Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Cisco Up/MetroAccess Image>MetrolPAccess 3400

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Cisco
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Up/MetroAccess Image>MetrolPAccess 3400
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CD-ME3400-A2I=
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
0882658065378
Categorie
Extending the warranty & support beyond that offered by the manufacturer/retailer, so that the purchase is covered for a longer period of time.
garantie- en supportuitbreidingen
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Cisco: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 424
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 01 nov 2006
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Cisco Up/MetroAccess Image>MetrolPAccess 3400 :
De korte redactionele beschrijving van Cisco Up/MetroAccess Image>MetrolPAccess 3400

Up MetroAccess Image>MetrolPAccess 3400
Meer>>>
Korte samenvatting Cisco Up/MetroAccess Image>MetrolPAccess 3400:
Deze korte samenvatting van de Cisco Up/MetroAccess Image>MetrolPAccess 3400-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Cisco Up/MetroAccess Image>MetrolPAccess 3400
Lange samenvatting Cisco Up/MetroAccess Image>MetrolPAccess 3400 :

Cisco Up/MetroAccess Image>MetrolPAccess 3400

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Cisco Up/MetroAccess Image>MetrolPAccess 3400, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Land Distributor
Nederland 1 distributor(s)
United Kingdom 4 distributor(s)
Polska 2 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Australia 3 distributor(s)