Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon LaserBase MF5730 600 x 600DPI Laser A4 20ppm

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
LaserBase
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MF5730
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
9867A033
Categorie
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 19 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 28397
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 19-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 12:41:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon LaserBase MF5730 600 x 600DPI Laser A4 20ppm :
De korte redactionele beschrijving van Canon LaserBase MF5730 600 x 600DPI Laser A4 20ppm

LaserBase MF5730
Meer>>>

Canon LaserBase MF5730 600 x 600DPI Laser A4 20ppm:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon LaserBase MF5730 600 x 600DPI Laser A4 20ppm.
De economische LaserBase MF5730 is een ruimtebesparend apparaat voor hoge kwaliteit prins, kopieën en kleurenscans en garandeert een professionele productiviteit voor het kleinere kantoor.


Kenmerken
- All-in-One printer, kleurenscanner en copier
- 20 ppm/cpm, 1.200 x 600 dpi printresolutie (geïnterpoleerd)
- CCD scanner - 1.200 x 2.400 dpi, 48/24-bits kleurdiepte
- Netwerkverbinding met optionele AXIS 1650 Print Server
- All-in-One cartridge
- USB2.0 Hi-Speed interface

Economisch business center

Laserprints en kopieën met professionele kwaliteit
Alle prints, scans en kopieën door één handig apparaat laten uitvoeren, betekent niet dat u concessies doet aan de kwaliteit. De LaserBase MF5730 print met een resolutie van 1200 x 600 dpi (geïnterpoleerd) en produceert telkens opnieuw perfecte resultaten: twee documenten kunnen worden gekopieerd op één vel papier en bij flatbed kopiëren zijn documenten met verschillende formaten eenvoudig te reproduceren op A4.

Hoge snelheid, hoge capaciteit
De LaserBase MF5730 print met een snelheid van 20 pagina's per minuut en u hoeft niet te wachten omdat er dankzij Canons On-Demand fixeertechnologie nagenoeg geen opwarmtijd is. De ADF heeft een capaciteit van 50 pagina's, zodat u grote documenten niet hoeft te splitsen voordat u gaat kopiëren of scannen. Met een papiercassette voor 250 vel bent u minder tijd kwijt aan het bijvullen van papier. Voor snelle gegevensuitwisseling met uw computer is de LaserBase MF5730 uitgevoerd met een USB 2.0 Hi-Speed interface.

Geavanceerde scantechnologie
De scanner in de LaserBase MF5730 gebruikt de CCD technologie om beelden te produceren met een hoge resolutie van 1.200 x 2.400 dpi en biedt alle functies en mogelijkheden die u mag verwachten, zoals scannen naar PDF of e-mail en 48-/24-bits scans voor hogere kleurnauwkeurigheid. Documenten en foto's zijn perfect te scannen en met een maximum aan details.

All-In-One met eenvoudige installatie
Wanneer u de cartridge in de LaserBase MF5730 vervangt, maakt u het apparaat eigenlijk weer zo goed als nieuw. Alle belangrijke onderdelen van het apparaat bevinden zich in de tonercartridge en deze is eenvoudig en snel te verwijderen en te vervangen. Daarmee komt onderhoud aan het apparaat te vervallen. Ook de installatie van de LaserBase MF5730 gaat moeiteloos dankzij één softwarepakket voor alle drie de functies - dit betekent dat u met slechts één aansluitkabel beschikt over een apparaat dat kan printen, scannen en kopiëren.

Netwerkverbinding
U heeft ook de mogelijkheid de LaserBase MF5730 op te nemen in uw netwerk. De installatie is eenvoudig en vindt plaats via een AXIS 1650 Print Server.
Korte samenvatting Canon LaserBase MF5730 600 x 600DPI Laser A4 20ppm:
Deze korte samenvatting van de Canon LaserBase MF5730 600 x 600DPI Laser A4 20ppm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon LaserBase MF5730, Laser, 600 x 600 DPI, Mono scanning, A4
Lange samenvatting Canon LaserBase MF5730 600 x 600DPI Laser A4 20ppm :

Canon LaserBase MF5730. Printtechnologie: Laser. Maximale resolutie: 600 x 600 DPI. Maximale kopieerresolutie: 600 x 600 DPI. Scannen: Mono scanning. Maximale ISO A-series papierformaat: A4

