Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon iR 1570F 600 x 600DPI Laser A4 15ppm

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
iR 1570F
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
9573A029
Categorie
Een multifunctional is een combinatie van een scanner en een printer. Effectief dus een soort kopieerapparaat, maar dan één waarbij de scan en print functies ook apart beschikbaar zijn. Op deze wijze kunt u kostbare ruimte besparen op uw kantoor en bovendien sneller en efficiënter werken dankzij de handige functies van deze alleskunners.
multifunctionals
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 07 sep 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15812
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 07-09-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 13:04:58
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon iR 1570F 600 x 600DPI Laser A4 15ppm :
De korte redactionele beschrijving van Canon iR 1570F 600 x 600DPI Laser A4 15ppm

iR 1570F
Meer>>>

Canon iR 1570F 600 x 600DPI Laser A4 15ppm:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon iR 1570F 600 x 600DPI Laser A4 15ppm.
Het vernuftige ontwerp van de iR1570F combineert een snel digitaal kopieerapparaat, een laserprinter van topkwaliteit en een volwassen faxapparaat tot één compact geheel. Aan al uw wensen op communicatiegebied kan moeiteloos worden voldaan.

Kenmerken
- Digitaal kopiëren, afdrukken met een laserprinter en faxen met één apparaat
- Multitasking: tegelijk kopiëren of printen en faxen ontvangen
- Hoge kopiekwaliteit (tot 1.200 x 600dpi enhanced)
- Hoge printkwaliteit (tot 2.400 x 600dpi enhanced)
- Snelle uitvoer van 15 ppm - zonder opwarmtijd
- Automatische documenteninvoer
- Papiercassette van 500 vel

Geen toner meegeleverd.

Perfect digitaal kopiëren, afdrukken en faxen
Met de multifunctionele iR1570F beschikt u niet alleen over uitgebreide kopieermogelijkheden, maar kunt u ook haarscherp printen en probleemloos faxen. Nog nooit gingen uw communicatiewensen zo gemakkelijk in vervulling. Alle functies in één compact apparaat - dat spaart tijd, geld en ruimte.

Een complete fax
De iR1570F scant als fax documenten met een snelheid van 17 ipm* en de transmissietijd bedraagt, dankzij het Super G3-vermogen, minder dan drie seconden per pagina. In het geheugen is plaats voor maximaal 255 pagina's die later kunnen worden verzonden of afgedrukt. U beschikt over alle functies van een standalone fax, zoals snelkiezen met één druk op de knop (12 nummers), gecodeerd kiezen (100 nummers) en hoogwaardige afdrukken (600 dpi) op normaal papier. Alle functies werken gelijktijdig, dus u kunt kopiëren of printen terwijl in het geheugen een fax binnenkomt.

* beelden per minuut

Snel en goed kopiëren
Zonder opwarmtijd en met een snelheid van 15 pagina's per minuut, kunt u snel en probleemloos uw kopieerwerk doen. De resolutie is maar liefst 1200 x 600 dpi, terwijl de digitale flexibiliteit u in staat stelt tot 99 afdrukken te maken van slechts één scan. U kunt zelfs twee originelen scannen en deze op één A4-pagina kopiëren. Uw documenten worden automatisch gesorteerd met de elektronische sorteerfunctie. Bovendien maakt een extra hulplade van 100 vel het mogelijk te kopiëren op een breed scala van media, met inbegrip van transparanten.

Automatische documentinvoer
De automatische documentinvoer van 30 pagina's, in een ruimtebesparend compact ontwerp, zorgt voor een snellere papierdoorvoer en een adequate documentverwerking. En wat nog belangrijker is, de productiviteit van de iR1570F blijft 100% bij gebruik van de documentinvoer.

Professionele afdrukuitvoer
De iR1570F drukt als printer 15 pagina's per minuut af met een resolutie van maar liefst 2400 x 600 dpi (enhanced). Bovendien staat een nieuwe toner met ronde tonerdeeltjes borg voor een hoge uitvoerkwaliteit, zowel bij printen als kopiëren. Al uw werk, met inbegrip van foto's en afbeeldingen, ziet er dan ook altijd schitterend uit.

Gebruiksgemak en kostenbesparing
Of u nu kopieert, fax of print, de iR1570F is uitzonderlijk eenvoudig te bedienen. Bovendien zorgen een efficiënt systeem voor het bijvullen van toner en de tonerbesparingsmodus ervoor dat de toner langer meegaat, zonder dat dit ten koste gaat van de uitvoerkwaliteit. Uw algemene productiekosten verminderen dus. Ook afdrukken via het netwerk behoort tot de mogelijkheden. Meerdere gebruikers kunnen op die manier profiteren van alle voordelen van professioneel afdrukken met een laserprinter.
Korte samenvatting Canon iR 1570F 600 x 600DPI Laser A4 15ppm:
Deze korte samenvatting van de Canon iR 1570F 600 x 600DPI Laser A4 15ppm-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon iR 1570F, Laser, 600 x 600 DPI, Mono faxing, 500 vel, A4
Lange samenvatting Canon iR 1570F 600 x 600DPI Laser A4 15ppm :

Canon iR 1570F. Printtechnologie: Laser. Maximale resolutie: 600 x 600 DPI. Faxen: Mono faxing. Maximale ISO A-series papierformaat: A4. Standaard invoercapaciteit: 500 vel

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon iR 1570F 600 x 600DPI Laser A4 15ppm, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Printtechnologie *
Geeft aan welke methode dit product gebruikt om te printen.
Laser
Printen *
Producing a paper copy of information stored on a computer.
No
Kopiëren *
Description of copying function (colour or monochrome).
No
Scannen *
To convert a document or picture into digital form for storage or processing on a computer, by scanning it using a scanner.
No
Faxen *
To send an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links.
Mono faxing
Gebruiksindicatie (maximaal) *
The maximum number of prints/copies made by a printer/copier in a fixed period.
1500 pagina's per maand
Digital Sender *
Device similar to a scanner which converts paper documents into digital information for emailing, archiving, document management and more.
No
Printsnelheid
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter) *
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
15 ppm
Maximale resolutie *
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 600 DPI
Standaard printertalen *
A printer (control) language or page description language (PDL) is a language that describes the appearance of a printed page more efficiently than a bitmap. PostScript, one of the most noted page description languages, is a complete programming language.
CAPT
Opwarmtijd
Time needed before printing after power switched on, expressed in minutes.
4,5 s
Kopiëren
Maximaal aantal kopieën
99 kopieën
Faxen
Faxgeheugen
255 pagina's
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit *
The number of sheets of paper that can be held by a device.
500 vel
Capaciteit automatische documentinvoer
Number of sheets this product can hold in its ADF tray; expressed in sheets
30 vel
Papier
Maximale ISO A-series papierformaat *
A4
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A4 (210 x 297 mm)
Opslagmedia
Intern geheugen *
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
16 MB
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
24 kg
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
475 x 442 x 384 mm
Modemtype
G3
All-in-one-functies
Lijst met ondersteunde all-in-one-hoofdfuncties.
Faxen
Kleurenfuncties all-in-one
Nee
Standaard mediaformaten
A4 & A5
X