Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Conceptronic Draadloze 54Mbps 11g Access Point

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Conceptronic
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Draadloze 54Mbps 11g Access Point
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
C04-058 show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie
Met een WLAN access point kunt u lokaal een draadloos netwerk bouwen. Sluit hem via Ethernet aan op uw ADSL of kabelmodem met ingebouwde router/DHCP server en uw hele lokale netwerk is verbonden met het internet.
WLAN access points
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Conceptronic: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 85449
Deze statistiek is gebaseerd op de 75554 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73825 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:25:39
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 3 jaar
Lange productnaam Conceptronic Draadloze 54Mbps 11g Access Point :
De korte redactionele beschrijving van Conceptronic Draadloze 54Mbps 11g Access Point

Draadloze 54Mbps 11g Access Point
Meer>>>

Conceptronic Draadloze 54Mbps 11g Access Point:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Conceptronic Draadloze 54Mbps 11g Access Point.
54 Mbps high speed access point voor draadloze netwerken.
Met dit Access point is het mogelijk om zonder enige bekabeling een netwerk te creëren op een snelheid van maximaal 54 Mbps. Het Access point verbindt, door middel van radiogolven, notebooks, PC's of PDA's die zijn voorzien van draadloze LAN adapters. Het gebruik van meerdere Access points in een netwerk is mogelijk (bridging functie).
Korte samenvatting Conceptronic Draadloze 54Mbps 11g Access Point:
Deze korte samenvatting van de Conceptronic Draadloze 54Mbps 11g Access Point-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Conceptronic Draadloze 54Mbps 11g Access Point, 54 Mbit/s, 13 kanalen, WPA
Lange samenvatting Conceptronic Draadloze 54Mbps 11g Access Point :

Conceptronic Draadloze 54Mbps 11g Access Point. Overdrachtssnelheid (max): 54 Mbit/s, Aantal kanalen: 13 kanalen. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: WPA

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Conceptronic Draadloze 54Mbps 11g Access Point, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Overdrachtssnelheid (max) *
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
54 Mbit/s
Aantal kanalen
The number of channels the device has. There can be an individual input or output for each channel.
13 kanalen
Poorten & interfaces
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten *
Number of Ethernet LAN (RJ-45) ports (connecting interfaces) in the device. Ethernet LAN (RJ-45) ports allow a computer to connect to the ethernet.
1
Poorten & interfaces
Aansluiting voor netstroomadapter
The socket/plug where the DC electricity supply connects to the device.
Yes
Beveiliging
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen *
Er zijn verschillende manieren om data te versleutelen voordat het verzonden wordt. Over het algemeen geld, hoe meer bits, hoe veiliger.
WPA
MAC adres filtering
Security access control method whereby the 48-bit address assigned to each network card is used to determine access to the network. MAC addresses are uniquely assigned to each card, so using MAC filtering on a network permits and denies network access to specific devices through the use of blacklists and whitelists.
Yes
X