Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon FAX-L2000IP Laser 33.6Kbit/s Wit faxmachine

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
FAX-L2000IP
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
7908A032
Categorie
Met een faxmachine kunt u kopieën van documenten versturen naar andere faxmachines, gewoon via uw bestaande telefoonlijn. Vaak hebben faxapparaten ook een kopieerfunctie (scan en print), hoewel de kwaliteit van de afdrukken meestal niet bijster hoog is.
faxmachines
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 27 jun 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 19291
Deze statistiek is gebaseerd op de 74605 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 27-06-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 72877 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 17 okt 2017 15:00:53
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon FAX-L2000IP Laser 33.6Kbit/s Wit faxmachine :
De korte redactionele beschrijving van Canon FAX-L2000IP Laser 33.6Kbit/s Wit faxmachine

FAX-L2000IP
Meer>>>

Canon FAX-L2000IP Laser 33.6Kbit/s Wit faxmachine:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon FAX-L2000IP Laser 33.6Kbit/s Wit faxmachine.
De FAX-L2000IP biedt de internet faxfunctie om verzenden, ontvangen en doorzenden van informatie te vereenvoudigen. Daarnaast levert de FAX-L2000IP aantrekkelijke prestaties voor hoog volume faxcommunicatie en toepassing als netwerkprinter.

Ervaar de top in fax efficiency
De Canon FAX-L2000IP opent nieuwe mogelijkheden voor effectieve faxcommunicatie. U kunt tegen lagere kosten al uw faxberichten via uw huidige internet aansluiting verzenden naar compatibele I-faxapparaten. Maar het echte voordeel vormen de unieke verzend-, ontvangst- en doorzendfuncties om de gehele workflow te optimaliseren.

Een intelligente workflow
Papieren documenten kunt u scannen voor directe verzending naar i-fax en e-mailadressen. Faxberichten zijn ook op een file server op te slaan. Bovendien kunt u alle inkomende faxberichten automatisch doorzenden, zodat geautoriseerde gebruikers binnen de netwerkomgeving er mee aan de slag kunnen. De FAX-L2000IP is een centrale communicatie hub om al uw kantoordocumenten digitaal te verzamelen, te delen met anderen, te beheren en op te slaan.

Krachtige netwerkprinter
Omdat de FAX-L2000IP standaard is uitgevoerd met een netwerkaansluiting kan het door elke PC in uw netwerk worden gebruikt als snelle, flexibele en hoge kwaliteit laserprinter. De snelheid bedraagt 18 ppm met een haarscherpe printresolutie van 1200 x 600 dpi.

Gebruiksvriendelijke managementfuncties
Een interface voor gebruik op afstand (RUI) stelt gebruikers vanaf aangesloten PCs in staat alles te controleren. Zoals het geven van printopdrachten, controleren van de status en uitvoeren van een groot aantal andere functies. Alles via de ingebouwde web browser. Met handige tools voor netwerkbeheer kunnen beheerders alles van afstand bewaken en onderhouden - met volledige kostenplaatsregistratie, zodat ook de kosten kunnen worden gereduceerd.

Alles voor hoog volume faxopdrachten
Deze fax heeft een grote papiercapaciteit (uitbreidbaar tot 1100 vel) en een indrukwekkend geheugen (uitbreidbaar tot 1100 pagina's*) voor het uitvoeren van hoog volume faxopdrachten plus een ADF voor 70 pagina's. De ultrasnelle Super G3 verzending zorgt voor optimale kostenreductie. Scannen vindt plaats met een snelheid van 1,2 pagina's per seconde (A4). En met een printsnelheid van 18 ppm zijn de faxberichten direct beschikbaar.

