Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon PowerShot S70 7.1 Mpixel + 32 MBCF 7.1MP 1/1.8" CCD Zwart

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
PowerShot
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PowerShot S70 7.1 Mpixel + 32 MBCF
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
9514A011-VELB1
Categorie
Met een digitale camera heeft u al uw foto\'s direct digitaal, dat betekent dat u meteen kunt zien of uw foto gelukt is, u uw foto\'s op de computer kunt bewerken voordat u ze laat afdrukken en ze ook heel gemakkelijk kunt delen met vrienden of familie via internet. Stuur uw digitale foto\'s over het internet naar uw vertrouwde afdrukservice of print ze zelf uit met uw eigen fotoprinter.
digitale camera's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 okt 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15612
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-10-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 19 nov 2017 21:06:15
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon PowerShot S70 7.1 Mpixel + 32 MBCF 7.1MP 1/1.8" CCD Zwart :
De korte redactionele beschrijving van Canon PowerShot S70 7.1 Mpixel + 32 MBCF 7.1MP 1/1.8" CCD Zwart

PowerShot S70 7.1 Mpixel - 32 MBCF - 3.6x Optical zoom 4.1x Digital zoom + GRATIS Velbon Statief Table Pod Mini-II
Meer>>>

Canon PowerShot S70 7.1 Mpixel + 32 MBCF 7.1MP 1/1.8" CCD Zwart:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon PowerShot S70 7.1 Mpixel + 32 MBCF 7.1MP 1/1.8" CCD Zwart.
De PowerShot S70 biedt de resolutie en prestaties om aan de voorwaarden van de meest veeleisende fotograaf te voldoen, maar is klein genoeg om in een jaszak te passen.


Kenmerken

- 7,1 Megapixels
- 3,6x groothoek optische zoom
- Canon UA lens voor slanke camerabody
- 13 opnamemethoden
- DIGIC & iSAPS
- 9-punts AiAF
- Print/Share knop
- PictBridge/Canon Direct Print compatibel
- Groot aantal accessoires
- CIG* toegang

*Niet in alle landen beschikbaar.


Klein van afmetingen. Groots in prestaties.

Ontworpen om indruk te maken
Het overtuigende 7,1 Megapixel vermogen van de PowerShot S70 legt meer dan genoeg details vast voor fotoprints van A3-formaat en groter. De resolutie is zo hoog, dat fotomateriaal moeiteloos kan worden bewerkt. Een nieuwe Canon UA lens zorgt voor heldere beelden met natuurlijke kleuren en maakt een opmerkelijk slanke camerabody mogelijk die compact 3,6x optische zoombereik heeft.

De vrijheid in beeldcompositie
Het bereik voor het brandpunt loopt van 28mm groothoek tot 100mm tele (35mm equivalent) en is met de optionele teleconverter uit te breiden tot een indrukwekkende 200mm. Met de macrofunctie kunt u haarscherp fotograferen vanaf 4 cm afstand.

Creatieve mogelijkheden
Het grote aantal functies en mogelijkheden wordt beschermd door een opmerkelijk slank, elegant en perfect afgewerkte compacte camerabody. Met het SLR-type programmawiel op de camera is eenvoudig om te schakelen tussen 13 verschillende opnamemethoden, inclusief VGA movie en Custom. Voor optimaal gebruik van het beeldmateriaal ondersteunt de camera ook het RAW format.

Verwerkingsvermogen
Canons DIGIC processor voert complexe functies razendsnel uit om een perfecte beeldkwaliteit te garanderen. Met snelle, nauwkeurige autofocus en continu-opnamen met een snelheid van 2 beelden per seconde. iSAPS analyseert direct de scène en voert aanpassingen uit nog voordat de ontspanknop wordt ingedrukt. Deze technologie optimaliseert onder alle omstandigheden de belichting, witbalans en autofocusinstellingen.

Scherpstellen en belichting
Het 9-punts Artificial Intelligent Auto Focus (AiAF) systeem detecteert automatisch uw onderwerp uit negen vaste scherpstelpunten in het beeldveld, zodat zelfs onderwerpen die zich niet in het midden bevinden scherp in beeld blijven. FlexiZone AF/AE stelt u in staat zelf naar het gewenste scherpstelpunt te gaan om het onderwerp te selecteren en zorgt vervolgens voor een optimale belichting.

Geavanceerde printmogelijkheden
De camera print rechtstreeks naar alle PictBridge of Canon Direct Print compatibele printers. Door de camera op de printer aan te sluiten en op de Print/Share knop van de camera te drukken, maakt u fraaie fotoprints en kunt u het fotomateriaal snel uploaden naar een Windows PC.

