Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon DR-3080CII Paginascanner

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
DR-3080CII
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
9673A003AD
Categorie
Met een scanner kunt u allerlei documenten, afbeeldingen en foto\'s digitaliseren.
scanners
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 22 okt 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11882
Deze statistiek is gebaseerd op de 75020 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 22-10-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73304 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 09 dec 2017 04:11:36
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon DR-3080CII Paginascanner :
De korte redactionele beschrijving van Canon DR-3080CII Paginascanner

De DR-3080CII, die voldoet aan de allerstrengste vereisten op het gebied van afdelingsscanners, biedt snelheid en flexibiliteit in een compact formaat, met een scala van unieke functies ter verbetering van het gebruiksgemak en de efficiëntie.
Meer>>>

Canon DR-3080CII Paginascanner:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon DR-3080CII Paginascanner.
SUPERIEURE SCANSNELHEID
De DR-3080CII biedt een grote verscheidenheid aan scanopties. Standaard tekstdocumenten kunnen in zwart-wit worden gescand (binair) met een snelheid van maar liefst 40 ppm (of 80 afbeeldingen bij dubbelzijdig scannen). Documenten met foto's worden beter gescand dankzij de functies voor foutdiffusie en 256 grijstinten. Verder maakt de DR-3080CII moeiteloos enkelzijdige en dubbelzijdige 24-bits kleurenscans. De innovatieve technologie van deze scanner staat borg voor een snelle doorvoer, zowel bij kleurenscans als bij scans met grijstinten.

EENVOUDIGE BEDIENING
De scanner is snel en eenvoudig te bedienen via het 'scanpaneel' op het scherm. Dit virtuele bedieningspaneel stelt gebruikers in staat in een handomdraai instellingen te wijzigen, ook bij batchscheiding. Wanneer enkelzijdige en dubbelzijdige documenten samen in batch worden afgedrukt, zorgt een functie ervoor dat blanco pagina's automatisch worden gedetecteerd en overgeslagen.
Andere gebruikersvriendelijke kenmerken zijn de 20 voorkeursinstellingen en de handige helpfunctie.

TIJDBESPARENDE PRE-SCANFUNCTIE
Een unieke pre-scanfunctie vereenvoudigt de bediening en bespaart tijd wanneer een batch documenten wordt gescand. Wanneer u de eerste pagina bekijkt op het scherm kunt u de helderheid en het contrast aanpassen en het resultaat onmiddellijk bekijken (niet het geval bij de voorbeeldfunctie). Deze instelling wordt vervolgens toegepast op de hele batch, zonder dat u de eerste pagina opnieuw hoeft te scannen. Deze functie kunt u zelfs gebruiken wanneer u zwart-wit (binair) scant.

PRODUCTIEVE PAPIERVERWERKING
Dankzij het alom geprezen documentinvoersysteem van de DR-3080CII weet u zich steeds verzekerd van een duurzame, flexibele en betrouwbare papiertoevoer, zowel bij enkelzijdig als dubbelzijdig scannen en dit voor alle formaten tot B4. Daarnaast biedt de DR-3080CII ook de Folio-functie, waarmee nog grotere documenten kunnen worden gescand (formaat tussen B4 en A3). Vouw het document dubbel en stop het in de scanner. De DR-3080CII scant vervolgens beide zijden van het gevouwen document en maakt één scan van de twee zijden.

LICHTGEDRUKTE TEKST BETER LEESBAAR
De DR-3080CII beschikt over geavanceerde tekstverbeteringsfuncties om de kwaliteit van zwart-witafbeeldingen te optimaliseren. Deze functies zorgen voor een aanzienlijke kwaliteitsverbetering van beeldbestanden die onder slechte omstandigheden zijn gemaakt, bijvoorbeeld documenten met een gekleurde achtergrond, met lichtgekleurde letters of documenten die met potlood zijn ingevuld.

VEELZIJDIGE REEKS TOEPASSINGEN
De DR-3080CII wordt geleverd met ISIS™- en TWAIN-stuurprogramma's en CapturePerfect for Windows® 98/Me/NT/2000/XP.
Korte samenvatting Canon DR-3080CII Paginascanner:
Deze korte samenvatting van de Canon DR-3080CII Paginascanner-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon DR-3080CII, 216 x 356 mm, 24 Bit, Paginascanner, CIS, Windows 95/98/ME/NT/2000/+, 8,1 kg
Lange samenvatting Canon DR-3080CII Paginascanner :

Canon DR-3080CII. Maximum scanformaat: 216 x 356 mm, Kleurdiepte invoer: 24 Bit. Soort scanner: Paginascanner. Type beeldsensor: CIS. Compatibele besturingssystemen: Windows 95/98/ME/NT/2000/+. Gewicht: 8,1 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon DR-3080CII Paginascanner, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Scannen
Maximum scanformaat *
216 x 356 mm
Kleurenscans *
Geeft aan of het product kleuren kan scannen.
Yes
Duplex scannen *
Yes
Film-scannen *
No
Kleurdiepte invoer
24 Bit
Design
Soort scanner *
Er bestaan verschillende soorten scanners:\n- Flatbed scanner - Dit soort scanners hebben een klep die u kunt openklappen om het te scannen document eronder te leggen.\n- Film scanner - Deze scanners zijn speciaal gemaakt voor het scannen van fotonegatieven.\n- Sheet-fed scanner - Dit type scanners kunt u documenten die u wilt scannen 'voeren'.\n- Pen scanner - Deze houdt u in uw hand en beweegt u over de in te scannen tekst of afbeelding.
Paginascanner
Prestatie
Type beeldsensor *
CIS
Minimale systeemeisen
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 95/98/ME/NT/2000/+
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
8,1 kg
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde software
ISIS, TWAIN, CapturePerfect
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
344 x 191 x 280 mm
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
SCSI/USB
X