Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Cisco Catalyst 6500 DFC-3B Upgrade for WS-X67xx netwerkkaart & -adapter

X
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Cisco
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Catalyst 6500 DFC-3B Upgrade for WS-X67xx
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
WS-F6700-DFC3B=
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0746320876689
Categorie
Via een netwerk kunnen computers met elkaar communiceren en bijvoorbeeld websites, bestanden en printers met elkaar delen. De meest gebruikte netwerkstandaard is Ethernet, u herkent dit aan de vierkante stekkertjes met acht draadjes erin. Thuis en op kantoor begint ook draadloos netwerk met de 802.11b of de snellere 802.11g standaard steeds meer gebruikt te worden, hoewel wireless access points meestal toch nog via Ethernet op het reeds bestaande netwerk (bijvoorbeeld via een ADSL- of kabelmodem voor een internetverbinding) aangesloten moeten worden.
netwerkkaarten & -adapters
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Cisco: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 33683
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 27 jun 2005
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Cisco Catalyst 6500 DFC-3B Upgrade for WS-X67xx netwerkkaart & -adapter :
De korte redactionele beschrijving van Cisco Catalyst 6500 DFC-3B Upgrade for WS-X67xx netwerkkaart & -adapter

Catalyst 6700 DFC-3B Upgrade for WS-X67xx
Meer>>>
Korte samenvatting Cisco Catalyst 6500 DFC-3B Upgrade for WS-X67xx netwerkkaart & -adapter:
Deze korte samenvatting van de Cisco Catalyst 6500 DFC-3B Upgrade for WS-X67xx netwerkkaart & -adapter-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Cisco Catalyst 6500 DFC-3B Upgrade for WS-X67xx
Lange samenvatting Cisco Catalyst 6500 DFC-3B Upgrade for WS-X67xx netwerkkaart & -adapter :

Cisco Catalyst 6500 DFC-3B Upgrade for WS-X67xx

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Cisco Catalyst 6500 DFC-3B Upgrade for WS-X67xx netwerkkaart & -adapter, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)