Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon LaserBase MF5770 1200 x 600DPI Laser A4 20ppm

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
LaserBase
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MF5770
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
9867A052
Categorie
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 30 mei 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 33322
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 30-05-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 21 dec 2017 18:42:06
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon LaserBase MF5770 1200 x 600DPI Laser A4 20ppm :
De korte redactionele beschrijving van Canon LaserBase MF5770 1200 x 600DPI Laser A4 20ppm

LaserBase MF5770
Meer>>>

Canon LaserBase MF5770 1200 x 600DPI Laser A4 20ppm:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon LaserBase MF5770 1200 x 600DPI Laser A4 20ppm.
De productieve LaserBase MF5770 is een laserprinter, fax, kleurenscanner en copier - inclusief netwerkaansluiting - in één kostenbesparend apparaat.

Laserprints en kopieën met professionele kwaliteit

Alle prints, scans, faxen en kopieën door één apparaat laten uitvoeren, betekent niet dat u concessies doet aan de kwaliteit. De LaserBase MF5770 print met een resolutie van 1.200 x 600 dpi (geïnterpoleerd) en produceert telkens opnieuw perfecte resultaten. Digitaal kopiëren biedt een serie aantrekkelijke kopieeropties: twee documenten kunnen op één vel papier worden gekopieerd en bij flatbed kopiëren zijn documenten met verschillende formaten eenvoudig te reproduceren op A4.

Hoge snelheid, hoge capaciteit

De LaserBase MF5770 print met een snelheid van 20 pagina's per minuut en u hoeft niet te wachten omdat er dankzij Canons On-Demand fixeertechnologie nagenoeg geen opwarmtijd is. De ADF heeft een capaciteit van 50 pagina's, zodat u grote documenten niet hoeft te splitsen voordat u ze gaat kopiëren of scannen. Met een papiercassette voor 250 vel bent u minder tijd kwijt aan het bijvullen van papier. Voor snelle gegevensuitwisseling met uw computer is de LaserBase MF5770 uitgevoerd met een USB 2.0 Hi-Speed interface.

Geavanceerde scantechnologie

De kleurenscanner in de MF5770 gebruikt de CCD technologie om beelden te produceren met een hoge resolutie van 1.200 x 2.400 dpi en biedt alle functies en mogelijkheden die u mag verwachten, zoals scannen naar PDF of e-mail en 48-/24-bits scans voor hogere kleurnauwkeurigheid. Documenten en foto's zijn perfect te scannen en met een maximum aan details.

Superieure fax

De LaserBase MF5770 is echt een complete multifunctional en biedt ook een perfecte faxfunctie. Met een ingebouwd super G3 modem dat een pagina in 3 seconden* kan verzenden, bespaart u op communicatiekosten en bij elektronische verzending vanaf uw PC bespaart u ook op papier en toner. Omdat uw LaserBase MF5770 een groot faxgeheugen heeft, zal het ook faxberichten ontvangen en opslaan wanneer het papier op is. De UHQ (Ultra High Quality) technologie - met 256 grijstinten - en de functie Randverbetering zorgen voor een ongekend hoge kwaliteit bij verzending.

Gereed voor het netwerk

Iedereen op kantoor kan nu rechtstreeks printen naar de LaserBase MF5770. De LaserBase MF5770 is standaard uitgerust met een netwerkaansluiting. De interface voor gebruik op afstand stelt gebruikers in staat de status van het apparaat vanaf de eigen werkstations te controleren.

All-In-One cartridge

Wanneer u de cartridge in de LaserBase MF5770 vervangt, maakt u het apparaat eigenlijk weer zo goed als nieuw. Alle belangrijke onderdelen van het apparaat bevinden zich in de tonercartridge en deze is snel en eenvoudig te verwijderen en te vervangen. Daarmee komt onderhoud aan het apparaat te vervallen.
Korte samenvatting Canon LaserBase MF5770 1200 x 600DPI Laser A4 20ppm:
Deze korte samenvatting van de Canon LaserBase MF5770 1200 x 600DPI Laser A4 20ppm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon LaserBase MF5770, Laser, 1200 x 600 DPI, Scannen in kleur, Mono faxing, A4
Lange samenvatting Canon LaserBase MF5770 1200 x 600DPI Laser A4 20ppm :

Canon LaserBase MF5770. Printtechnologie: Laser. Maximale resolutie: 1200 x 600 DPI. Scannen: Scannen in kleur, Faxen: Mono faxing. Maximale ISO A-series papierformaat: A4

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon LaserBase MF5770 1200 x 600DPI Laser A4 20ppm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printen *
Producing a paper copy of information stored on a computer.
No
Kopiëren *
Description of copying function (colour or monochrome).
No
Scannen *
To convert a document or picture into digital form for storage or processing on a computer, by scanning it using a scanner.
Scannen in kleur
Faxen *
To send an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links.
Mono faxing
Digital Sender *
Device similar to a scanner which converts paper documents into digital information for emailing, archiving, document management and more.
No
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
20 ppm
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
1200 x 600 DPI
Kopiëren
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
20 cpm
Scannen
Kleurdiepte invoer
Colour depth of the input into the product. The colour depth is either the number of bits used to indicate the color of a single pixel, in a bitmapped image or video frame buffer, or the number of bits used for each color component of a single pixel. High-end laptops have 24-bit colour depth.
48 Bit
Faxen
Modemsnelheid
The speed at which data is transferred by a modem.
33,6 Kbit/s
Faxgeheugen
256 pagina's
Fax geheugen
4 MB
Faxsnelheid (A4)
3 sec/pagina
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A4 (210 x 297 mm)
Poorten & interfaces
Standaard interfaces *
Most common industry-standard communication protocols ranging from RS-232, RS-422, RS-423, RS-485, and LVDS to USB.
USB 2.0
Opslagmedia
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
64 MB
Geluidsproductie
Geluidsniveau (buiten gebruik)
30 dB
Geluidsniveau tijdens afdrukken
58 dB
Energie
Gemiddeld stroomverbruik ( bedrijfsresultaat ) *
650 W
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
21 W
Minimale systeemeisen
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
128 MB
Minimaal benodigde schijfruimte
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
65 MB
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
14 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
486 x 416,3 x 442,4 mm
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Microsoft Windows 98/Me/2000/XP
All-in-one-functies
Lijst met ondersteunde all-in-one-hoofdfuncties.
Faxen, Scannen
Kleurenfuncties all-in-one
Scannen, Nee
Standaard mediaformaten
A4, LTR, LGL, Envelope (COM10, Monarch, DL, ISO-5)
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-25
Testseek heeft 2 proffesionele recensies verzameld voor Canon LaserBase MF5770. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 70 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
70%
X