Superieure beeldkwaliteit en absoluut vertrouwelijk
Ongeacht of u kleine letters, diagrammen of zelfs foto's faxt, u kunt altijd vertrouwen op Canons unieke UHQ (Ultra High Quality) technologie voor een superieure beeldkwaliteit bij verzending. Een hoge printresolutie van 1200x1200 dpi garandeert dezelfde kwaliteit voor alle inkomende faxberichten. U beschikt over 50 vertrouwelijke postbussen - zodat vertrouwelijke documenten ook vertrouwelijk blijven. Documenten kunnen in het geheugen worden ontvangen en zijn alleen af te drukken na invoer van het juiste wachtwoord.
Korte samenvatting Canon FAX-L2000IP Laser 33.6Kbit/s Wit faxmachine:
Deze korte samenvatting van de Canon FAX-L2000IP Laser 33.6Kbit/s Wit faxmachine-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon FAX-L2000IP, Laser, 33,6 Kbit/s, 3 sec/pagina, 210 ontvangers, 18 cpm, 99 kopieën
Lange samenvatting Canon FAX-L2000IP Laser 33.6Kbit/s Wit faxmachine :

Canon FAX-L2000IP. Soort: Laser, Modemsnelheid: 33,6 Kbit/s, Verzendsnelheid fax: 3 sec/pagina. Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4): 18 cpm, Maximaal aantal kopieën: 99 kopieën. Capaciteit automatische documentinvoer: 70 vel. Standaard uitvoercapaciteit: 250 vel. Fax geheugen: 32 MB, Faxgeheugen: 1500 pagina's

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon FAX-L2000IP Laser 33.6Kbit/s Wit faxmachine, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.

Bedankt voor dat u een datasheet compleet laat maken door Icecat.

Uw datasheet zal binnen een paar dagen compleet gemaakt worden.

Faxen
Soort *
Laser
Faxen in kleur *
No
Modemsnelheid *
33,6 Kbit/s
Verzendsnelheid fax
3 sec/pagina
ECM (Foutcorrectie)
Yes
Fax naar groep
210 ontvangers
Automatische nummerherhaling
Indicates whether automatic redialing is available on this product
Yes
Auto reductie
Yes
Antwoordmachine
Antwoordapparaat *
No
Kopiëren
Kopieersnelheid (standaard, zwart, A4)
18 cpm
Maximaal aantal kopieën
99 kopieën
Grijsniveaus
256
Maximum kopieersnelheid (zwart, A4)
18 cpm
Invoercapaciteit
Capaciteit automatische documentinvoer
Number of sheets this product can hold in its ADF tray; expressed in sheets
70 vel
Uitvoercapaciteit
Standaard uitvoercapaciteit
250 vel
Geheugen
Fax geheugen
32 MB
Faxgeheugen
1500 pagina's
Technische details
Kleur van het product
Wit
Geluidsproductie
Geluidsniveau
55 dB
Gewicht en omvang
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
499 x 498,7 x 458,9 mm
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
2,4 kg
Energie
Typisch stroomverbruik
Het vermogen van het apparaat, uitgedrukt in Watts. Typische waardes die fabrikanten geven zijn stroomverbruik indien uitgeschakeld, standby/suspended, typisch gebruik, maximaal gebruik.
980 W
Stroomverbruik (in standby)
15 W
Overige specificaties
Kopieerresolutie (tekst in zwart)
1200 x 1200 DPI
Maximale resolutie
De maximale resolutie in beeldpunten (dots) per inch (DPI).
1200 x 1200 DPI
Printtechnologie
Printtechnologie resolutie
Kleur/resolutie technologie die dit product gebruikt voor het printen.
1200 x 600 DPI
Printsnelheid
Maximale printafmetingen
A4 (210 x 297 mm)
Printsnelheid (zwart, standaardkwaliteit, A4/US Letter)
De printsnelheid in zwart-witte A4-pagina's per minuut (ppm), normale kwaliteit. De werkelijke snelheid is mede afhankelijk van de systeemconfiguratie, de gebruikte software en het document.
18 ppm
Scannen
Optische scanresolutie
600 x 600 DPI
Scansnelheid
Description of the speed at which this product can accomplish a specific scanning task including rate, media type, and target application
1,2 sec/pagina
X