingshoek
Geluidsbewaking via een ingebouwde microfoon of een krachtige externe microfoon die op een MIC-bus aangesloten wordt
Eenvoudig te gebruiken met real-time bewaking in een Windows-omgeving
Lokale toegang via Ethernet en draadloos LAN volgens 802.11b+
Toegang op afstand vanuit een webbrowser
Ondersteunt DDNS en UPnP voor eenvoudige configuratie in een netwerkomgeving
Bewakingssoftware waarmee tot 16 camera's gecontroleerd kunnen worden
Opname bij bewegingsdetectie of geprogrammeerde opname op de harde schijf van de beheerder of op een opslagvoorziening op het netwerk (NAS en VCR) voor elke camera
Intelligent afspelen met doorbladeren van markante gebeurtenissen, snelle zoekprocedure in gegevensbank.
Automatisch alarm op verschillende manieren
AV-kabelaansluiting op lokale tv voor video/audio bewaking
MPEG4 short header modus met hoge compressieverhouding
Sluit aan op externe apparaten voor het opnemen op basis van alarm als de trigger geactiveerd is
Geïmplementeerd voor detectie van indringers met vastleggen van verstild beeld & e-maibericht
Krachtige software voor beeldvastlegging & video-opname
Web-gebaseerde configuratie, remote hulpprogramma meegeleverd
Korte samenvatting D-Link DCS-5300W Pan/Tilt Internet Camera 320 x 240Pixels webcam:
Deze korte samenvatting van de D-Link DCS-5300W Pan/Tilt Internet Camera 320 x 240Pixels webcam-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link DCS-5300W Pan/Tilt Internet Camera, 320 x 240 Pixels, 30 fps, 1/60 - 1/15000, 24 Bit, 2,5 Lux, 5 - 55 °C
Lange samenvatting D-Link DCS-5300W Pan/Tilt Internet Camera 320 x 240Pixels webcam :

D-Link DCS-5300W Pan/Tilt Internet Camera. Maximale videoresolutie: 320 x 240 Pixels, Maximale beeldsnelheid: 30 fps, Camera sluitertijd: 1/60 - 1/15000. Omvang optische sensor: 25,4 / 4 mm (1 / 4"). Gewicht: 393 g. Beveiligingseigenschappen: Administrator & user group protected 15 digits password authentication, Ondersteunde protocollen: HTTP, FTP, TCP/IP, UDP, SMTP, DHCP, Telnet, NTP, DDNS, UPnP and DNS, Afmetingen (BxDxH): 103,5 x 134 x 110,5 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link DCS-5300W Pan/Tilt Internet Camera 320 x 240Pixels webcam, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Maximale videoresolutie *
This is the maximum resolution of video images. Resolution is a measure of the degree of detail visible.
320 x 240 Pixels
Maximale beeldsnelheid *
This is the maximum frame rate, also known as frame frequency and frames per second (FPS). It is the frequency (rate) at which an imaging device produces unique consecutive images called frames. The term applies equally well to film and video cameras, computer graphics, and motion capture systems. Frame rate is most often expressed in frames per second (FPS) and is also expressed in progressive scan monitors as hertz (Hz).
30 fps
Camera sluitertijd
Geeft de tijdsduur aan waarin de sluiter licht doorlaat door de lens naar de CCD. Sluitertijd en opening (aperture) bepalen gezamelijk de belichting.
1/60 - 1/15000
Kleurdiepte
24 Bit
Minimale belichting
Also known as light sensitivity, this is the smallest amount of light needed for the camera to produce an image of useable quality.
2,5 Lux
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 55 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
20 - 90 procent
Design
Omvang optische sensor
Optical sensors are electronic detectors that convert light, or a change in light, into an electronic signal. They are used in many industrial and consumer applications e.g. lamps that turn on automatically in response to darkness. Optical sensors come in many sizes.
25,4 / 4 mm (1 / 4")
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
393 g
Overige specificaties
Beveiligingseigenschappen
Administrator & user group protected 15 digits password authentication
Ondersteunde protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
HTTP, FTP, TCP/IP, UDP, SMTP, DHCP, Telnet, NTP, DDNS, UPnP and DNS
Kleur
Yes
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
103,5 x 134 x 110,5 mm
Minimale systeemeisen
Internet Explorer 5.x or above
Netwerkfuncties
Ethernet LAN, 802.11b+ WLAN
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1x 10/100BASE-TX (RJ-45) port 1x power adapter port
Lens
6 mm
Speciale eigenschappen
Motion detection
Land Distributor
France 1 distributor(s)
X