Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon FAX-B820 Inkjet 14.4Kbit/s faxmachine

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FAX-B820
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
9239A019
Categorie
Met een faxmachine kunt u kopieën van documenten versturen naar andere faxmachines, gewoon via uw bestaande telefoonlijn. Vaak hebben faxapparaten ook een kopieerfunctie (scan en print), hoewel de kwaliteit van de afdrukken meestal niet bijster hoog is.
faxmachines
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 27135
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 15 dec 2017 13:04:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon FAX-B820 Inkjet 14.4Kbit/s faxmachine :
De korte redactionele beschrijving van Canon FAX-B820 Inkjet 14.4Kbit/s faxmachine

FAX-B820 Standaard Fax met handset
Meer>>>

Canon FAX-B820 Inkjet 14.4Kbit/s faxmachine:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon FAX-B820 Inkjet 14.4Kbit/s faxmachine.
Profiteer van efficiënt faxen met een betaalbaar, stijlvol en compact faxapparaat. De FAX-B820 zorgt voor een perfecte print van ontvangen faxberichten, heeft een groot geheugen, een Inktbesparing mode om kosten te verlagen plus een gebruiksvriendelijk spraakgestuurd kiessysteem.

Betaalbaar faxen met hoge kwaliteit

Indrukwekkende faxprestaties voor een aantrekkelijke prijs
Betaalbaar en efficiënt faxen komt nu binnen uw handbereik met de FAX-B820. Een ruim faxgeheugen, een uniek spraakgestuurd kiessysteem en een gebruiksvriendelijke bediening worden aangevuld door Canons gerenommeerde Bubble Jet printkwaliteit.

Meer geheugen voor zorgeloos faxen
Het faxgeheugen heeft een capaciteit van 120-pagina's1, zodat u zorgeloos kunt faxen. Alle inkomende faxberichten worden veilig in het geheugen opgeslagen als het papier of de inkt 's avonds of tijdens het weekend op is, om later te worden geprint. Ook uitgaande faxberichten zijn vooraf te scannen, zodat u ze op een later tijdstip vanuit het geheugen kunt verzenden.

Met uw stem opdracht geven een fax te verzenden
De spraakgestuurde kiesmethode vergroot het bedieningsgemak en de efficiency. Met Canons unieke UCanTalk® technologie programmeert u de namen van de personen waar u het meest mee communiceert. De handelingen voor het verzenden van een faxbericht zijn dan beperkt tot het indrukken van een toets en het uitspreken van de naam.

Hoge kwaliteit voor haarscherpe faxen
Laat uw zakenrelaties merken dat u voor het allerbeste kiest. Wanneer u diagrammen, tekst met kleine letters en zelfs foto's faxt, zorgt Canons eigen UHQ (Ultra High Quality) beeldverwerkingstechnologie met 64 grijstinten dat alle informatie de andere partij duidelijk en haarscherp bereikt. U kunt uw fax ook als copier gebruiken, waarbij alle details nauwkeurig worden gekopieerd.

Kostenbesparende kenmerken
Met een zendsnelheid van 6 seconden per pagina1 kunt u op uw telefoonkosten besparen. En een speciale Inktbesparing mode stelt u in staat het aantal ontvangen pagina's2 dat u kunt printen te verdubbelen, waardoor de inktkosten omlaag gaan.

Snelle en eenvoudige bediening
Met een ADF (Automatische document-feeder) voor 15 pagina's kunt u ook grotere documenten gemakkelijk faxen zonder dat u ze moet splitsen. De 9 snelkiesnummers en 70 verkort kiescodes maken het kiezen van veel gebruikte faxnummers erg gemakkelijk. Op de FAX-B820 is een extern antwoordapparaat aan te sluiten en een ingebouwde telefoonhandset maakt ook telefoongesprekken mogelijk.

Stijlvol en compact
Deze stijlvolle en compacte fax is een aanwinst voor elke werkomgeving. Het faxapparaat past moeiteloos op het kleinste bureau. U bespaart op installatieruimte en kunt rekenen op een perfecte faxkwaliteit plus aantrekkelijk bedieningsgemak.
Korte samenvatting Canon FAX-B820 Inkjet 14.4Kbit/s faxmachine:
Deze korte samenvatting van de Canon FAX-B820 Inkjet 14.4Kbit/s faxmachine-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon FAX-B820, Inkjet, 14,4 Kbit/s, 6 sec/pagina, MH,MMR,MR, 80 ontvangers, 0,64 cpm
Lange samenvatting Canon FAX-B820 Inkjet 14.4Kbit/s faxmachine :

Canon FAX-B820. Soort: Inkjet, Modemsnelheid: 14,4 Kbit/s, Verzendsnelheid fax: 6 sec/pagina. Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4): 0,64 cpm. Standaard invoercapaciteit: 50 vel, Capaciteit automatische documentinvoer: 15 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 50 vel. Faxgeheugen: 120 pagina's

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon FAX-B820 Inkjet 14.4Kbit/s faxmachine, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Faxen
Soort *
Inkjet
Faxen in kleur *
No
Modemsnelheid *
14,4 Kbit/s
Verzendsnelheid fax
6 sec/pagina
Fax codeer methoden
MH,MMR,MR
Fax naar groep
80 ontvangers
Auto reductie
Yes
Antwoordmachine
Antwoordapparaat *
No
Kopiëren
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
0,64 cpm
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit
50 vel
Capaciteit automatische documentinvoer
Number of sheets this product can hold in its ADF tray; expressed in sheets
15 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit
50 vel
Geheugen
Faxgeheugen
120 pagina's
Geluidsproductie
Geluidsniveau
50 dB
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
366 x 261 x 161 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
3,7 kg
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
33,14 W
Stroomverbruik (in standby)
3,2 W
Overige specificaties
Kopieerresolutie (tekst in zwart)
360 x 360 DPI
Printtechnologie
Printtechnologie resolutie
Kleur/resolutie technologie die dit product gebruikt voor het printen.
360 x 360 DPI
Printsnelheid
Maximale printafmetingen
A4 (210 x 297 mm)
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter)
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
1,54 ppm
Scannen
Scansnelheid
Description of the speed at which this product can accomplish a specific scanning task including rate, media type, and target application
16,3 sec/pagina
X