Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

CLUB3D VGA CLUB-3D PCI-e 256Mb ATI X800XL GDDR3

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
CLUB3D
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
VGA CLUB-3D PCI-e 256Mb ATI X800XL
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CGAX-XL86VDD
Categorie
De videokaart of grafische kaart is het onderdeel van de computer dat het beeld berekent en waar de monitor op aangesloten wordt. Vooral voor mensen die moderne spellen willen spelen , films willen kijken of met andere multimediatoepassingen willen werken is het van belang een videokaart met een snelle grafische processor (GPU) en een groot videogeheugen te hebben.
videokaarten
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door CLUB3D: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 12374
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 23 nov 2017 15:55:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam CLUB3D VGA CLUB-3D PCI-e 256Mb ATI X800XL GDDR3 :
De korte redactionele beschrijving van CLUB3D VGA CLUB-3D PCI-e 256Mb ATI X800XL GDDR3

Radeon X800XL 256MB GDDR3, DUAL DVI, TV-Out, Video In/Out
Meer>>>

CLUB3D VGA CLUB-3D PCI-e 256Mb ATI X800XL GDDR3:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor CLUB3D VGA CLUB-3D PCI-e 256Mb ATI X800XL GDDR3.
Radeon X800XL 256MB
Features:
DirectX 9.x compliant
VertexShaders 2.x
PixelShaders 2.x
High Dimension Floating-Point Textures
Multiple Render Targets
Up to 16x Anisotropic Filtering
Up to 6x Multi Sampling Anti Aliasing
Up to 12x Temporal Multi Sampling Anti Aliasing
Full Screen Anti Aliasing Gamma Correction
Video Gamma Correction
3Dc Normal Map Compression
Korte samenvatting CLUB3D VGA CLUB-3D PCI-e 256Mb ATI X800XL GDDR3:
Deze korte samenvatting van de CLUB3D VGA CLUB-3D PCI-e 256Mb ATI X800XL GDDR3-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
CLUB3D VGA CLUB-3D PCI-e 256Mb ATI X800XL, GDDR3, 256 Bit, 2048 x 1536 Pixels
Lange samenvatting CLUB3D VGA CLUB-3D PCI-e 256Mb ATI X800XL GDDR3 :

CLUB3D VGA CLUB-3D PCI-e 256Mb ATI X800XL. Grafische adapter, soort geheugen: GDDR3, Geheugenbus: 256 Bit. Maximum resolutie: 2048 x 1536 Pixels. DirectX versie: 9.0

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van CLUB3D VGA CLUB-3D PCI-e 256Mb ATI X800XL GDDR3, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Processor
Maximum resolutie *
De maximale grootte in beeldpunten (pixels) van de afbeelding die het apparaat maakt. Hoe groter de maximale resolutie, hoe beter de beeldkwaliteit.
2048 x 1536 Pixels
Geheugen
Grafische adapter, soort geheugen *
Het soort geheugen dat de videokaart gebruikt. Het ene type geheugen is sneller dan het andere. Vaak is er een combinatie van vast videogeheugen (Video-RAM of VRAM), en dynamisch toegewezen algemeen systeemgeheugen (UMA). \n\nEnkele begrippen: RAM staat voor Random Access Memory, SDRAM = synchronous dynamic RAM, DDR = double-data-rate/dubbele datasnelheid.\n\nUMA staat voor Unified Memory Architecture, en is een computer memory architectuur die ervoor zorgt dat de graphische processor gebruik kan maken van het algemene systeemgeheugen.
GDDR3
Geheugenbus *
256 Bit
Prestatie
DirectX versie *
DirectX is a collection of APIs (application programming interfaces) for easily handling tasks related to game programming on the Microsoft Windows operating system.
9.0
Minimale systeemeisen
Minimale systeemeisen
Intel Pentium or AMD Athlon or compatible 128MB of system memory Mainboard with free PCIe x16 slot CD-ROM drive for software installation 350 Watt or greater Power Supply
Verpakking
Meegeleverde software
CATALYST Software Suite Windows Logo Program compliant
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows XP Windows MCE (no VIVO) Windows 2000 Linux
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-26
Testseek heeft 2 proffesionele recensies verzameld voor CLUB3D VGA CLUB-3D PCI-e 256Mb ATI X800XL. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 67 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
67%
Land Distributor
France 1 distributor(s)
X