Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon EOS 30V 12MP CCD Zwart

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
EOS 30V
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
9356A001
Categorie
Met een digitale camera heeft u al uw foto\'s direct digitaal, dat betekent dat u meteen kunt zien of uw foto gelukt is, u uw foto\'s op de computer kunt bewerken voordat u ze laat afdrukken en ze ook heel gemakkelijk kunt delen met vrienden of familie via internet. Stuur uw digitale foto\'s over het internet naar uw vertrouwde afdrukservice of print ze zelf uit met uw eigen fotoprinter.
digitale camera's
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 dec 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 19938
Deze statistiek is gebaseerd op de 75002 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-12-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73286 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 19 nov 2017 20:04:04
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon EOS 30V 12MP CCD Zwart :
De korte redactionele beschrijving van Canon EOS 30V 12MP CCD Zwart

EOS 30V DATE BODY 7-punts AF met oogsturing, Lichtmeting in 35 zones, 11 opnameprogramma’s, Geruisloze bediening, Complete serie EF objectieven en accessoires
Meer>>>

Canon EOS 30V 12MP CCD Zwart:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon EOS 30V 12MP CCD Zwart.
De camera die uw passie kan evenaren.
Snelste autofocus¹. Snelste focus met anticiperend vermogen². Hoogste snelheid bij continu-opnamen¹. Nieuw in de EOS-serie en beschermd door een geruststellend duurzame metalen behuizing.
Razendsnel
Volg met 4 beelden per seconde een wielrenner die met een snelheid van tegen de 50 km/uur voorbij raast. De EOS 30V Date is de snelste camera in zijn klasse en gebruikt een anticiperend autofocussysteem om bewegende onderwerpen razendsnel en haarscherp vast te leggen.
Uitstraling van kwaliteit
Een ultramatte coating vormt de toplaag van een duurzame metalen body die fantastisch aanvoelt en vertrouwen wekt. Ontwerpaanpassingen aan de programmaknop verbeteren de leesbaarheid en het plezierige blauwe licht van het LCD paneel is ideaal in situaties waar weinig omgevingslicht is.
Flitser gekoppeld aan afstandsmeting
Een E-TTL II meetsysteem koppelt de afstandsgegevens aan de meetwaarden van de 35 zone sensor na een testflits van de EX Speedlite. De flitslichtberekening compenseert de reflectie van het onderwerp door delen met een ongewoon hoge uitlezing te negeren. Een nieuw algoritme zorgt voor een natuurlijke belichting van witte voorwerpen zoals trouwjurken en servies. Geluiden door filmtransport, bediening van de sluiter en bediening van de spiegel worden onderdrukt, zodat dit de stilste EOS ooit is. Bij sluitertijden langer dan 1/60 seconde wordt de zoekerinformatie binnen 155 ms uitgeschakeld.
Scherpstelling en lichtmeting
Het 7-punts autofocussysteem zorgt voor razendsnel scherpstellen, ook wanneer het onderwerp zich niet in het midden bevindt. Meervoudige lichtmeting in 35 zones (tweemaal het aantal van concurrerende merken¹) over het gehele beeldveld zorgt voor consistente, nauwkeurige belichtingen. Een evaluatie-algoritme identificeert de extreem heldere delen en weigert deze vervolgens om de kans ongewone belichtingen te reduceren, zelfs in situaties met moeilijk omgevingslicht.
Flexibiliteit en bedieningsmogelijkheden
De EOS 30V Date plaatst bediening en flexibiliteit in de handen van de fotograaf. Naast standaard P, Tv, Av en M programma’s is een A-Dep programma aanwezig voor het aflezen van de dichtbij/veraf focusinformatie en optimale scherptediepte. Tot de geprogrammeerde beeldkeuze (PIC) programma’s behoren Portret, Landschap, Close-up, Sport, Nacht. Sluitertijden lopen van 1/4.000 tot 30 seconden, inclusief bulb. De EOS 30V Date maakt het mogelijk datum en/of tijdgegevens op verschillende manieren op het negatief vast te leggen.
Korte samenvatting Canon EOS 30V 12MP CCD Zwart:
Deze korte samenvatting van de Canon EOS 30V 12MP CCD Zwart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon EOS EOS 30V, 12 MP, CCD, 3x, 585 g, Zwart
Lange samenvatting Canon EOS 30V 12MP CCD Zwart :

Canon EOS EOS 30V. Megapixels: 12 MP, Type beeldsensor: CCD. Optische zoom: 3x, Digitale zoom: 4x. Beeldzoeker: Optisch. Gewicht: 585 g. Kleur van het product: Zwart

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon EOS 30V 12MP CCD Zwart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Fotokwaliteit
Megapixels *
MegaPixels: Het aantal (in millioenen) lichtgevoelige beeldpunten, of pixels, die gebruikt worden door de image sensor van de camera (CCD) om lichtopnames te maken, en die zijn weerslag vind in het uiteindelijk aantal opgeslagen pixels op een memory card (geheugenkaart).
12 MP
Type beeldsensor *
CCD
Lenssysteem
Optische zoom *
Geeft de optische zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld kan worden vergroot met het lenssysteem van de camera.
3x
Digitale zoom *
De digitale zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld uitvergroot kan worden dankzij digitale technologie (dus nog zonder gebruik te maken van een zoomlens).
4x
Belichting
Blootstelling type *
Aperture voorgang AE, Sluiter-prioriteit AE
Beeldscherm
Beeldscherm *
De gebruikte beeldschermtechnologie. Flat screen technologies zoals Liquid Cristal Display (LCD) en Thin Film Transistor (TFT) technologie zijn de trend.
LCD
Zoeker
Beeldzoeker
Schermpje op de camera/raampje in de camera waardoor men het beeld kan zien dat voor de lens zit.\nOptische zoeker: men kijkt door een raampje in het toestel om te zien wat men gaat fotograferen.\nDigitale/Electronische zoeker: een LCD schermpje laat zien wat men gaat fotograferen.
Optisch
Design
Kleur van het product *
Zwart
Gewicht en omvang
Breedte *
146,7 mm
Diepte *
69 mm
Hoogte *
Hoogte van het product
103 mm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
585 g
Overige specificaties
Videomogelijkheid
Yes
Camera sluitertijd
Geeft de tijdsduur aan waarin de sluiter licht doorlaat door de lens naar de CCD. Sluitertijd en opening (aperture) bepalen gezamelijk de belichting.
30 - 1/4000
Digitale SLR
Yes
X