Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Conceptronic Wireless 54Mbps adapter 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Conceptronic
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Wireless 54Mbps adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C54U
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Conceptronic: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 10277
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 13:21:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 year
Lange productnaam Conceptronic Wireless 54Mbps adapter 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van Conceptronic Wireless 54Mbps adapter 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter

Wireless 54Mbps USB 2.0 adapter for desktops and Notebooks
Meer>>>

Conceptronic Wireless 54Mbps adapter 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Conceptronic Wireless 54Mbps adapter 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
Mobile and fast network connection without any cables. This wireless
54Mbps USB adapter allows any user to connect a computer or
notebook to a 54Mbps or 11Mbps wireless network.
Korte samenvatting Conceptronic Wireless 54Mbps adapter 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de Conceptronic Wireless 54Mbps adapter 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Conceptronic Wireless 54Mbps adapter, USB, 54 Mbit/s
Lange samenvatting Conceptronic Wireless 54Mbps adapter 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

Conceptronic Wireless 54Mbps adapter. Hostinterface: USB. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Conceptronic Wireless 54Mbps adapter 54Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
USB
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Bandbreedte
2,40 GHz
Overige specificaties
Minimale systeemeisen
· PC/notebook (P3 500Mhz) with available USB 2.0 or 1.1 port · Note: with a. USB 1.1 port the dataspeed is limited to 12Mbps
Netwerkarchitectuur
Supports ad-hoc mode (client to client connection) and infrastructure mode (connected to a wireless Access Point)
Max bereik binnenshuis
Binnenshuis is het bereik vaak kleiner dan buiten, omdat er veel obstakels die het bereik verminderen, zoals betonnen muren, in de weg zitten.
Range (0-120 meter) and dataspeed (1-54Mbps) are influenced by several factors (e.g. walls, doors, etc.)
X