Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon Inktcartridge BCI-15 kleur (2) Origineel

Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Inktcartridge BCI-15 kleur (2)
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
CAN22104
Categorie
Inktcartridges voor inkjet printers.
Inktcartridges
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt doorCanon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
Productraadplegingen: 11540
Deze statistiek is gebaseerd op de 96359 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 94187 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 04 Apr 2019 04:28:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Canon Inktcartridge BCI-15 kleur (2) Origineel:
Deze korte samenvatting van de Canon Inktcartridge BCI-15 kleur (2) Origineel-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Canon Inktcartridge BCI-15 kleur (2), Origineel, Inkjetprinten, 10 - 80 procent, 5 - 35 °C, 100 pagina's per maand

Lange samenvatting Canon Inktcartridge BCI-15 kleur (2) Origineel:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon Inktcartridge BCI-15 kleur (2) Origineel, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Canon Inktcartridge BCI-15 kleur (2). Soort: Origineel, Printtechnologie: Inkjetprinten. Gebruiksindicatie (maximaal): 100 pagina's per maand