Online delen van foto's
Met Canons ZoomBrowser EX (voor Windows) en ImageBrowser (voor Macintosh) kunt u uw fotomateriaal beheren en bewerken. Uw camera wordt geleverd met het lidmaatschap voor de CANON iMAGE GATEWAY*, (CiG) uw online fotogalerie met 100 MB gratis ruimte om uw fotoalbums met anderen te delen.

Ontdekkingsreiziger onderwater
Een optionele onderwaterbehuizing biedt volledige bescherming tot een diepte van 40 meter.

*Niet in alle landen beschikbaar.
Korte samenvatting Canon PowerShot S70 7.1 Mpixel + 32 MBCF 7.1MP 1/1.8" CCD Zwart:
Deze korte samenvatting van de Canon PowerShot S70 7.1 Mpixel + 32 MBCF 7.1MP 1/1.8" CCD Zwart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon PowerShot PowerShot S70 7.1 Mpixel + 32 MBCF, 7,1 MP, 1/1.8", CCD, 4x, Zwart
Lange samenvatting Canon PowerShot S70 7.1 Mpixel + 32 MBCF 7.1MP 1/1.8" CCD Zwart :

Canon PowerShot PowerShot S70 7.1 Mpixel + 32 MBCF. Megapixels: 7,1 MP, Beeldsensorformaat: 1/1.8", Type beeldsensor: CCD. Optische zoom: 4x, Digitale zoom: 4,1x, Brandpuntbereik: 5,8 - 20,7 mm. Beeldschermdiagonaal: 4,57 cm (1.8"). Kleur van het product: Zwart

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon PowerShot S70 7.1 Mpixel + 32 MBCF 7.1MP 1/1.8" CCD Zwart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fotokwaliteit
Megapixels *
MegaPixels: Het aantal (in millioenen) lichtgevoelige beeldpunten, of pixels, die gebruikt worden door de image sensor van de camera (CCD) om lichtopnames te maken, en die zijn weerslag vind in het uiteindelijk aantal opgeslagen pixels op een memory card (geheugenkaart).
7,1 MP
Beeldsensorformaat *
1/1.8"
Type beeldsensor *
A sensor is a convertor than measures a physical quality (light, temperature etc.) and displays this electronically on a device.
CCD
Lenssysteem
Optische zoom *
Geeft de optische zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld kan worden vergroot met het lenssysteem van de camera.
4x
Digitale zoom *
De digitale zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld uitvergroot kan worden dankzij digitale technologie (dus nog zonder gebruik te maken van een zoomlens).
4,1x
Brandpuntbereik
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
5,8 - 20,7 mm
Scherpstellen
Focus
TTL
Belichting
ISO-gevoeligheid *
A measure of a photographic film's sensitivity to light.
50, 100, 200, 400, Auto
Beeldscherm
Beeldscherm *
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD
Beeldschermdiagonaal *
Maat van het beeldscherm; diagonaal gemeten in inches
4,57 cm (1.8")
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
USB
Camera
Opnamemodi *
Auto, Handmatig, Film
Camera voice function
WAVE (monaural)
Camera
Filmfunctie camera
AVI [Motion JPEG + WAVE (monaural)]
Accu/Batterij
Type accu/batterij
Description of battery supplied with the product
Rechargeable Li-ion Battery NB-2LH/NB-2L
Design
Kleur van het product *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
0 - 40 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Aanbevolen temperatuur bij gebruik
0 - 40 °C
Overige specificaties
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB (Mini-B, PTP)
Datacompressie
Door data te comprimeren kan er veel meer data worden opgeslagen op dezelfde hoeveelheid geheugen. Er zijn twee verschillende methodes van data compressie: de één wordt veel gebruikt voor multimedia, zoals foto's (bijv. jpeg) en muziek (bijv. mp3) hierbij gaat echt data verloren, bijv. bij mp3 worden de tonen, die te hoog of laag voor het menselijk oor zijn om te horen, niet opgeslagen en bij foto's die met jpeg gecomprimeerd zijn worden hele subtiele kleurverschillen en dergelijke weggelaten. Bij de andere methode (bijv. zip) gaat geen data verloren, deze wordt veel gebruikt om software kleiner te maken om te downloaden.
Superfine, Fine, Normal or RAW (max. resolution only)
Meting
Evaluative, Centre-weighted average, Spot (centre or linked to focusing frame)
Lenssysteem
Type of lens in this product, expressed as its characteristics including lens, zoom capability, focal length, 35 mm equivalent focal length, and aperture range
8 elements 7 groups
Camera sluitertijd
Geeft de tijdsduur aan waarin de sluiter licht doorlaat door de lens naar de CCD. Sluitertijd en opening (aperture) bepalen gezamelijk de belichting.
15 – 1/2000
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
Windows 98SE / Me / 2000 SP4 / XP / XP SP1 OS X v10.1.5 – 10.3
X