Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

CLUB3D Nvidia GeForce 4 MX4000 128MB DDR GDDR

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
CLUB3D
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Nvidia GeForce 4 MX4000 128MB DDR
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CGN-B188TV
Categorie
De videokaart of grafische kaart is het onderdeel van de computer dat het beeld berekent en waar de monitor op aangesloten wordt. Vooral voor mensen die moderne spellen willen spelen , films willen kijken of met andere multimediatoepassingen willen werken is het van belang een videokaart met een snelle grafische processor (GPU) en een groot videogeheugen te hebben.
videokaarten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door CLUB3D: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 25332
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 13:05:03
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam CLUB3D Nvidia GeForce 4 MX4000 128MB DDR GDDR :
De korte redactionele beschrijving van CLUB3D Nvidia GeForce 4 MX4000 128MB DDR GDDR

Nvidia GeForce 4 MX4000 128MB DDR TV-OUT
Meer>>>

CLUB3D Nvidia GeForce 4 MX4000 128MB DDR GDDR:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor CLUB3D Nvidia GeForce 4 MX4000 128MB DDR GDDR.
With the Club-3D GeForce4 MX graphics processing unit (GPU), Club-3D provides a new level of cost-effective, high-performance graphics to the value PC user.
With their incomparable NVIDIA® nView™ multi-display technology, Lightspeed Memory Architecture II, and Acccuview Antialiasing™ technology, the GeForce4 MX deliver feature-rich graphics technology, performance, and flexibility.

Features:
• AGP 8X
• Accuview Antialiasing (AA)
• Lightspeed Memory Architecture (LMA) II
• Digital Vibrance Control (DVC)
• Video Processing Engine (VPE)
• Integrated TV Encoder
• Lossless Z-Compression
• MX Memory Crossbar
Korte samenvatting CLUB3D Nvidia GeForce 4 MX4000 128MB DDR GDDR:
Deze korte samenvatting van de CLUB3D Nvidia GeForce 4 MX4000 128MB DDR GDDR-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
CLUB3D Nvidia GeForce 4 MX4000 128MB DDR, GDDR, 64 Bit, 2048 x 1536 Pixels, AGP 8x
Lange samenvatting CLUB3D Nvidia GeForce 4 MX4000 128MB DDR GDDR :

CLUB3D Nvidia GeForce 4 MX4000 128MB DDR. Grafische adapter, soort geheugen: GDDR, Geheugenbus: 64 Bit. Maximum resolutie: 2048 x 1536 Pixels. Soort aansluiting: AGP 8x

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van CLUB3D Nvidia GeForce 4 MX4000 128MB DDR GDDR, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Processor
Maximum resolutie *
De maximale grootte in beeldpunten (pixels) van de afbeelding die het apparaat maakt. Hoe groter de maximale resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
2048 x 1536 Pixels
Grafische adapter RAMDAC
350 MHz
Videokaartbus, kloksnelheid
275 MHz
Geheugen
Grafische adapter, soort geheugen *
Het soort geheugen dat de videokaart gebruikt. Het ene type geheugen is sneller dan het andere. Vaak is er een combinatie van vast videogeheugen (Video-RAM of VRAM), en dynamisch toegewezen algemeen systeemgeheugen (UMA). \n\nEnkele begrippen: RAM staat voor Random Access Memory, SDRAM = synchronous dynamic RAM, DDR = double-data-rate/dubbele datasnelheid.\n\nUMA staat voor Unified Memory Architecture, en is een computer memory architectuur die ervoor zorgt dat de graphische processor gebruik kan maken van het algemene systeemgeheugen.
GDDR
Geheugenbus *
64 Bit
Overdrachtssnelheid
De maximale (theoretische) snelheid waarop het apparaat data kan verzenden en ontvangen. In de praktijk is de snelheid vaak lager, want zij is van veel factoren afhankelijk, onder andere van de snelheid van de computers die verbonden zijn, de kwaliteit van de bedrading en/of obstakels zoals muren, in geval van een draadloos netwerk.
1,1 Gbit/s
Poorten & interfaces
Soort aansluiting *
AGP 8x
Prestatie
Geïntegreerde TV Tuner *
No
Minimale systeemeisen
Minimale systeemeisen
AGP (4x/8x) slot CD-ROM drive 350W Power Supply
Minimale processor
Intel Pentium
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
• Windows XP/MCE/2000/ME/9X/NT4SP6 • Linux
Externe video modes max. vernieuwingsfrequentie
120 Hz
Videokaart, geïntegreerde TV encoder
Supports 1024x768
X