Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Conceptronic Infra-Red Adapter 4Mbit/s netwerkkaart & -adapter

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Conceptronic
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Infra-Red Adapter
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C05-108 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Conceptronic: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 37886
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 13:00:01
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 5 jaar
Lange productnaam Conceptronic Infra-Red Adapter 4Mbit/s netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van Conceptronic Infra-Red Adapter 4Mbit/s netwerkkaart & -adapter

USB 2.0 Draadloze Infrarood Adapter
Meer>>>

Conceptronic Infra-Red Adapter 4Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Conceptronic Infra-Red Adapter 4Mbit/s netwerkkaart & -adapter.
Breid nu uw notebook of PC uit met de nieuwe high speed infrarood adapter.
Breid uw notebook of PC uit met een high speed USB 2.0 draadloze infrarood adapter. Met deze infrarood (IrDA) adapter is het mogelijk om andere infrarood apparatuur, zoals mobiele (GSM) telefoons, PDA’s of andere apparaten te voorzien van IrDA, aan te sluiten. Perfect voor snelle overdracht van ringtones, logo’s, data en tevens voor het synchroniseren van uw agenda of adresboek. Het is ook mogelijk om 2 computers te koppelen en onderling data uit te wisselen.

Kenmerken:
- USB 2.0 interface (ook compatible met USB 1.1).
- Datasnelheid: 4Mbps Fast Infrared (FIR) en 115Kbps normal infrared (SIR).
- Volledig met IrDA 1.1.
Korte samenvatting Conceptronic Infra-Red Adapter 4Mbit/s netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de Conceptronic Infra-Red Adapter 4Mbit/s netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Conceptronic Infra-Red Adapter, Draadloos, USB, 4 Mbit/s
Lange samenvatting Conceptronic Infra-Red Adapter 4Mbit/s netwerkkaart & -adapter :

Conceptronic Infra-Red Adapter. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Hostinterface: USB. Overdrachtssnelheid (max): 4 Mbit/s

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Conceptronic Infra-Red Adapter 4Mbit/s netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Poorten & interfaces
Connectiviteitstechnologie *
De technologie die het apparaat gebruikt om verbinding te maken:\ndraadloos\nmet draad
Draadloos
Intern *
Het apparaat is ingebouwd of moet ingebouwd worden (Ja/Nee). Nee, betekent dat het een extern apparaat is dat u vaak draadloos of anders met een stekkertje kunt aansluiten.
No
Hostinterface *
Descriptions of the products host interface
USB
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
4 Mbit/s
Ondersteunde data-overdrachtsnelheden
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
FIR: 4Mbps. SIR: 115 Kbps
X