Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon FAX-L400 Laser 33.6Kbit/s Wit faxmachine

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FAX-L400
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
8097A001BB
Categorie
Met een faxmachine kunt u kopieën van documenten versturen naar andere faxmachines, gewoon via uw bestaande telefoonlijn. Vaak hebben faxapparaten ook een kopieerfunctie (scan en print), hoewel de kwaliteit van de afdrukken meestal niet bijster hoog is.
faxmachines
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 31 jan 2007
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 15660
Deze statistiek is gebaseerd op de 76048 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 31-01-07 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 74315 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 26 jan 2018 07:36:02
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon FAX-L400 Laser 33.6Kbit/s Wit faxmachine :
De korte redactionele beschrijving van Canon FAX-L400 Laser 33.6Kbit/s Wit faxmachine

Fax L400 Fax Print Copy 33.6Kbps / ADF
Meer>>>
Canon FAX-L400 Laser 33.6Kbit/s Wit faxmachine:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon FAX-L400 Laser 33.6Kbit/s Wit faxmachine.

FAX-L400 laserfax voor normaal papier De FAX-L400 biedt de snelheid en efficiency om uw workflow te versnellen. Met extra gebruiksvriendelijkheid en hoge kwaliteit afbeeldingen. De L400 is ook in te zetten als laserprinter en flatbed copier.

Verlaag uw telefoonkosten met de ultrasnelle Super G3 verzending van de L400. En verlies minder tijd bij het faxapparaat, want de L400 scant een pagina in 4,3 seconden. De laserprinter in de L400 print 14 ppm en de L400 kent nagenoeg geen opwarmtijd. Het eindresultaat is dat u meer tijd overhoudt voor andere werkzaamheden.

Ook als u omvangrijke documenten verzendt, verwerkt de ADF voor 50 pagina's alles automatisch. Het kiezen van bekende nummers gaat nog sneller met 30 snelkiestoetsen en 100 verkorte kiescodes. De papiercassette biedt plaats aan 250 vel en als het papier op is, slaat de L400 alles op in het 256 pagina's tellende geheugen*. Een speciale tonerbesparing mode verlaagt de kosten nog verder en met dual acces kunt u meerdere functies tegelijk laten uitvoeren.

Het overzichtelijke bedieningspaneel van de FAX-L400 maakt de bediening erg gemakkelijk. En Canons All-in-one cartridge is eenvoudig te vervangen - zonder problemen en met schone handen. U profiteert ook van een automatische Fax/Tel schakelaar en aansluiting voor een antwoordapparaat. Zodat u altijd alles kunt ontvangen. Bovendien bespaart u kosten omdat geen speciale faxlijn nodig is.

Wanneer u kleine letters, diagrammen en zelfs foto's verzendt, garandeert Canons unieke UHQ (Ultra High Quality) technologie een zeer hoge beeldkwaliteit. Met 256 grijstinten worden halftinten op faxen en kopieën nauwkeurig gereproduceerd. De 600 dpi laserprinter in de L400 produceert hoge kwaliteit prints van faxberichten.

U kunt de FAX-L400 als een productieve 14 ppm laserprinter gebruiken. De L400 is ook een hoge kwaliteit flatbed copier, waardoor boeken en tijdschriften net zo gemakkelijk te kopiëren zijn als losbladige originelen. Daarnaast heeft u alle voordelen van digitaal kopiëren, zoals elektronisch sorteren, 2-OP-1 kopie en Scan-once-print-many.

Korte samenvatting Canon FAX-L400 Laser 33.6Kbit/s Wit faxmachine:
Deze korte samenvatting van de Canon FAX-L400 Laser 33.6Kbit/s Wit faxmachine-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.