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon LaserBase MF5730 600 x 600DPI Laser A4 20ppm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printen *
Producing a paper copy of information stored on a computer.
No
Kopiëren *
Description of copying function (colour or monochrome).
No
Scannen *
To convert a document or picture into digital form for storage or processing on a computer, by scanning it using a scanner.
Mono scanning
Faxen *
To send an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links.
No
Digital Sender *
Device similar to a scanner which converts paper documents into digital information for emailing, archiving, document management and more.
No
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
20 ppm
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 600 DPI
Kopiëren
Maximale kopieerresolutie *
The greatest amount of detail that can be produced by a copy of a document.
600 x 600 DPI
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
20 cpm
Scannen
Soort scanner *
Er bestaan verschillende soorten scanners:\n- Flatbed scanner - Dit soort scanners hebben een klep die u kunt openklappen om het te scannen document eronder te leggen.\n- Film scanner - Deze scanners zijn speciaal gemaakt voor het scannen van fotonegatieven.\n- Sheet-fed scanner - Dit type scanners kunt u documenten die u wilt scannen 'voeren'.\n- Pen scanner - Deze houdt u in uw hand en beweegt u over de in te scannen tekst of afbeelding.
Flatbed
Kleurdiepte invoer
Colour depth of the input into the product. The colour depth is either the number of bits used to indicate the color of a single pixel, in a bitmapped image or video frame buffer, or the number of bits used for each color component of a single pixel. High-end laptops have 24-bit colour depth.
48 Bit
Grijsniveaus
8
Invoermodi voor scannen
Ways by which the scanning process can be initiated with this product or used applications
Text, photo, text, photo
Verzenden naar de pc
Hi-Speed USB
Invoercapaciteit
Maximum invoercapaciteit
250 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A4 (210 x 297 mm)
Opslagmedia
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
64 MB
Geluidsproductie
Geluidsniveau tijdens afdrukken
58 dB
Energie
Gemiddeld stroomverbruik ( bedrijfsresultaat ) *
650 W
Stroomverbruik (PowerSave)
7 W
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
21 W
Software
Meegeleverde software
Software distributed with another product such as a piece of computer hardware or other electronic device, or a group of software packages which are sold together. A software suite is an example of bundled software, as is software which is pre-installed on a new computer.
Drivers & Utilities
Minimale systeemeisen
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
64 MB
Minimaal benodigde schijfruimte
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
65 MB
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
14 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
48,6 x 41,6 x 44,2 mm
Ondersteunde mediatypen
The types of media which can be used with this product.
A4, LTR, LGL, Envelope (COM10, Monarch, DL, ISO-5)
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
MS Windows XP, MS Windows 2000, MS Windows ME, MS Windows 98
All-in-one-functies
Lijst met ondersteunde all-in-one-hoofdfuncties.
Scannen
Kleurenfuncties all-in-one
Nee
Mediaformaten (lade 1)
216 x 356
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB2.0 Hi-Speed
Standaard mediaformaten
A4, LTR, LGL, Envelope (COM10, Monarch, DL, ISO-5)
Printkwaliteit (zwart, standaard)
1200 DPI
Resolutie (zwart-wit, fijn)
1200 DPI
Beeld schalings-/vergrotingsbereik
200
Automatische documentinvoer: ondersteunde mediatypen en capaciteit
50
Mediatype en capaciteit, duplexmodule
Envelopes, plain paper
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-25
Testseek heeft 1 proffesionele recensie voor Canon LaserBase MF5730 gevonden en de beoordeling is 60 van de 100. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
60%
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Canon SMART BASE MPC 1210D (PC) 2400 x 600DPI 12ppm Canon SMART BASE MPC 1210D (PC) 2400 x 600DPI 12ppm
(show image)
0010A077 SMART BASE MPC 1210D (PC)  — 
Canon SMART BASE MPC 1230D (PC) 2400 x 600DPI 12ppm Canon SMART BASE MPC 1230D (PC) 2400 x 600DPI 12ppm
(show image)
0010A078 SMART BASE MPC 1230D (PC)  — 
Canon SmartBase PC1270D 2400 x 600DPI Laser 12ppm Canon SmartBase PC1270D 2400 x 600DPI Laser 12ppm
(show image)
0010A103 SmartBase PC1270D  — 
Canon PC1210D 12PPM 600 x 600DPI 12ppm Canon PC1210D 12PPM 600 x 600DPI 12ppm
(show image)
0010A029 PC1210D 12PPM  — 
Canon PC1230D - NL FR A4 12cpm 600x600dpi+ADF 2400 x 600DPI 12ppm Canon PC1230D - NL FR A4 12cpm 600x600dpi+ADF 2400 x 600DPI 12ppm
(show image)
0010A097 PC1230D - NL FR A4 12cpm 600x600dpi+ADF  — 
Canon PC1230D SMARTBASE 2400 x 600DPI 12ppm Canon PC1230D SMARTBASE 2400 x 600DPI 12ppm
(show image)
0010A035 PC1230D SMARTBASE  — 
X