Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon VC-C4 webcam

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
VC-C4
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
6475A001
Categorie
Een \'webcam\' is een digitale videocamera die u direct op uw computer of netwerk aan moet sluiten en die niet los te gebruiken is. Ze worden voornamelijk gebruikt voor videobellen en -chatten via de computer. Leuk als u uw verre vrienden of familie wilt zien tijdens het bellen/chatten! De netwerkversies worden voornamelijk gebruikt als (goedkope) beveiligingscamera.
webcams
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 15 jul 2005
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 11571
Deze statistiek is gebaseerd op de 75469 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 15-07-05 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73738 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 29 mrt 2017 11:24:13
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Garantie: 1 year
Lange productnaam Canon VC-C4 webcam :
De korte redactionele beschrijving van Canon VC-C4 webcam

VC-C4 webcam
Meer>>>

Canon VC-C4 webcam:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon VC-C4 webcam.
De VC-C4, Canons nieuwste camera die kan pannen, kantelen en in- en uitzoomen (Pan/Tilt/Zoom, "PTZ"), heeft een fraai uiterlijk, een compact ontwerp en een ongekend gebruiksgemak. En wij zouden het moeten weten, want het was Canon die als eerste betaalbare, hoogwaardige, op afstand bedienbare camera's introduceerde en die sindsdien een pioniersrol heeft vervuld. Onze nieuwste aanwinst, de VC-C4 (achterwaarts compatibel met onze eerdere modellen), is onze meest geavanceerde en betaalbare camera ooit. Dit is fantastisch nieuws voor gebruikers die een betrouwbare PTZ-camera nodig hebben voor videoconferenties, onderwijs op afstand, algemene videotoepassingen of zelfs geavanceerde beveiligings-/bewakingsdoeleinden.

De opnameparameters van de VC-C4, de meest intelligente PTZ-camera die we ooit hebben gemaakt, kunnen voor vrijwel elke omgeving worden aangepast. Diverse bedieningselementen op het scherm en een 32-knops IR-afstandsbediening maken het gemakkelijker dan ooit om de gewenste opnamen te maken. Daarnaast kunnen maximaal negen camera's in keten worden aangesloten en met één (adresseerbare) IR-afstandsbediening worden bediend. Bij gebruik van RS-232 kunt u de camera's ook bedienen vanaf uw pc.

Eén blik op de VC-C4 en je kan niet anders dan onder de indruk zijn van de strakke vormgeving, waardoor hij eigenlijk nergens misstaat. Bovendien staat hij dankzij de ongelofelijk kleine, lichtgewicht behuizing nooit in de weg.

Canons digitale signaalverwerkingssysteem staat garant voor levendige, vloeiende videobeelden en een nauwkeurige scherpstelling. De hoogwaardige 16x zoom maakt een bredere kijkhoek mogelijk, terwijl de f/1.4 lens voor een optimale helderheid zorgt. De VC-C4-camera kan tot +/-100° pannen en -30 tot 90° kantelen, terwijl de VC-C4R, de voor plafondmontage geschikte uitvoering, tot +/-170° kan pannen en +10 tot -90° kan kantelen. Aangezien beide camera's zich in het midden van het systeem bevinden, is een snelle, stabiele en nauwkeurige camerabeweging gewaarborgd.

Er kunnen maximaal negen VC-C4-/VC-C4R-systemen tegelijk vanaf één pc worden bediend, wat handig is in een grote vergaderzaal. De camera's kunnen trapsgewijs worden aangesloten via de R-S232C-kabel en vervolgens worden geprogrammeerd voor afzonderlijke bediening. Verder kunnen in een handomdraai maximaal negen vooraf ingestelde posities, alsook informatie over automatische belichting worden opgeslagen. Met slechts één druk op een knop van de draadloze afstandsbediening kunt u snel op elk gewenst voorwerp scherpstellen.

De Canon VC-C4 is het toppunt van betrouwbaarheid, kwaliteitsvideo, gebruiksgemak en buitengewone waarde.
Korte samenvatting Canon VC-C4 webcam:
Deze korte samenvatting van de Canon VC-C4 webcam-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon VC-C4, 30 fps, 16x, 4 - 64 mm, 3°, 48 dB, 6 Lux
Lange samenvatting Canon VC-C4 webcam :

Canon VC-C4. Maximale beeldsnelheid: 30 fps, Optische zoom: 16x, Brandpuntbereik: 4 - 64 mm. Gewicht: 375 g. Minimaal benodigde schijfruimte: 50 MB, Minimale RAM: 64 MB, Afmetingen (BxDxH): 100 x 89,5 x 112 mm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon VC-C4 webcam, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Prestatie
Maximale beeldsnelheid *
This is the maximum frame rate, also known as frame frequency and frames per second (FPS). It is the frequency (rate) at which an imaging device produces unique consecutive images called frames. The term applies equally well to film and video cameras, computer graphics, and motion capture systems. Frame rate is most often expressed in frames per second (FPS) and is also expressed in progressive scan monitors as hertz (Hz).
30 fps
Optische zoom
Geeft de optische zoom-capaciteit: het aantal maal dat een beeld kan worden vergroot met het lenssysteem van de camera.
16x
Brandpuntbereik
Bij het kiezen van een nieuwe lens of camera-met-ingebouwde-lens, is de belangrijkste afweging het brandpuntbereik: hoeveel we in één beeld kunnen opnemen en hoe ver we kunnen inzoomen op details in de verte, worden hierdoor bepaald. Het brandpuntbereik wat je nodig hebt hangt vooral af van je afstand tot de onderwerpen die je wilt fotograferen of filmen.
4 - 64 mm
Kijkhoek, horizontaal
Maximum horizontal angle at which a display can be viewed with acceptable visual performance.
Signaal/ruis-verhouding
De verhouding tussen signaal- en ruisintensiteit
48 dB
Minimale belichting
Also known as light sensitivity, this is the smallest amount of light needed for the camera to produce an image of useable quality.
6 Lux
Temperatuur, in bedrijf
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
5 - 35 °C
Gewicht en omvang
Gewicht
Gewicht van het product zonder verpakking (nettogewicht). Zo mogelijk wordt hier het nettogewicht van het product gegeven inclusief standaardaccessoires en -supplies. Fabrikanten stellen soms het gewicht van hun product te rooskleurig voor, door het basisgewicht te geven zonder standaardaccessoires en -supplies.
375 g
Overige specificaties
Minimaal benodigde schijfruimte
The minimum hard disk space required to store or run a computer program or operating system.
50 MB
Minimale RAM
De minimaal benodigde hoeveelheid werkgeheugen
64 MB
Afmetingen (BxDxH)
Afmetingen van het produkt (Breedte x Diepte x Hoogte) in millimeter.
100 x 89,5 x 112 mm
Netvoeding
The way in which the product is powered e.g. rechargeable battery, mains electricity connected via a plug and cable.
12 W
Lens
3,7 cm
X