Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Corel Upgrade to Paint Shop Pro X

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Corel
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Upgrade to Paint Shop Pro X
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
PSPXFREPCUG
Categorie
A software licence permits you to use a piece of software legally. An software upgrade is a newer or better version, in order to bring the software up to date or to improve its characteristics.
softwarelicenties & -uitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Corel: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 08 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 8712
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 08-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 20 nov 2017 06:39:18
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Corel Upgrade to Paint Shop Pro X :
De korte redactionele beschrijving van Corel Upgrade to Paint Shop Pro X

Verbetering aan Paint Shop Pro X, FR, Win32
Meer>>>

Corel Upgrade to Paint Shop Pro X:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Corel Upgrade to Paint Shop Pro X.
U hebt er het meest om gevraagd voor een nieuwe versie: sneller en gemakkelijker professioneel ogende resultaten bereiken
Bij onderzoek naar wat u wilde van het nieuwe Paint Shop Pro X hebt u aangegeven dat u intelligente leergereedschappen wilde gebruiken. U wordt op uw wenken bediend. Met het NIEUWE Studiecentrum krijgt u van Paint Shop Pro les in fotobewerking, het verwijderen van objecten uit foto's, het maken van collages, het gebruik van het tekstgereedschap en veel meer! U kunt eindelijk leren hoe u alles doet wat u altijd al wilde doen met Paint Shop Pro, maar waarvoor u gewoonweg niet over de kennis beschikte!

Paint Shop Pro analyseert de foto en zorgt ervoor dat u de correcties kunt aanbrengen volgens uw eigen smaak
Slimme fotocorrectie is de beste manier om problemen met kleur, belichting en het licht op te lossen. Voor het eerst zijn al deze krachtige fotobewerkingsgereedschappen op één plek samengebracht. Met één klik analyseert Paint Shop Pro de foto, waarna het correcties suggereert. U kunt de correcties vervolgens aan uw eigen wensen aanpassen.

Paint Shop Pro X zorgt ervoor dat u en uw onderwerpen er beter dan ooit uitzien
Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om er zo goed uit te zien. Niemand is perfect, maar met de makeover-gereedschappen van Paint Shop Pro X kan iedereen er als zichzelf uitzien! Met deze fantastische gereedschapsset kunt u vlekken verwijderen, tanden witten, een zongebruinde tint toevoegen en rimpeltjes verwijderen. En al deze gereedschappen die u er zo goed laten uitzien vindt u op één plek, zodat u ze gemakkelijk kunt vinden. Zo leuk en gemakkelijk dat u het gewoon zelf móet uitproberen!

Paint Shop Pro X is wel 50 % sneller dan eerdere versies
Het zal u genoegen doen dat het NIEUWE Paint Shop Pro X 30 % sneller opstart, veel snellere bewerking van grote foto's mogelijk maakt en het opnieuw uitvoeren of ongedaan maken van handelingen vrijwel onmiddellijk toepast. Bovendien deelt het NIEUWE Studiecentrum gereedschappen op logische wijze in. U kunt dan ook aan de slag zodra u dubbelklikt op het pictogram van Paint Shop Pro.

Paint Shop Pro X zit boordevol nog meer geavanceerde fotogereedschappen
We hebben het dan gemakkelijker gemaakt om Paint Shop Pro X te gebruiken, maar het programma zit nog steeds tjokvol met de geavanceerde fotobewerkingsopties die u ervan verwacht. We hebben niet alleen 16-bits bewerkingen toegevoegd, de mogelijkheid van het gebruik van raw-bestanden, het opslaan in CMYK en opties voor kleurenbeheer en monitorkalibratie, maar u beschikt natuurlijk nog steeds over de gereedschappen die u al jaren graag gebruikt. Geen zorgen; alle oude favorieten (vectortekenen, tekenmaterialen, vooraf gedefinieerde vormen enzovoort) zijn nog steeds beschikbaar.

Rode ogen verwijderen met één muisklik voor de 95 % die er behoefte aan hebben
U hebt gevraagd en wij draaien. Na uitgebreid onderzoek onder onze klanten hebben we vastgesteld dat 95 % van deze gebruikers regelmatig rode ogen corrigeert. Om dat allemaal nog gemakkelijker te maken hebben we een snelle optie met één muisklik ontwikkeld, maar u kunt ook nog beschikken over de geavanceerde optie als u in een creatieve bui bent!

Bevat het NIEUWE Photo Album 6 - Standard Edition GRATIS
Met de toevoeging van Photo Album 6 - Standard Edition aan Paint Shop Pro X is Paint Shop Pro nu daadwerkelijk het compleetste fotobewerkingspakket dat op de markt is te krijgen. Photo Album is de gemakkelijkste manier om foto's te beheren, en maakt het bovendien een razend leuk en creatief proces. En het allermooiste: u krijgt het geheel GRATIS!

