Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Crayola 7458 Kleurboek/-album kleurplaat en kleurboek

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Crayola
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
7458
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
7458
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5010065074583
Categorie
Sheets or books to be coloured in by young children for fun.
Kleurplaten en kleurboeken
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Crayola: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 29 mrt 2013
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 1695
Deze statistiek is gebaseerd op de 79416 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 29-03-13 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 77615 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 jun 2018 17:23:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Crayola 7458 Kleurboek/-album kleurplaat en kleurboek:
Deze korte samenvatting van de Crayola 7458 Kleurboek/-album kleurplaat en kleurboek-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Crayola 7458, Kleurboek/-album

Lange samenvatting Crayola 7458 Kleurboek/-album kleurplaat en kleurboek:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Crayola 7458 Kleurboek/-album kleurplaat en kleurboek, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Crayola 7458. Soort: Kleurboek/-album

Kenmerken
Soort *
Kleurboek/-album
Inhoud van de verpakking
Verven inclusief *
No
Vilstiften inclusief *
No
Potloden inclusief *
No
Customer service details