Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Conceptronic 60GB Multi Media Photobox 2.5" 60GB externe harde schijf

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Conceptronic
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
60GB Multi Media Photobox 2.5"
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C10-263 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Stand-alone magnetic disk, optical disc or solid state drive that plugs into the computer typically via USB, although eSATA and FireWire are also used. Used for storing and retrieving digital information.
externe harde schijven
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Conceptronic: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 17913
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 23:14:23
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 2 jaar
Lange productnaam Conceptronic 60GB Multi Media Photobox 2.5" 60GB externe harde schijf :
De korte redactionele beschrijving van Conceptronic 60GB Multi Media Photobox 2.5" 60GB externe harde schijf

60GB Multi Media Photobox 2.5"
Meer>>>

Conceptronic 60GB Multi Media Photobox 2.5" 60GB externe harde schijf:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Conceptronic 60GB Multi Media Photobox 2.5" 60GB externe harde schijf.
Koop geen dure memory cards meer! Met de Photobox kunt u foto’s en video’s van een geheugen kaart kopiëren en opslaan (digitale camera, PDA of telefoon) zonder gebruik te maken van een computer en is daardoor de perfecte reis oplossing. De Photobox ondersteunt de meest gebruikte geheugen kaarten. De Photobox kan ook als extra hard disk voor de computer gebruikt worden (voor opslag en back-ups).

De Photobox heeft een geïntegreerde USB on the Go technologie. Deze technologie staat toe dat u elke USB geheugen drive of MP3 speler rechtstreeks aan de Photobox kunt verbinden en kopieert u de gegevens (foto's, muziek, films of gegevens) naar de Photobox zonder gebruik te maken van een computer.


Kenmerken:
USB 2.0 480Mbps interface (ook USB 1.1 compatible)
Ondersteunt de volgende memory cards: Compact Flash 1 & 2, IBMMicrodrive, Sony Memory stick™(MS), Sony Memory Stick Pro™ (MS Pro), Secure Digital card (SD), Multi Media memory card (MMC) en Smart Media card (SM)
Ondersteunt USB host functie (kopieer USB memory stick naar Photobox)
Oplaadbare batterij (Li-ion) voor gebruik zonder computer
6 LED status indicators POWER/READY/ACCESS/ERROR/LOW BATTERY
Volledige batterij kopie capaciteit: +/- 8GB
Korte samenvatting Conceptronic 60GB Multi Media Photobox 2.5" 60GB externe harde schijf:
Deze korte samenvatting van de Conceptronic 60GB Multi Media Photobox 2.5" 60GB externe harde schijf-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Conceptronic 60GB Multi Media Photobox 2.5", 60 GB, 2.0
Lange samenvatting Conceptronic 60GB Multi Media Photobox 2.5" 60GB externe harde schijf :

Conceptronic 60GB Multi Media Photobox 2.5". Opslagcapaciteit harde schijf: 60 GB. USB-versie: 2.0

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Conceptronic 60GB Multi Media Photobox 2.5" 60GB externe harde schijf, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Harde schijf
Opslagcapaciteit harde schijf *
De opslagcapaciteit van de harde schijf in gigabyte (1 GB = 1 miljard bytes).
60 GB
Poorten & interfaces
USB-aansluiting *
Dankzij de snelle 2.0 USB connector kun je met dit toestel MP3-bestanden afspelen, opgeslagen op een USB geheugenstick.
Yes
USB-versie
Universal Serial Bus (USB) is een industriestandaard die in de jaren 1990 ontwikkeld is en de interface definieert voor het verbindingen, communicatie en energie-overdracht tussen computers en andere elektronische apparatuur. Iedere nieuwere versie - bijv. 1.1, 2.0 en 3.0 - is veel sneller dan de vorige.
2.0
Design
LED-indicatoren
Stroom, Klaar
Overige specificaties
Overdrachtssnelheid (max)
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
480 Mbit/s
Intern
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
80 x 30 x 125 mm
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Conceptronic 40GB Multi Media Photobox 2.5" 40GB externe harde schijf Conceptronic 40GB Multi Media Photobox 2.5" 40GB externe harde schijf
(show image)
C10-262 40GB Multi Media Photobox 2.5"  — 
X