Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon CanoScan LiDE 35 Flatbed scanner 1200 x 2400DPI

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
CanoScan LiDE 35
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
9871A002
Categorie
Met een scanner kunt u allerlei documenten, afbeeldingen en foto\'s digitaliseren.
scanners
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 18984
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 02 sep 2017 05:21:34
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon CanoScan LiDE 35 Flatbed scanner 1200 x 2400DPI :
De korte redactionele beschrijving van Canon CanoScan LiDE 35 Flatbed scanner 1200 x 2400DPI

CanoScan LiDE 35 Scanner, NON 1200x2400dpi USB A4
Meer>>>

Canon CanoScan LiDE 35 Flatbed scanner 1200 x 2400DPI:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon CanoScan LiDE 35 Flatbed scanner 1200 x 2400DPI.
De ultraslanke CanoScan Lide35 flatbed scanner scant met een resolutie van 1200 x 2400 dpi en heeft een behuizing die slechts 38 mm dik is. Deze stijlvolle en elegante scanner wordt gevoed door een USB 2.0 Hi-Speed interface.


Kenmerken

- Ultraslank
- USB voeding
- USB 2.0 Hi-Speed
- 1200x 2400 dpi LiDE sensor
- 4 'EZ' knoppen voor één-toets bediening
- QARE Level 2 voor verwijderen van stof en krasjes
- ArcSoft, PhotoStudio, OmniPage SE
- Multifoto mode
- Z-klep voor dikke documenten
- Standaard voor verticaal scannen


De perfecte balans van stijl, snelheid & kwaliteit

Compacte prestaties
Met de slanke lijnen en onvoorstelbaar slanke behuizing toont de CanoScan Lide35 de nieuwe norm in desktop scanning. Deze scanner is zo slank en licht, dat deze met de meegeleverde standaard op een zijkant kunt plaatsen en gebruiken zodat u kostbare ruimte op uw bureau overhoudt. En omdat alle energie afkomstig is van de USB 2.0 Hi-Speed interface, is ook geen netsnoer nodig.

Hoge resolutie
Canons LiDE technologie maakt scans met een resolutie van 1200 x 2400 dpi en 48-bits kleur.

Scannen met één druk op de toets
De CanoScan Lide35 is uitgevoerd met vier 'EZ' scantoetsen die u kunt configureren voor het uitvoeren van de meest gebruikte functies, zoals scannen, kopiëren, archiveren of e-mailen. U kunt een toets zelfs instellen om van de scan direct een PDF bestand te laten maken.

Multifoto mode
De Multifoto mode stelt u in staat maximaal tien foto's tegelijk te scannen tijdens één scanpassage en elke foto in een afzonderlijk bestand op te slaan. Dit inclusief een functie om automatisch de scheefstand van de gescande afbeeldingen te corrigeren, zodat u geen tijd hoeft te verliezen aan het uitlijnen van de foto's voordat u ze laat scannen.

Plus software
Naast de geavanceerde driver wordt de CanoScan Lide35 geleverd met Canon Toolbox; een intuïtieve, gebruiksvriendelijke werkbalk op de desktop die het scannen zeer eenvoudig maakt. Een uitgebreide bundel met krachtige softwarepakketten completeert uw scansysteem, zoals Arcsoft PhotoStudio en PhotoBase voor beeldbewerking en Omnipage SE voor OCR.


Aansluitmogelijkheden
Een USB 2.0 Hi-Speed interface staat garant voor scansnelheden die vier keer zo hoog zijn als bij traditionele scanners. Omdat er slechts één kabel nodig is voor zowel de voeding als de gegevensoverdracht, is geen wandcontactdoos, netsnoer of transformator nodig. De CanoScan Lide35 is ook compatibel met de Mac.
Korte samenvatting Canon CanoScan LiDE 35 Flatbed scanner 1200 x 2400DPI:
Deze korte samenvatting van de Canon CanoScan LiDE 35 Flatbed scanner 1200 x 2400DPI-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon CanoScan LiDE 35, 216 x 297 mm, 1200 x 2400 DPI, Flatbed scanner, USB 2.0, 2,5 W, 5 - 35 °C
Lange samenvatting Canon CanoScan LiDE 35 Flatbed scanner 1200 x 2400DPI :

Canon CanoScan LiDE 35. Maximum scanformaat: 216 x 297 mm, Optische scanresolutie: 1200 x 2400 DPI. Soort scanner: Flatbed scanner. Standaard interfaces: USB 2.0. Typisch stroomverbruik: 2,5 W. Gewicht: 1,8 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon CanoScan LiDE 35 Flatbed scanner 1200 x 2400DPI, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Scannen
Maximum scanformaat *
216 x 297 mm
Optische scanresolutie *
1200 x 2400 DPI
Kleurenscans *
Geeft aan of het product kleuren kan scannen.
Yes
Design
Soort scanner *
Er bestaan verschillende soorten scanners:\n- Flatbed scanner - Dit soort scanners hebben een klep die u kunt openklappen om het te scannen document eronder te leggen.\n- Film scanner - Deze scanners zijn speciaal gemaakt voor het scannen van fotonegatieven.\n- Sheet-fed scanner - Dit type scanners kunt u documenten die u wilt scannen 'voeren'.\n- Pen scanner - Deze houdt u in uw hand en beweegt u over de in te scannen tekst of afbeelding.
Flatbed scanner
Poorten & interfaces
Standaard interfaces *
USB 2.0
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
2,5 W
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
5 - 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,8 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
258 x 374 x 38 mm
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-25
Testseek heeft 6 proffesionele recensies verzameld voor Canon CanoScan LiDE 35. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 69 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
69%
X