Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon EF 28-90II Zwart

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
EF 28-90II
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
7988A004
Categorie
The light-gathering device of a camera, typically containing a group of compound lenses. Lenses come in different lengths, with very long lens used for long-distance photography.
cameralenzen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 14715
Deze statistiek is gebaseerd op de 75537 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73809 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 12 okt 2017 16:05:43
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon EF 28-90II Zwart :
De korte redactionele beschrijving van Canon EF 28-90II Zwart

EF 28-90II
Meer>>>

Canon EF 28-90II Zwart:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon EF 28-90II Zwart.
De EF 28-90mm f/4-5.6 II USM is een compact, lichtgewicht standaard zoomobjectief. In combinatie met de EOS 300V zorgt dit objectief voor de hoogste AF snelheid in zijn klasse*. * op 27 augustus 2002


Kenmerken


Compacte, lichtgewicht standaard zoomobjectief
Hoogste AF snelheid in zijn klasse* in combinatie met de EOS 300V
Asferisch element toegepast voor hoge beeldkwaliteit over het gehele zoombereik
Optische onderdelen uitsluitend vervaardigd van loodvrij glas* op 27 augustus 2002Zeer degelijke allround zoomlens die even krachtig is als twee of meer lenzen met een vaste focale lengte in één ontwerp


De EF 28-90mm f/4-5.6 II USM is ontworpen als standaard zoomobjectief voor de EOS 300V. In combinatie met deze camera heeft dit objectief de hoogste AF snelheid in zijn klasse*. Deze hogere all round prestaties zijn ook beschikbaar wanneer de lens wordt gebruikt in combinatie met andere EOS modellen. Om deze hogere snelheid mogelijk te maken, gebruikt de EF 28-90mm f/4-5.6 II USM een AF motor die is afgestemd op de EOS 300V, een nieuwAF algoritme en een nieuw type CPU met een hogere communicatiesnelheid. De behuizing van de lens is afgestemd op die van de EOS 300V en andere EOS modellen. Dankzij het gebruik van een asferisch element in één van de lensgroepen garandeert dit objectief een hoge beeldkwaliteit over het gehele focusbereik. De lens is uitgevoerd met bijna geruisloos werkende USM (Ultrasonische motor) motor. Voor de optische onderdelen is uitsluitend milieuvriendelijk loodvrij glas gebruikt.

* op 27 augustus 2002
Korte samenvatting Canon EF 28-90II Zwart:
Deze korte samenvatting van de Canon EF 28-90II Zwart-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon EF 28-90II, 10/8, 22 - 32, 6,7 cm, 75°, Zwart, 5,8 cm
Lange samenvatting Canon EF 28-90II Zwart :

Canon EF 28-90II. Lensstructuur (elementen/groepen): 10/8, Diafragma (F-F): 22 - 32, Thread diameter: 6,7 cm. Kleur van het product: Zwart. Maat filter: 5,8 cm, Gewicht: 180 g. Vergroting: 0,30x

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon EF 28-90II Zwart, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lenssysteem
Lensstructuur (elementen/groepen) *
The way in which a camera lens is constructed.
10/8
Diafragma (F-F)
Aperture range of the lens of the camera, expressed in f-stops
22 - 32
Thread diameter
6,7 cm
Diagonale kijkhoek max
75°
Design
Kleur van het product
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Zwart
Gewicht en omvang
Maat filter *
A filter is a screen, plate, or layer of a substance which absorbs light or other radiation or selectively absorbs some of its components e.g. a UV filter to reduce UV light. Filters come in various sizes.
5,8 cm
Gewicht *
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
180 g
Overige specificaties
Vergroting
The degree to which something is or can be magnified (made to appear larger than it is).
0,30x
X