Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon FAX-L380 laserfax, G3 Laser 33.6Kbit/s faxmachine

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FAX-L380 laserfax, G3
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
9400A015
Categorie
Met een faxmachine kunt u kopieën van documenten versturen naar andere faxmachines, gewoon via uw bestaande telefoonlijn. Vaak hebben faxapparaten ook een kopieerfunctie (scan en print), hoewel de kwaliteit van de afdrukken meestal niet bijster hoog is.
faxmachines
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 16682
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 13:07:30
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon FAX-L380 laserfax, G3 Laser 33.6Kbit/s faxmachine :
De korte redactionele beschrijving van Canon FAX-L380 laserfax, G3 Laser 33.6Kbit/s faxmachine

FAX L380 - Ultrasnelle en efficiënte laserfax en printer
Meer>>>

Canon FAX-L380 laserfax, G3 Laser 33.6Kbit/s faxmachine:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon FAX-L380 laserfax, G3 Laser 33.6Kbit/s faxmachine.
Profiteer van hoge kwaliteit laserfaxen met een Super G3 snelheid. De FAX-L380 heeft alles wat u nodig heeft om productief en efficiënt te werken, inclusief een groot faxgeheugen en een hoge printsnelheid

Lagere kosten, hogere efficiency
Deze Super G3 fax verzendt documenten met een snelheid van 3 seconden per pagina, zodat uw telefoonkosten afnemen en minder tijd bij het apparaat nodig is. Zonder de lijn te blokkeren, kunnen meerdere faxberichten worden ontvangen, zodat nog meer tijd wordt bespaard.

Zorgeloos faxen
Als 's avonds of tijdens het weekend het papier of de toner op is, dan slaat een 510 pagina's tellend geheugen alle inkomende documenten op en kunt u ze op een later tijdstip printen. Ook omvangrijke documenten zijn snel te scannen – slechts 2 seconden per pagina – en daarna vanuit het geheugen te verzenden.

Haarscherpe faxperfectie
Wanneer u gedetailleerde documenten verzendt, zoals tekstpagina's met afbeeldingen of foto's, dan zorgt Canons unieke UHQ (Ultra High Quality) technologie telkens opnieuw voor een perfect resultaat. De weergave met 256 grijstinten geeft uw documenten extra diepte en duidelijkheid.

Tijdbesparend bedieningsgemak
Met een papiercapaciteit van 250 vel heeft u een papiercassette die minder vaak moet worden bijgevuld. Grote documenten zijn in één handeling te verzenden dankzij de ADF met een capaciteit van 50 pagina's. Het kiezen gaat snel en gemakkelijk, onder 32 snelkiestoetsen en 100 verkort kiescodes kunt u alle veel gebruikte nummers opslaan. De blokkeringsfunctie voor direct mail voorkomt ontvangst van ongewenste faxberichten omdat u alleen berichten ontvangt van de faxnummers die in het geheugen van de L380 zijn opgeslagen.

Snelle laserprinter & copier
Gebruik de FAX-L380 via de USB aansluiting als een snelle 18 ppm laserprinter of copier. Voor haarscherpe prints en kopieën met een resolutie van 600 dpi.

Schoon en gemakkelijk
Vervang de All-in-One cartridge, met toner en alle belangrijke onderdelen, en uw fax is weer als nieuw. Geen vieze handen, geen geknoei – gewoon telkens een perfecte kwaliteit.
Korte samenvatting Canon FAX-L380 laserfax, G3 Laser 33.6Kbit/s faxmachine:
Deze korte samenvatting van de Canon FAX-L380 laserfax, G3 Laser 33.6Kbit/s faxmachine-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon FAX-L380 laserfax, G3, Laser, 33,6 Kbit/s, 3 sec/pagina, JBIG,MH,MMR,MR, 100 ontvangers, 18 cpm
Lange samenvatting Canon FAX-L380 laserfax, G3 Laser 33.6Kbit/s faxmachine :

Canon FAX-L380 laserfax, G3. Soort: Laser, Modemsnelheid: 33,6 Kbit/s, Verzendsnelheid fax: 3 sec/pagina. Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4): 18 cpm. Capaciteit automatische documentinvoer: 50 vel. Faxgeheugen: 510 pagina's. Afmetingen (BxDxH): 430 x 420 x 340 mm, Gewicht: 11 kg

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon FAX-L380 laserfax, G3 Laser 33.6Kbit/s faxmachine, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Faxen
Soort *
Laser
Faxen in kleur *
No
Modemsnelheid *
33,6 Kbit/s
Verzendsnelheid fax
3 sec/pagina
ECM (Foutcorrectie)
Yes
Fax codeer methoden
JBIG,MH,MMR,MR
Fax naar groep
100 ontvangers
Automatische nummerherhaling
Indicates whether automatic redialing is available on this product
Yes
Kopiëren
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
18 cpm
Grijsniveaus
256
Invoercapaciteit
Capaciteit automatische documentinvoer
Number of sheets this product can hold in its ADF tray; expressed in sheets
50 vel
Geheugen
Faxgeheugen
510 pagina's
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
430 x 420 x 340 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
11 kg
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte
60 MB
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
32 MB
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
530 W
Stroomverbruik (in standby)
9 W
Overige specificaties
Kopieerresolutie (tekst in zwart)
1200 x 600 DPI
Maximale resolutie
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
600 x 600 DPI
Printsnelheid
Maximale printafmetingen
A4 (210 x 297 mm)
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter)
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
18 ppm
Scannen
Scansnelheid
Description of the speed at which this product can accomplish a specific scanning task including rate, media type, and target application
2 sec/pagina
X