Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon MP730 Photo-High End Colour Printer-Scanner-Copier ADF- up to 22pm mon

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MP730 Photo-High End Colour Printer-Scanner-Copier ADF- up to 22pm mon
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
8297A019
Categorie
Ability to print and scan documents using a device such as an all-in-one printer and scanner.
printers & scanners
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 28547
Deze statistiek is gebaseerd op de 74970 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73259 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:16:49
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon MP730 Photo-High End Colour Printer-Scanner-Copier ADF- up to 22pm mon :
De korte redactionele beschrijving van Canon MP730 Photo-High End Colour Printer-Scanner-Copier ADF- up to 22pm mon

MP730 Photo-High End Colour Printer-Scanner-Copier ADF- up to 22pm mono-up to 14ppm colour
Meer>>>

Canon MP730 Photo-High End Colour Printer-Scanner-Copier ADF- up to 22pm mon:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon MP730 Photo-High End Colour Printer-Scanner-Copier ADF- up to 22pm mon.
De SmartBase MP730 Photo is een Digital Photo All-in-one die met fotokwaliteit print, kopieert en scant en tevens uw faxapparaat is. U hoeft niet langer te kiezen tussen ruimte en kwaliteit.


Kenmerken

- 22 ppm in zwart/wit en 14 ppm in kleur
- kostenbesparende separate inkttanks
- 4800 x 1200 dpi prints
- 1200 x 2400 dpi scans
- Super G3 33.6 kpbs fax
- Constante 2 pl inktdruppels
- Direct Photo Card prints
- Kantlijnvrij printen en kopiëren op A4, 10x15 cm & 13x18 cm
- ADF voor 30 pagina's


Canon lanceert de Digital Photo All-in-One, waarmee u prints van fotokwaliteit kunt maken evenals kopiëren, scannen en faxen


De SmartBase MP730 Photo biedt u het allerbeste in kwaliteit en is een gebruiksvriendelijke All-in-one die bovendien een hoge snelheid en hoge productiviteit garandeert.

KWALITEIT, SNELHEID, PRODUCTIVITEIT
De SmartBase MP730 Photo heeft de Canon fotoprint kwaliteit met 4800 x 1200 dpi en druppelgrootte van 2 picoliter. De nieuw ontwikkelde 'Micro-Nozzles' plus de geavanceerde MicroFine Droplet Technology™ reduceren korrelvorming zodat u altijd duidelijke fotoprints en haarscherpe zwarte tekstdocumenten krijgt. De print- en kopieersnelheden zijn 22 pagina's per minuut in zwart/wit en 14 pagina's per minuut in kleur.

DIRECT CARD PRINTER
U kunt uw CompactFlash™, Smart Media™, Memory Stick, Secure Digital of MultiMedia Card in de kaarthouder van de SmartBase MP730 Photo plaatsen en zonder zelfs maar een PC aan te raken al uw digitale foto's printen. Of exporteer de foto's via de kaarthouder naar de PC en bewerk de foto's met de meegeleverde Canon software, zoals Exif Print support en Photo Noise Reduction.

KANTLIJNVRIJ PRINTEN
De SmartBase MP730 Photo maakt van rand tot rand kantlijnvrije fotoprints en kopieën op A4, 10x15 cm en 13x18 cm die er uitzien en aanvoelen als traditionele foto's.

NAUWKEURIG KOPIËREN
Deze machine maakt met hoge snelheid 1200x1200 dpi kleuren en 600x600 zwart/wit kopieën. U kunt de originelen verkleinen of vergroten van 25% - 400% en twee pagina's op één vel papier kopiëren.

PERFECTE SCANS
De SmartBase MP730 Photo is ook een 1200x2400 dpi scanner die gebruik maakt van Canons lenstechnologie, zodat u perfecte scans kunt maken. Alle Canon scanners gebruiken de Snelle multifoto mode. U kunt meerdere foto's plaatsen en elke foto in een separaat bestand laten opslaan. En met de functie origineeldetectie signaleert de scanner automatisch hoe het origineel op de glasplaat is geplaatst.

SNELLE FAX
De SmartBase MP730 Photo is uitgevoerd met een snelle Super G3, 33.6 kpbs fax waarmee u in kleur kunt verzenden. Een kleurenpagina wordt in ca. 60 seconden* verzonden en een zwart/wit pagina in 3 seconden*. De fax heeft voldoende geheugen om 250 pagina's* aan inkomende faxberichten op te slaan, zodat u altijd alles ontvangt, ook als de inkt of het papier op is. Om snel te kunnen kopiëren, scannen en faxen is de SmartBase MP730 Photo uitgevoerd met een ADF voor 30 pagina's.
* Gebaseerd op standaard ITU-T testkaart nr. 1
Korte samenvatting Canon MP730 Photo-High End Colour Printer-Scanner-Copier ADF- up to 22pm mon:
Deze korte samenvatting van de Canon MP730 Photo-High End Colour Printer-Scanner-Copier ADF- up to 22pm mon-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon MP730 Photo-High End Colour Printer-Scanner-Copier ADF- up to 22pm mon
Lange samenvatting Canon MP730 Photo-High End Colour Printer-Scanner-Copier ADF- up to 22pm mon :

Canon MP730 Photo-High End Colour Printer-Scanner-Copier ADF- up to 22pm mon

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon MP730 Photo-High End Colour Printer-Scanner-Copier ADF- up to 22pm mon, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Technische details
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter)
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
14 ppm
X