Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Conceptronic ADSL ROUTER bedrade router

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Conceptronic
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
ADSL ROUTER
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CADSLR1
Categorie
Met een router kunnen netwerken met elkaar verbonden worden. Voor de meeste mensen is dit een (draadloos) lokaal thuis- of kantoornetwerk (LAN) dat met het internet verbonden wordt. De router zorgt er voor dat alle computers op het lokale netwerk verbinding kunnen maken met elkaar en het internet en indien gewenst dat verzoeken tot het maken van een verbinding van andere computers die ook aangesloten zijn op het internet naar de juiste computer op het lokale netwerk doorgestuurd worden. Voor het aansluiten van uw lokale netwerk op het internet via een ADSL of kabel verbinding, heeft u meestal behalve een router ook een (Ethernet) ADSL- of kabelmodem nodig.
bedrade routers
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Conceptronic: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 46793
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:10:00
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 5 year
Lange productnaam Conceptronic ADSL ROUTER bedrade router :
De korte redactionele beschrijving van Conceptronic ADSL ROUTER bedrade router

ADSL Router with1 LAN port
Meer>>>

Conceptronic ADSL ROUTER bedrade router:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Conceptronic ADSL ROUTER bedrade router.
Share the ADSL internet connection by using your network.The firewall secures the network is against hacking.
This Firewall ADSL router (including ADSL modem) shares the ADSL internet connection by using your network. The firewall secures the network is against hacking. This Router also provides one 10/100Mbs network port to expand your network. The router is compatible with all ADSL providers and networks.
Korte samenvatting Conceptronic ADSL ROUTER bedrade router:
Deze korte samenvatting van de Conceptronic ADSL ROUTER bedrade router-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Conceptronic ADSL ROUTER, PPP (RFC2364 (PPPoA) and RFC2516 (PPPoE), 0,01 Gbit/s, Windows 95/98/ME/2000/XP, Linux and MAC, Ethernet/Fast Ethernet
Lange samenvatting Conceptronic ADSL ROUTER bedrade router :

Conceptronic ADSL ROUTER. Datalink-protocollen: PPP (RFC2364 (PPPoA) and RFC2516 (PPPoE). Max. overdrachtssnelheid: 0,01 Gbit/s, Compatibele besturingssystemen: Windows 95/98/ME/2000/XP, Linux and MAC, Netwerkfuncties: Ethernet/Fast Ethernet

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Conceptronic ADSL ROUTER bedrade router, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
1 x 10/100Mbps LAN network port
Netwerk
Modemsnelheid
Yes
Protocollen
Datalink-protocollen
Een protocol is een taal of standaard die computers of andere apparatuur gebruiken om met elkaar te communiceren.
PPP (RFC2364 (PPPoA) and RFC2516 (PPPoE)
Overige specificaties
Max. overdrachtssnelheid
0,01 Gbit/s
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 95/98/ME/2000/XP, Linux and MAC
Netwerkfuncties
Ethernet/Fast Ethernet
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
AVM FRITZ!Box 7170, Int bedrade router AVM FRITZ!Box 7170, Int bedrade router
(show image)
20002387 FRITZ!Box 7170, Int  — 
X