Ondersteuning voor de raw-bestandsindeling
Ingebouwde ondersteuning voor de raw-bestandsindeling van camera’s, zodat dezelfde werkstroom kan worden doorlopen als met jpeg- of gif-bestanden. Er worden meer raw-bestandstypen voor camera’s ondersteund dan ooit tevoren.

Bevat GRATIS een volledig raw-werkstroompakket
Voor gebruikers die foto's maken in de raw-indeling wordt Pixmantec RawShooter Essentials geboden, een volledig functionele raw-converter waarmee gebruikers op elk niveau uitstekende resultaten kunnen behalen met een minimum aan inspanning en kennis.

Meer dan 500 verschillende speciale effecten en NIEUWE plaatjespenselen
Met meer dan 500 speciale effecten, meer dan bij alle concurrenten, biedt Paint Shop Pro altijd het gewenste effect, zodat u altijd het gewenste uiterlijk bereikt. En natuurlijk zijn we de plaatjespenselen niet vergeten. Met Paint Shop Pro X krijgt u een groot aantal nieuwe penselen die alleen in deze nieuwe versie beschikbaar zijn.

Aanvullende nieuwe en verbeterde functies

- Met de functie Object verwijderen wordt het gemakkelijk om ongewenste of moeilijk te klonen gedeelten uit afbeeldingen te verwijderen. De details in het verwijderde gedeelte worden gevuld met pixels uit het resterende gedeelte.
- Met behulp van één muisklik zorgt de Eénstaps-paarse uitvloeiingscorrectie ervoor dat de paarse uitvloeiing rond de randen van personen en objecten wordt verwijderd die in veel digitale foto's te zien is.
- Paint Shop Pro X biedt nu het hoogdoorlatend filter, één van de populairste manieren in de branche om digitale foto's scherper te maken.
- Met filters voor zwart-witconversie en infraroodconversie kunt u controle behouden over de sterkte van het contrast en de korreligheid van foto's aanpassen, zodat u echte zwart-witfilm of infraroodfilm kunt simuleren.
- De functie Eénstaps-grofkorreligheid verwijderen verwijdert digitale ruis of te grote korreligheid in één klik.
- Paint Shop Pro X ondersteunt 16-bits functionaliteit, waardoor u met duizenden tinten per kleur kunt werken in plaats van de 8-bits limiet van 256 tinten.
- Met de kleurenbeheer-engine kunt u kleurenprofielgegevens lezen en opslaan en ervoor zorgen dat de kleuren op het beeldscherm en de afdruk overeenkomen. Paint Shop Pro X ondersteunt tevens CMYK-uitvoer voor commerciële drukkerijen.
- Dankzij verbeteringen in de bestandsmetagegevens kunt u nu copyrightgegevens toevoegen en IPTC-gegevens invoeren. Paint - Shop Pro X-metagegevens voldoen ook aan de EXIF-rotatiemarkering van camera's, zodat de afbeeldingen al gedraaid in het afbeeldingsvenster verschijnen.
- De browser is verbeterd en heeft meer opties, zoals een zoomschuifregelaar voor het aanpassen van miniatuurweergaven, mogelijkheden voor het bewerken van EXIF-gegevens, een optie voor het downloaden van foto's van een digitale camera en meer.
- Het geheel nieuw ontworpen palet Lagen biedt miniatuurweergaven van elke afbeeldingslaag, zodat deze gemakkelijker is te gebruiken en te doorgronden.
- Met het nieuwe Selectiegereedschap kunt u raster- en vectorobjecten selecteren, verplaatsen, draaien of hiervan het formaat wijzigen.
- Gebruik Bestand > Openen > Voorverwerking, een automatisch script waarmee u tijd bespaart bij het openen van batches of afzonderlijke afbeeldingen.
Korte samenvatting Corel Upgrade to Paint Shop Pro X:
Deze korte samenvatting van de Corel Upgrade to Paint Shop Pro X-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Corel Upgrade to Paint Shop Pro X, PC, Frans, 500 MHz, Microsoft Windows 2000 (SP4), XP, 500 MB, 256 MB
Lange samenvatting Corel Upgrade to Paint Shop Pro X :

Corel Upgrade to Paint Shop Pro X. Platform: PC, Taalversie: Frans. Minimale processor: 500 MHz, Compatibele besturingssystemen: Microsoft Windows 2000 (SP4), XP, Minimaal benodigde schijfruimte: 500 MB

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Corel Upgrade to Paint Shop Pro X, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Kenmerken
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Taalversie
Frans
Minimale systeemeisen
Minimale processor
500 MHz
Minimale systeemeisen
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 2000 (SP4), XP
Minimaal benodigde schijfruimte
500 MB
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
256 MB
X