Canon FAX-L400, Laser, 33,6 Kbit/s, 3 sec/pagina, JBIG,MH,MMR,MR, 131 ontvangers, 14 cpm

Lange samenvatting Canon FAX-L400 Laser 33.6Kbit/s Wit faxmachine:
Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon FAX-L400 Laser 33.6Kbit/s Wit faxmachine, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Canon FAX-L400. Soort: Laser, Modemsnelheid: 33,6 Kbit/s, Verzendsnelheid fax: 3 sec/pagina. Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4): 14 cpm, Maximaal aantal kopieën: 99 kopieën, Kopieën vergroten/verkleinen: 50 - 200 procent. Standaard invoercapaciteit: 250 vel, Capaciteit automatische documentinvoer: 50 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 50 vel. Fax geheugen: 4 MB, Faxgeheugen: 256 pagina's

Faxen
Soort *
Characteristics of the device.
Laser
Faxen in kleur *
A fax is an exact copy of a document made by electronic scanning and transmitted as data by telecommunications links. Colour faxing means that the fax is printed in colour.
No
Modemsnelheid *
The speed at which data is transferred by a modem.
33,6 Kbit/s
Verzendsnelheid fax
3 sec/pagina
ECM (Foutcorrectie)
Yes
Fax codeer methoden
JBIG,MH,MMR,MR
Fax naar groep
131 ontvangers
Automatische nummerherhaling
Indicates whether automatic redialing is available on this product
Yes
Auto reductie
Long documents are automatically reduced to fit to A4!
Yes
Sneltoetsen
30
Faxresolutie fijne stand (zwart/wit)
8 pels x 7.7 lines / mm
Faxresolutie in normale stand (zwart/wit)
8 pels x 3.85 lines / mm
Faxresolutie in superfijne stand (zwart/wit)
8 pels x 15.4 lines / mm
Kopiëren
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
14 cpm
Maximaal aantal kopieën
99 kopieën
Kopieën vergroten/verkleinen
50 - 200 procent
Grijsniveaus
256
Maximum kopieersnelheid (zwart, A4)
14 cpm
Invoercapaciteit
Standaard invoercapaciteit
The number of sheets of paper that can be held by a device.
250 vel
Invoercapaciteit
Capaciteit automatische documentinvoer
Number of sheets this product can hold in its ADF tray; expressed in sheets
50 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit
The normal capacity for outputs for this product.
50 vel
Geheugen
Fax geheugen
4 MB
Faxgeheugen
256 pagina's
Technische details
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Wit
Geluidsproductie
Geluidsniveau
The amplitude level of the undesired background noise, usually measured in decibels (db).
50 dB
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
444 x 457 x 410 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
16,1 kg
Energie
Stroomverbruik (in standby)
The amount of electricity that is consumed when the product is on standby.
11 W
Overige specificaties
Interface
Interface-poorten om apparatuur te koppelen. USB (Universal Serial Bus) is een populaire (kabel) interface voor randapparatuur. USB 2.0 heeft een snelheid tot 480 Mbit/s (USB 1: 12 Mbit/s). De interface FireWire staat ook bekend als de IEEE 1394 standaard. Enhanced IDE (EIDE)wordt soms Fast ATA, Fast IDE of ATA-2 genoemd.
USB
Stroomvoorziening
De stroomvoorziening die het apparaat nodig heeft.
AC 200-240V 50-60Hz
Kopieerresolutie (tekst in zwart)
1200 x 600 DPI
Mediaformaten
Standaard mediaformaten
A4,LTR,Legal
Printsnelheid
Maximale printafmetingen
The maximum size that an image can be printed with a good resolution.
A4 (210 x 297 mm)
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter)
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
14 ppm
Scannen
Scansnelheid
Description of the speed at which this product can accomplish a specific scanning task including rate, media type, and target application
4,3 sec/pagina
Soort scanner
Er bestaan verschillende soorten scanners:\n- Flatbed scanner - Dit soort scanners hebben een klep die u kunt openklappen om het te scannen document eronder te leggen.\n- Film scanner - Deze scanners zijn speciaal gemaakt voor het scannen van fotonegatieven.\n- Sheet-fed scanner - Dit type scanners kunt u documenten die u wilt scannen 'voeren'.\n- Pen scanner - Deze houdt u in uw hand en beweegt u over de in te scannen tekst of afbeelding.
Flatbed
X