Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon MP120-LTS Desktop Rekenmachine met display Grijs calculator

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
MP120-LTS
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
8294A004
Categorie
Small portable device used to perform arithmetic.
calculatoren
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 13354
Deze statistiek is gebaseerd op de 75404 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73678 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 11 jan 2018 14:22:34
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon MP120-LTS Desktop Rekenmachine met display Grijs calculator :
De korte redactionele beschrijving van Canon MP120-LTS Desktop Rekenmachine met display Grijs calculator

MP120-LTS
Meer>>>

Canon MP120-LTS Desktop Rekenmachine met display Grijs calculator:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon MP120-LTS Desktop Rekenmachine met display Grijs calculator.
De MP120-LTS is een veelzijdige calculator met 2-kleuren inktrol voor de dynamische kantooromgeving. En met het stijlvolle design maakt de MP120-LTS een krachtige indruk.

- Gemakkelijk leesbaar 2 kleuren display met achtergrondverlichting
- Display met extra grote tekens
- Printsnelheid 2,7 regels per seconde
- Printen in 2 kleuren
- Separate Kostprijs, Verkoopprijs en Marge toetsen
- Separate toetsen voor BTW-berekeningen
- Afmeting: 293(L) x 216(B) x 74(H) mm

De MP120-LTS heeft een rekencapaciteit van 12 cijfers en de cijfers worden voor extra leesbaarheid vergroot op het display weergegeven. Om de leesbaarheid verder te verhogen is de calculator uitgevoerd met een 2-kleuren LCD met achtergrondverlichting.
Positieve resultaten verschijnen in groen en negatieve resultaten in rood. De calculator laat u ook in rood zien waar een vergissing is gemaakt.

De MP120-LTS heeft een printsnelheid van 2,7 regels per seconde en print de cijfers zowel in donkerblauw als rood.

Met drie separate toetsen voert de MP120-LTS kostprijs/verkoopprijs/marge berekeningen uit. Als u bijvoorbeeld met een leverancier onderhandelt en zijn prijs € 200 bedraagt terwijl u het product voor dat bedrag met een marge van 15% wilt doorverkopen. U typt 200 in, gevolgd door een druk op de knop Sell (Verkoopprijs) en daarna 15 gevolgd door een druk op de knop Margin (Marge). Het display toont 170 gevolgd door het woord 'Cost'. Dit betekent dat de inkoopprijs € 170 mag bedragen zodat u bij verkoop een marge van 15% kunt maken.

Met behulp van speciale toetsen voert de MP120-LTS ook BTW-berekeningen uit.

De duurzame MP120-LTS is via een netsnoer aangesloten op een wandcontactdoos en heeft een stabiel, ruim en ergonomisch toetsenbord. Er zijn onafhankelijke toetsen voor 0, 00 en 000 - voor extra bedieningsgemak is de toets 0 vergroot uitgevoerd.
Korte samenvatting Canon MP120-LTS Desktop Rekenmachine met display Grijs calculator:
Deze korte samenvatting van de Canon MP120-LTS Desktop Rekenmachine met display Grijs calculator-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon MP120-LTS, Desktop, Rekenmachine met display, 12 cijfers, Grijs
Lange samenvatting Canon MP120-LTS Desktop Rekenmachine met display Grijs calculator :

Canon MP120-LTS. Vormfactor: Desktop, Soort: Rekenmachine met display. Cijfers: 12 cijfers. Printtype: Inktlint. Kleur van het product: Grijs

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon MP120-LTS Desktop Rekenmachine met display Grijs calculator, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Design
Vormfactor *
Eigenschappen van de buitenkant van het product.
Desktop
Soort *
Rekenmachine met display
Kleur van het product *
Grijs
Beeldscherm
Cijfers *
12 cijfers
Digit comma separator
Yes
Beeldscherm
Beeldscherm tekengrootte
5,8 x 14,9 mm
Schermgrootte (display)
99,8 x 19,3 mm
Printsnelheid
Printtype
Inktlint
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
1,03 kg
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
292 x 210 x 65 mm
X