Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon Laser Shot LBP 5200 Kleur 600 x 600DPI A4

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
Laser Shot
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
Laser Shot LBP 5200
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
9631A006
Categorie
Laserprinters zijn snelle printers die afbeeldingen en tekst van hoge kwaliteit leveren door toner (een soort inkt in poedervorm) op het papier te bevestigen.
laserprinters
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 16 sep 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 19691
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 16-09-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 16 dec 2017 16:21:51
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon Laser Shot LBP 5200 Kleur 600 x 600DPI A4 :
De korte redactionele beschrijving van Canon Laser Shot LBP 5200 Kleur 600 x 600DPI A4

Laser Shot LBP 5200
Meer>>>

Canon Laser Shot LBP 5200 Kleur 600 x 600DPI A4:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon Laser Shot LBP 5200 Kleur 600 x 600DPI A4.
De Laser Shot LBP5200 is een snelle, betaalbare oplossing voor het maken van laserafdrukken in kleur en zwart-wit. De geavanceerde Canon-technologie zorgt voor een snelle uitvoersnelheid, een hoge afdrukkwaliteit en is eenvoudig te bedienen.

PRODUCTIEVE AFDRUKSNELHEID
Maak snelle en betaalbare laserafdrukken in kleur met de Laser Shot LBP5200. Druk uw kleurendocumenten af met een snelheid van 4 pagina's per minuut, en zwart-witdocumenten met een snelheid van maar liefst 19 pagina's per minuut. Dankzij de On-Demand Fixing-technologie is er geen opwarmtijd nodig en kunt u meteen aan de slag. Uw eerste afdruk wordt al binnen 17,6 seconden gemaakt (in zwart-wit) dankzij de geavanceerde CAPT- en SCoA-technologie van Canon. En de USB2.0 Hi-Speed-verbinding tussen uw printer en pc zorgt voor een aanzienlijk snellere overdracht van afbeeldingsgegevens.

PROFESSIONELE KWALITEITSAFDRUKKEN
De uitzonderlijke laserafdrukkwaliteit zorgt ervoor dat uw documenten net dat stukje beter van kwaliteit zijn. De 600 x 600 dpi-resolutie is verbeterd tot een indrukwekkende 9600 x 600 dpi, gelijkwaardig aan beeldverfijning. Het eindresultaat is een haarscherpe tekst en dito afbeeldingen, in prachtige kleuren of kraakhelder zwart-wit.

SUPEREENVOUDIG TE GEBRUIKEN
De bediening aan de voorzijde zorgt dat de vervanging van verbruiksartikelen en het algemeen onderhoud probleemloos verlopen. U kunt de afdrukstatus controleren in het pc-venster of via de vier LED's aan de voorzijde van de printer. Flexibele papierverwerking, compleet met een handige multifunctionele lade voor 125 vel papier. Een optionele cassette voor 250 vel is beschikbaar voor het verwerken van grote hoeveelheden. De Laser Shot LBP5200 is verrassend compact voor een kleurenlaserprinter, heeft een fluisterstille werking en vergt minimaal onderhoud.

BETAALBARE KLEUREN VOOR IEDEREEN
Doordat het totaal aantal eigendomskosten laag is, wordt het maken van perfecte laserafdrukken in kleur met de Laser Shot LBP5200 voor iedereen mogelijk. Profiteer van een nog helderder beeld zodat u altijd voor de dag kunt komen met uw rapporten en alle overige belangrijke documenten.

OPTIE: AFDRUKKEN VIA HET NETWERK
Werkgroepen kunnen hun laserprinters met elkaar delen om zo het maximale uit hun Laser Shot LBP5200 te halen. Alles wat u nodig hebt, is een optionele AXIS 1611-printserver, die u snel en eenvoudig kunt installeren, zodat uw apparaat een echt productieve kleurennetwerkprinter wordt.

