Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon PowerShot S60 5.0Mpixel - 32MBCF - 3.6x Optical zoom 4.1x Digital zoo

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productfamilie:
Deze productfamilie is een algemeen (handels)merk die een brede range producten kan aanduiden, eventueel categorie-overstijgend. Productfamilie nemen we op in de Icecat-producttitel.
PowerShot
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
PowerShot S60 5.0Mpixel - 32MBCF - 3.6x Optical zoom 4.1x Digital zoo
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
9458A011
Categorie
Met een digitale camera heeft u al uw foto\'s direct digitaal, dat betekent dat u meteen kunt zien of uw foto gelukt is, u uw foto\'s op de computer kunt bewerken voordat u ze laat afdrukken en ze ook heel gemakkelijk kunt delen met vrienden of familie via internet. Stuur uw digitale foto\'s over het internet naar uw vertrouwde afdrukservice of print ze zelf uit met uw eigen fotoprinter.
digitale camera's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 18133
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 08 nov 2017 22:41:29
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 year
Lange productnaam Canon PowerShot S60 5.0Mpixel - 32MBCF - 3.6x Optical zoom 4.1x Digital zoo :
De korte redactionele beschrijving van Canon PowerShot S60 5.0Mpixel - 32MBCF - 3.6x Optical zoom 4.1x Digital zoo

PowerShot S60 5.0Mpixel - 32MBCF - 3.6x Optical zoom 4.1x Digital zoom
Meer>>>

Canon PowerShot S60 5.0Mpixel - 32MBCF - 3.6x Optical zoom 4.1x Digital zoo:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon PowerShot S60 5.0Mpixel - 32MBCF - 3.6x Optical zoom 4.1x Digital zoo.
Snel, krachtig en intuïtief: de 5,0 Megapixel PowerShot S60 zit barstensvol professionele functies, maar is klein genoeg om overal mee naar toe te nemen. Een uniek en nauwkeurig instrument dat uw creativiteit alle ruimte geeft.


Kenmerken

- 5,0 Megapixels
- 3,6x groothoek optisch zoomobjectief
- Canon UA asferische lens voor slanke camerabody
- 13 opnamemethoden
- DIGIC en iSAPS
- 9-punts AiAF
- Print/Share knop
- PictBridge/Canon Direct Print compatibel
- Uitgebreid programma met accessoires
- CIG* toegang


Zo groot als uw verbeeldingskracht, net zo klein als uw broekzak

Gebouwd om indruk te maken
De overrompelende kracht van de 5.0 Megapixel PowerShot S60 legt alle details vast voor fraaie A3-formaat fotoprints. Een nieuwe, door Canon ontwikkelde asferisch AU-lens met ultrahoge brekingsindex versterkt de mogelijkheden van een opmerkelijk dunne body en een onwaarschijnlijk compact 3,6x optisch zoomobjectief. De brandpuntafstanden lopen van 28 mm groothoek tot 100 mm tele (35 mm equivalent) en zijn met een optionele tele-converter uit te breiden tot een indrukwekkende 200 mm. Met de macrofunctie maakt u digitale foto's vanaf 4 cm afstand.

Ontworpen voor onbeperkte vrijheid
Het grote aantal functies wordt beschermd door een opmerkelijk slanke, elegante en perfect afgewerkte capsule die u overal mee naar toe wilt nemen. Gebruik de programmaknop op de camera om net als bij een SLR snel en gemakkelijk te wisselen tussen de 13 verschillende opnamemethoden, inclusief VGA movie en gebruikersinstellingen. Voor optimale registratie van uw beeldmateriaal wordt ook de RAW bestandsindeling ondersteund.

Krachtige processor
Canons DIGIC processor voert ook alle complexe functies ongekend snel uit, zorgt voor een perfecte beeldkwalieit, snel en nauwkeurig autofocus en een snelheid bij continu-opnamen van 2 beelden per seconde. iSAPS analyseert razendsnel de scene en zorgt voor de juiste aanpassingen nog voordat u op de ontspanknop drukt, met de optimale belichting, witbalans en autofocusinstellingen. En dit voor elke situatie.

Autofocus en belichting
Het 9-punts Artificial Intelligent Auto Focus (AiAF) systeem signaleert het onderwerp automatisch uit negen vaste scherpstelvelden in de zoeker, zodat zelfs onderwerpen die zich niet in het midden bevinden haarscherp worden gefotografeerd. FlexiZone AF/AE stelt u in staat het autofocusveld te verplaatsen om het gewenste onderwerp te selecteren en past de belichting daarbij aan.

Geavanceerd printen
De camera print direct via alle PictBridge of Canon Direct Print compatibele printers. Maak direct na de opname haarscherpe fotoprints door de camera op een printer aan te sluiten en op de Print/Share knop te drukken. Met deze knop kunt u de digitale foto's ook uploaden naar een Windows PC.

