Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Corel CorelDRAW Graphics Suite X3, CTL, 61 - 120 users

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Corel
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CorelDRAW Graphics Suite X3, CTL, 61 - 120 users
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
LCCDGSX3ENGPCD
Categorie
A software licence permits you to use a piece of software legally. An software upgrade is a newer or better version, in order to bring the software up to date or to improve its characteristics.
softwarelicenties & -uitbreidingen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Corel: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 7061
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 30 mrt 2017 06:52:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Corel CorelDRAW Graphics Suite X3, CTL, 61 - 120 users :
De korte redactionele beschrijving van Corel CorelDRAW Graphics Suite X3, CTL, 61 - 120 users

CorelDRAW Graphics Suite X3, CTL, 61 - 120 users
Meer>>>

Corel CorelDRAW Graphics Suite X3, CTL, 61 - 120 users:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Corel CorelDRAW Graphics Suite X3, CTL, 61 - 120 users.
Een doorbraak in ontwerp — Meer dan 40 nieuwe functies; ruim 400 productverbeteringen

Zet ideeën om in professionele resultaten met CorelDRAW Graphics Suite X3!
Met deze uitgebreide grafische suite kunt u probleemloos een groot aantal projecten aan - van het maken van logo's en webgraphics tot uit meerdere pagina's bestaande marketingbrochures of in het oog springende uithangborden.

Van het omzetten van bitmaps in vectorafbeeldingen via overtrekken in Corel PowerTRACE, de nieuwe fotobewerkingsfuncties in PHOTO-PAINT, nieuwe leermiddelen voor de gehele suite tot verbeteringen voor illustratie en pagina-indeling, deze suite vormt een ultieme combinatie van ontwerpmogelijkheden en gebruiksgemak die ongeëvenaard is in enige grafische software, en dat alles voor een betaalbare prijs.

Bereik professionele resultaten
Verkrijg steeds opnieuw uitstekende ontwerpen met nieuwe en gemakkelijk te gebruiken tools en effecten.

Corel PowerTRACE is de krachtigste en nauwkeurigste toepassing op de markt voor het omzetten van bitmaps in vectorafbeeldingen via overtrekken. U beschikt over volledige controle en flexibiliteit voor het bewerken van vectorafbeeldingen, waaronder het samenvoegen van kleuren en interactieve selectie van kleurenmodi.

PHOTO-PAINT Afbeeldingsaanpassingslab is de alles-in-één locatie voor het aanpassen van kleuren en tinten van foto's. De mogelijkheden voor het maken van voorbeelden van aangepaste foto's in één klik zorgen ervoor dat u de foto's snel en gemakkelijk kunt vergelijken.

Het interactieve gereedschap Tekst op tracé maakt het nu gemakkelijker dan ooit om tekst nauwkeurig aan een pad toe te voegen. Deze tool, die voor een veelgebruikt effect zorgt bij het maken van logo's en borden, stelt u in staat om tekst interactief te plaatsen, zodat u altijd het gewenste resultaat verkrijgt - in een mum van tijd!

Als u het bijgewerkte PANTONE®-kleurenpalet gebruikt, hebt u nu beschikking over transparant wit.

Voorbeeldweergave overdrukken: hiermee kunt u voorwerpen probleemloos voorbereiden voor het afdrukken via het simuleren van kleuren in gebieden waarin voorwerpen elkaar overlappen. U kunt een voorbeeld van deze gebieden weergeven in de toepassing.

Gereedschap Bijsnijden bespaart u een aanzienlijke hoeveelheid tijd omdat u ongewenste gebieden snel kunt verwijderen uit voorwerpen, foto's en vectorafbeeldingen.

Afbeeldingen, lettertypen, foto's - 10.000 met de hand geselecteerde, professionele clipartafbeeldingen, 35 nieuwe WGL4-lettertypen, 1000 van royalty's gevrijwaarde foto's.

Gemakkelijk aan te leren, gemakkelijk in gebruik
Het is nu gemakkelijker dan ooit om te leren en te werken in CorelDRAW Graphics Suite X3!

Tips tonen dynamische, contextafhankelijke tips en trucs tijdens het werken, waardoor de suite gemakkelijker te gebruiken en aan te leren is.

CorelDRAW® Design Collection biedt 100 sjablonen van verschillende creatieve niveaus die u gemakkelijk kunt aanpassen aan uw specifieke wensen en eisen.

Handboek CorelDRAW® — Inzichten van de kenners biedt inzichten van CorelDRAW-experts en licht praktische en echte voorbeelden uit van goed ontwerp en richtlijnen voor aanbevolen werkwijzen.

Compatibiliteit, naadloze werkstroom

Ondersteuning voor veilige PDF-documenten waarmee gebruikers met wachtwoorden beveiligde PDF's kunnen openen en maken, waardoor het gemakkelijker wordt om clientbestanden op veilige wijze uit te wisselen.

Ondersteuning voor de RAW-bestandsindeling dankzij Pixmantec® RawShooter™ essentials.

Ervaar de verbeterde compatibiliteit met veelgebruikte bestandsindelingen, waaronder Adobe® Illustrator®, PhotoShop®, Corel® Paint Shop Pro®, Microsoft® Office, JPEG en PDF.
Korte samenvatting Corel CorelDRAW Graphics Suite X3, CTL, 61 - 120 users:
Deze korte samenvatting van de Corel CorelDRAW Graphics Suite X3, CTL, 61 - 120 users-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Corel CorelDRAW Graphics Suite X3, CTL, 61 - 120 users, 61 - 120
Lange samenvatting Corel CorelDRAW Graphics Suite X3, CTL, 61 - 120 users :

Corel CorelDRAW Graphics Suite X3, CTL, 61 - 120 users. Aantal licenties: 61 - 120

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Corel CorelDRAW Graphics Suite X3, CTL, 61 - 120 users, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Licentie
Aantal licenties *
The number of software licenses, which are contracts which allow a business or individual to use a piece of software.
61 - 120
Kenmerken
Platform
Description of a technology platform including a processor, chipset, platform software and wired networking capabilities
PC
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
CD
Minimale systeemeisen
Minimale processor
The lowest speed that the computer processor can run at, or the minimum amount of processing capacity that can be used, for the computer and particular program(s) to function.
Pentium III, 600 MHz
Minimale systeemeisen
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 2000, Windows XP Tablet PC, Windows XP, Windows Vista.
Minimaal benodigde schijfruimte
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
200 MB
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
256 MB
Minimale systeemeisen
SVGA(1024 x 768), CD-ROM.
X