Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

D-Link 5dBi Omni-Directional Indoor Antenna Omni-directional antenna RP-SMA 5dBi antenne

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
D-Link
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
5dBi Omni-Directional Indoor Antenna
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
ANT24-0501C show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0790069283345 show
Categorie
Device which creates a wireless network by sending out radio waves across a certain range.
antennes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door D-Link: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 dec 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 101870
Deze statistiek is gebaseerd op de 75031 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-12-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73314 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 nov 2017 17:52:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam D-Link 5dBi Omni-Directional Indoor Antenna Omni-directional antenna RP-SMA 5dBi antenne :
De korte redactionele beschrijving van D-Link 5dBi Omni-Directional Indoor Antenna Omni-directional antenna RP-SMA 5dBi antenne

Omnidirectionele binnenantenne met versterking van 5 dBi
Meer>>>

D-Link 5dBi Omni-Directional Indoor Antenna Omni-directional antenna RP-SMA 5dBi antenne:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor D-Link 5dBi Omni-Directional Indoor Antenna Omni-directional antenna RP-SMA 5dBi antenne.
De ANT24-0501C omnidirectionele 5 dBi binnenantenne is ontworpen om het effectieve draadloze werkingsbereik van 802.11b en 802.11g draadloze apparaten te vergroten. De antenne heeft een maximale versterking van 5 dBi en kan worden aangesloten op een draadloos access point of een draadloze router om de transmissie en ontvangst van signalen uit alle richtingen te verbeteren en om draadloze point to multi-point signaaldekking mogelijk te maken. Draadloze apparaten met zwakkere afneembare antennes kunnen deze antenne gebruiken voor signaaltransmissie/-ontvangst. De ANT24-0501C is voorzien van een RP-SMA-plug en kan dus worden aangesloten op ieder draadloos apparaat met een RP SMA-aansluiting. Het aansluiten van de ANT24-0501C is erg eenvoudig. U verwijdert de bijgeleverde afneembare antenne van het draadloze access point of de draadloze router en sluit de ANT24-0501C-antenne aan op de RP-SMA-aansluiting van het draadloze apparaat. Er wordt standaard een verloopstuk van RP-SMA naar RP-TNC bijgeleverd voor draadloze apparaten die een RP-TNC-aansluiting hebben.

Kenmerken:
- Piekversterking van 5 dBi.
- Groter draadloos bereik.
- Uitstekende dekking in gebied van 360 graden.
- Antennehoek kan worden afgesteld voor beste signaaltransmissie/-ontvangst.
- Verloopstuk van RP-SMA naar RP-TNC bijgeleverd.
- Eenvoudige installatie.
Korte samenvatting D-Link 5dBi Omni-Directional Indoor Antenna Omni-directional antenna RP-SMA 5dBi antenne:
Deze korte samenvatting van de D-Link 5dBi Omni-Directional Indoor Antenna Omni-directional antenna RP-SMA 5dBi antenne-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
D-Link 5dBi Omni-Directional Indoor Antenna, 5 dBi, IEEE 802.11b,IEEE 802.11g, 360°, 360°, Omni-directional antenna, RP-SMA
Lange samenvatting D-Link 5dBi Omni-Directional Indoor Antenna Omni-directional antenna RP-SMA 5dBi antenne :

D-Link 5dBi Omni-Directional Indoor Antenna. Versterking antenne (max): 5 dBi, Netwerkstandaard: IEEE 802.11b,IEEE 802.11g, H-plane (3 dB straalbreedte): 360°. Soort antenne: Omni-directional antenna, Aansluiting antenne: RP-SMA. Netwerkconnectietype: WLAN

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van D-Link 5dBi Omni-Directional Indoor Antenna Omni-directional antenna RP-SMA 5dBi antenne, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Versterking antenne (max) *
5 dBi
Frequentieband *
De radiofrequentie waarop het apparaat werkt.
2.4
Netwerkstandaard
IEEE 802.11b,IEEE 802.11g
H-plane (3 dB straalbreedte)
360°
Prestatie
E-plane (3 dB straalbreedte)
360°
Kenmerken
Soort antenne *
Omni-directional antenna
Aansluiting antenne *
RP-SMA
Overige specificaties
Netwerkconnectietype
WLAN
Land Distributor
Nederland 2 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
Deutschland 5 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 3 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
X