Online delen van fotomateriaal
Met Canons ZoomBrowser EX (voor Windows) en ImageBrowser (voor Macintosh) kunt u al uw beeldmateriaal beheren en bewerken. Uw camera wordt geleverd inclusief het lidmaatschap van de CANON iMAGE GATEWAY, (CIG*) uw online galerie met 100 MB gratis ruimte om uw digitale fotoalbums met anderen via het web te delen.

Ook voor de wereld onder water
Een optionele onderwaterbehuizing zorgt voor volledige bescherming tot een diepte van 40 meter.
Korte samenvatting Canon PowerShot S60 5.0Mpixel - 32MBCF - 3.6x Optical zoom 4.1x Digital zoo:
Deze korte samenvatting van de Canon PowerShot S60 5.0Mpixel - 32MBCF - 3.6x Optical zoom 4.1x Digital zoo-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon PowerShot PowerShot S60 5.0Mpixel - 32MBCF - 3.6x Optical zoom 4.1x Digital zoo, 5 MP, 4x, 230 g
Lange samenvatting Canon PowerShot S60 5.0Mpixel - 32MBCF - 3.6x Optical zoom 4.1x Digital zoo :

Canon PowerShot PowerShot S60 5.0Mpixel - 32MBCF - 3.6x Optical zoom 4.1x Digital zoo. Megapixels: 5 MP. Optische zoom: 4x, Digitale zoom: 4,1x, Brandpuntbereik: 28 - 100 mm. Intern geheugen: 32 MB. Gewicht: 230 g

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon PowerShot S60 5.0Mpixel - 32MBCF - 3.6x Optical zoom 4.1x Digital zoo, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fotokwaliteit
Megapixels *
MegaPixels: Het aantal (in millioenen) lichtgevoelige beeldpunten, of pixels, die gebruikt worden door de image sensor van de camera (CCD) om lichtopnames te maken, en die zijn weerslag vind in het uiteindelijk aantal opgeslagen pixels op een memory card (geheugenkaart).
5 MP
Lenssysteem
Optische zoom *
Geeft de optische zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld kan worden vergroot met het lenssysteem van de camera.
4x
Digitale zoom *
De digitale zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld uitvergroot kan worden dankzij digitale technologie (dus nog zonder gebruik te maken van een zoomlens).
4,1x
Brandpuntbereik
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
28 - 100 mm
Geheugen
Intern geheugen
De hoeveelheid werkgeheugen (RAM) die geïnstalleerd is in het systeem. Werkgeheugen is veel sneller dan gewoon permanent geheugen, zoals bijvoorbeeld een harde schijf en wordt door het apparaat gebruikt voor het tijdelijk opslaan van gegevens.
32 MB
Poorten & interfaces
Aansluitingen
Een aansluiting (I/O poort) waar u een ander apparaat op aan kunt sluiten
NTSC/ PAL - Video Out
Camera
Camera multi playback
Approx 210 min. *3
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf
Relatieve Luchtvochtigheid is de hoeveelheid waterdamp die de lucht bevat in verhouding (in procenten) tot de hoeveelheid water die de lucht bij die temperatuur maximaal zou kunnen bevatten (100%), koude lucht kan bijvoorbeeld minder water bevatten dan warme. Als de lucht afkoelt en de relatieve luchtvochtigheid daardoor boven de 100% komt, condenseert de waterdamp en krijgt men water.
10 - 90 procent
Aanbevolen temperatuur bij gebruik
0 - 40 °C
Minimale systeemeisen
Mac-compatibiliteit
Geschikt voor gebruik met een Macintosh computer.
Yes
Gewicht en omvang
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
230 g
Overige specificaties
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
114 x 38,8 x 56,5 mm
Type belichting
Evaluation/Center-weighted average/Spot* (*Metering frame selectable from center fixed/ AF point-linked)
Lenssysteem
Type of lens in this product, expressed as its characteristics including lens, zoom capability, focal length, 35 mm equivalent focal length, and aperture range
9-point AiAF (Automatic Focus Point Selection)/1-point AF (Fixed to center)
Stroombron
Rechargeable Lithium-ion battery (NB-2LH or NB-2L); Compact Power Adapter CA-PS700; Car Battery Charger CBC-NB2
Compatibele besturingssystemen
List of desktop operating systems tested as compatible with this product, including coined name and version
OS: Microsoft Windows 98 (including Second Edition)/Me/2000/XP; Computer Model: The above OS should be pre-installed on computer with built-in USB ports; CPU: Pentium 150MHz or higher processor (Windows 98/ Me/2000), Pentium 300MHz or higher processor (Windows XP); Interface: USB (Windows 98/Me/2000/ XP pre-install model only)
Mate van blootstelling aan licht
Normal: 55
X