Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon PowerShot G6 7.1 Mpixel - 32 MBCF - 4x Optical zoom 4.1x Digital zoom

Vergelijk dit
You can only compare products that are fully described in the Icecat standard format, and belong to the same category.
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
PowerShot
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PowerShot G6 7.1 Mpixel - 32 MBCF - 4x Optical zoom 4.1x Digital zoom
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
9685A011-VELB1
Categorie
Met een digitale camera heeft u al uw foto\'s direct digitaal, dat betekent dat u meteen kunt zien of uw foto gelukt is, u uw foto\'s op de computer kunt bewerken voordat u ze laat afdrukken en ze ook heel gemakkelijk kunt delen met vrienden of familie via internet. Stuur uw digitale foto\'s over het internet naar uw vertrouwde afdrukservice of print ze zelf uit met uw eigen fotoprinter.
digitale camera's
Datasheetkwaliteit: alleen logistieke data geïmporteerd
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 26 feb 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 6049
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 26-02-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 26 feb 2005
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Meer>>>
Korte samenvatting Canon PowerShot G6 7.1 Mpixel - 32 MBCF - 4x Optical zoom 4.1x Digital zoom:
Deze korte samenvatting van de Canon PowerShot G6 7.1 Mpixel - 32 MBCF - 4x Optical zoom 4.1x Digital zoom-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon PowerShot PowerShot G6 7.1 Mpixel - 32 MBCF - 4x Optical zoom 4.1x Digital zoom
Lange samenvatting Canon PowerShot G6 7.1 Mpixel - 32 MBCF - 4x Optical zoom 4.1x Digital zoom :

Canon PowerShot G6 7.1 Mpixel - 32 MBCF - 4x Optical zoom 4.1x Digital zoom, PowerShot

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon PowerShot G6 7.1 Mpixel - 32 MBCF - 4x Optical zoom 4.1x Digital zoom, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
X