Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Case Logic 24 Capacity Trendy Nylon CD Wallet Turqoise 24schijven Turkoois

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Case Logic
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
24 Capacity Trendy Nylon CD Wallet Turqoise
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
COLW24T show
Show alternative article codes used in the online market place
Categorie CD-doosjes
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Case Logic: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 apr 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 9481
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-04-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 02 sep 2017 04:46:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 25 jaar
Lange productnaam Case Logic 24 Capacity Trendy Nylon CD Wallet Turqoise 24schijven Turkoois :
De korte redactionele beschrijving van Case Logic 24 Capacity Trendy Nylon CD Wallet Turqoise 24schijven Turkoois

Trendy nylon opbergwallet voor 24 CD's turquoise
Meer>>>

Case Logic 24 Capacity Trendy Nylon CD Wallet Turqoise 24schijven Turkoois:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Case Logic 24 Capacity Trendy Nylon CD Wallet Turqoise 24schijven Turkoois.
Neem uw 24 favoriete CD's mee in deze turquoise nylon opbergwallet. Gepatenteerde ProSleeves® houden vuil op afstand en voorkomen zo krassen op het gevoelige CD-oppervlak.

- Nylon opbergwallet voor 24 CD's.
- De gepatenteerde ProSleeves® bieden uw CD’s de ultieme bescherming: ze houden vuil op afstand en voorkomen krassen op het gevoelige CD-oppervlak.
Korte samenvatting Case Logic 24 Capacity Trendy Nylon CD Wallet Turqoise 24schijven Turkoois:
Deze korte samenvatting van de Case Logic 24 Capacity Trendy Nylon CD Wallet Turqoise 24schijven Turkoois-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Case Logic 24 Capacity Trendy Nylon CD Wallet Turqoise, 24 schijven, Turkoois, Nylon, 110 g
Lange samenvatting Case Logic 24 Capacity Trendy Nylon CD Wallet Turqoise 24schijven Turkoois :

Case Logic 24 Capacity Trendy Nylon CD Wallet Turqoise. CD capacity: 24 schijven, Kleur van het product: Turkoois, Materiaal: Nylon. Gewicht: 110 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Case Logic 24 Capacity Trendy Nylon CD Wallet Turqoise 24schijven Turkoois, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
CD capacity *
24 schijven
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Turkoois
Design
Materiaal *
The material from which a thing is or can be made e.g. wood, plastic.
Nylon
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
110 g
X