CANON-TECHNOLOGIE VOOR EENVOUD EN EFFICIËNTIE
CAPT (Canon Advanced Printing Technology) staat borg voor een schitterende afdrukkwaliteit van de kleurenlaser en is eenvoudig te bedienen. Met behulp van de gebruiksvriendelijke Windows-interface met de handige 'sound assist'-functie kunt u professionele documenten van hoge kwaliteit probleemloos afdrukken. Met behulp van SCoA (Smart Compression Architecture) kunt u gegevens op de pc automatisch comprimeren, voordat u deze naar de printer verstuurt. Dit betekent dat de gegevens veel sneller worden verwerkt en de printer minder geheugen nodig heeft.

Kenmerken:
Compacte, betaalbare kleurenlaserprinter
Afdruksnelheid: 4 ppm kleur, 19 ppm zwart-wit
Afdrukkwaliteit: 9600 x 600 dpi, gelijkwaardig aan beeldverfijning
Geen opwarmingstijd, snelle eerste afdruk
Kan via optionele AXIS-printserver op het netwerk worden aangesloten
USB2.0 Hi-Speed
Korte samenvatting Canon Laser Shot LBP 5200 Kleur 600 x 600DPI A4:
Deze korte samenvatting van de Canon Laser Shot LBP 5200 Kleur 600 x 600DPI A4-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon Laser Shot Laser Shot LBP 5200, Laser, Kleur, 600 x 600 DPI, A4, 125 vel, 19 ppm
Lange samenvatting Canon Laser Shot LBP 5200 Kleur 600 x 600DPI A4 :

Canon Laser Shot Laser Shot LBP 5200. Printtechnologie: Laser, Kleur, Maximale resolutie: 600 x 600 DPI. Maximale ISO A-series papierformaat: A4. Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter): 19 ppm. Standaard invoercapaciteit: 125 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 125 vel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon Laser Shot LBP 5200 Kleur 600 x 600DPI A4, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Printtechnologie
Kleur *
Yes
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 600 DPI
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
19 ppm
Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter)
4 ppm
Tijdsduur tot de eerste pagina (zwart, normaal)
17,6 s
Tijdsduur tot de eerste pagina (kleur, normaal)
26,8 s
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
The number of sheets of paper that can be held by a device.
125 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit *
The normal capacity for outputs for this product.
125 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A4 (210 x 297 mm)
Geheugen
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
8 MB
Energie
Typisch stroomverbruik *
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
405 W
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
13,7 W
Geluidsproductie
Geluidsniveau tijdens afdrukken
54 dB
Certificaten
Energy Star-certificaat
This indicates that the product is compliant with Energy Star, which is an international standard for energy-efficient consumer products.
Yes
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
10 - 30 °C
Temperatuur bij opslag
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
0 - 35 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 80 procent
Luchtvochtigheid bij opslag
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
35 - 85 procent
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
17 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
482 x 451 x 325 mm
Overige specificaties
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
No
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
220-240V, 50/60Hz
Toner cartridge
701Y CMYK
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Window 98/SE/ME/2000/XP
Compatibele inkttypen, supplies
CMY
Formaten afwijkende media
76.2 - 215.9mm, 127.0-355.6mm
Standaard mediaformaten
A4, B5, A5, LTR, Executive, Envelope C5/COM10/DL, Monarch
Opties voor dubbelzijdig printen
Description of available duplex options
No
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2016-11-14
Testseek heeft 8 proffesionele recensies verzameld voor Canon Laser Shot LBP 5200. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 70 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
70%
Merk Beeld Artikelcode product Voorraad Prijs vanaf
Canon Laser Shot Printer LBP 2900 2400x600 dpi 2400 x 600DPI A4 Canon Laser Shot Printer LBP 2900 2400x600 dpi 2400 x 600DPI A4
(show image)
0017B009 Laser Printer LBP 2900 2400x600 dpi  — 
Canon Laser Shot LaserShot LBP3000 2400 x 600DPI A4 Canon Laser Shot LaserShot LBP3000 2400 x 600DPI A4
(show image)
0017B003 LaserShot LBP3000  — 
X