Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM SLR Telephoto lens Wit

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
9322A006 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
4960999207322
Categorie
The light-gathering device of a camera, typically containing a group of compound lenses. Lenses come in different lengths, with very long lens used for long-distance photography.
cameralenzen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 132187
Deze statistiek is gebaseerd op de 75034 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73322 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 14 dec 2017 13:29:46
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM SLR Telephoto lens Wit :
De korte redactionele beschrijving van Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM SLR Telephoto lens Wit

EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM
Meer>>>

Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM SLR Telephoto lens Wit:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM SLR Telephoto lens Wit.
- 11x zoom.
- L-serie kwaliteit.
- Image Stabilizer.
- Kortste scherpstelafstand 0,7 m.
- Full-time handmatige scherpstelling.
- Stof- en vochtwerende constructie.
- Cirkelvormig diafragma.
- E-TTL II afstandsmeting.
- Lenscoatings zijn geoptimaliseerd voor digitale camera’s.

Met een hoog zoombereik van 11x legt u alles vast, van groothoek tot supertele. Canons nieuwste professional serie ‘White lens’ is ontworpen voor professionele fotografen die streven naar een minimaal aantal objectiefwisselingen en zo gering mogelijk gewicht. Met Image Stabilization (IS) en een zeer snel, stil autofocussysteem is dit het objectief dat alles biedt waar anderen nog slechts van dromen.

Image Stabilization
Canons fameuze Image Stabilizer technologie compenseert circa drie stopwaarden zonder waarneembare wijziging van beeldscherpte. Dit vergroot het aantal situaties waarin hand-held fotografie mogelijk is zodat het statief in de studio kan blijven. Verplaatsingen in een bepaalde richting worden automatisch gesignaleerd als bewuste richtingsverandering. Correcties in de betreffende richting worden geannuleerd en hiermee wordt verandering in trillingsgedrag voorkomen.

Ultra Sonic Motor
De ultrasone motor (USM) zet ultrasone trillingsenergie om in een rotatiekracht en zorgt daarmee voor nauwkeurig, snel en nagenoeg geluidsloos scherpstellen. Dit mechanisme heeft een hoog draaimoment om snel te reageren en nauwkeurig de rotatiebeweging te stoppen. Handmatige aanpassing is continu mogelijk. De minimale scherpstelafstand van 0,7 m over het gehele zoombereik maakt dit objectief ideaal voor close-up vergrotingen.

Perfect voor digitaal
De vorm van de lenzen en de coatings zijn geoptimaliseerd om beeldschittering en echobeelden te onderdrukken, zodat dit objectief ideaal is voor digitale camera’s die gevoelig zijn voor reflecties bij de beeldsensor. Bij bevestiging op digitale camera’s met een APS-C format sensor zoals de EOS 10D, heeft het objectief equivalente brandpuntafstanden van 45-480mm.

Nauwkeurige optica voor hoge beeldkwaliteit
Een fraai contrast, geringe vervorming en een hoge hoek-tot-hoek resolutie over het gehele zoombereik zijn vanzelfsprekend. Een EMD (elektromagnetisch diafragma) zorgt voor snelle, stille en zeer nauwkeurige regeling van de lensopening. Een cirkelvormig diafragma levert bij volle lensopening met twee stopwaarden naar beneden fraaie onscherpe achtergronden op.

Duurzame uitvoering
De EF 28-300mm heeft een duurzame stof- en vochtwerende constructie en is ontwikkeld voor professionals die onder extreme omstandigheden hun werk doen.

Afgestemd op EOS
De vatting is afgestemd op het allernieuwste EOS programma en zorgt dat maximaal voordeel wordt gehaald uit de snelheid van het objectief. Afstandsinformatie is gebaseerd op zeer nauwkeurige E-TTL II meting en wordt ook gebruik voor flitseractivering.
Korte samenvatting Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM SLR Telephoto lens Wit:
Deze korte samenvatting van de Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM SLR Telephoto lens Wit-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM, SLR, 23/16, Telephoto lens, 0,7 m, Canon EF, 28 - 300 mm
Lange samenvatting Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM SLR Telephoto lens Wit :

Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM. Component voor: SLR, Lensstructuur (elementen/groepen): 23/16, Lens type: Telephoto lens. AF actuator: Ring USM. Kleur van het product: Wit. Diameter: 9,2 cm, Maat filter: 7,7 cm, Lengte: 18,4 cm. Vergroting: 0,3x

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM SLR Telephoto lens Wit, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lenssysteem
Component voor *
SLR
Lensstructuur (elementen/groepen) *
23/16
Lens type *
Telephoto lens
Minimum aperture number *
3,5
Dichtstbijzijnde focus afstand *
0,7 m
Beeldstabilisator *
Een beeldstabilisator voorkomt dat het beeld vaag wordt als de camera beweegt.
Yes
Lens mount interface *
Canon EF
Brandpuntbereik
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
28 - 300 mm
Aantal diafragma bladen
8
Diagonale kijkhoed (min)
8,25°
Lenssysteem
Diagonale kijkhoek max
75°
Prestatie
AF actuator
Ring USM
Design
Kleur van het product
Wit
Gewicht en omvang
Diameter *
9,2 cm
Maat filter *
7,7 cm
Lengte *
18,4 cm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,67 kg
Overige specificaties
Vergroting
0,3x
Land Distributor
Nederland 2 distributor(s)
United Kingdom 5 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Italia 2 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 3 distributor(s)
Sverige 2 distributor(s)
Norway 2 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
Suomi 1 distributor(s)
X