Kies land:
Kies taal:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

Canon EF 400 mm f/5.6L USM

X
Vergelijk dit
Merk:
Het algemene handelsmerk van een fabrikant zoals afgebeeld op producten van de fabrikant. Een fabrikant kan meerdere merknamen hanteren. Sommige fabrikanten licenseren hun merknamen aan andere producenten.
Canon
Productnaam:
Productnaam is een merks product identificatie, vaak een modelnaam, maar niet geheel uniek. Verschillende productvarianten kunnen dezelfde productnaam delen. Productnaam is een belangrijk onderdeel van de producttitel zoals weergegeven op iedere productdatasheet.
EF 400 mm f/5.6L USM
Artikelcode :
De unieke code welke een merk hanteert voor een product. Meerdere productcodes kunnen gelinkt worden aan een product-datasheet wanneer de specificaties identiek zijn. We mappen foute codes die we tegenkomen weg, en soms ook logistieke variaties.
2526A017 show
Show alternative article codes used in the online market place
EAN/UPC-nummer :
European Article Number (EAN) en Universal Product Code (UPC) zijn beter bekend als de streepjescode op de verpakking van een product om deze uniek te identificeren binnen een logistiek proces of winkel. Eén product-datasheet kan meerdere streepjescodes hebben, afhankelijk van logistieke variaties zoals verpakking of land.
5964989213828 show
Categorie
The light-gathering device of a camera, typically containing a group of compound lenses. Lenses come in different lengths, with very long lens used for long-distance photography.
cameralenzen
Datasheetkwaliteit: aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat
De kwaliteit van een product datasheet kent verschillende niveaus:
alleen logistieke data geïmporteerd: we hebben alleen basisdata geïmporteerd van een leverancier, een data-sheet is nog niet toegevoegd door een editor.
aangemaakt door Canon: een datasheet is geïmporteerd vanuit een officiële bron van een fabrikant, maar de datasheet is nog niet gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
aangemaakt/gestandaardiseerd door Icecat: de datasheet is aangemaakt of gestandaardiseerd door een Icecat-editor.
In Icecat sinds: 01 nov 2006
De datum waarop Icecat voor de eerste keer het product op de markt aantrof.
Productraadplegingen: 71583
Deze statistiek is gebaseerd op de 75002 gebruikende ecommerce sites (eshops, distributeurs, vergelijkers, ecommerce ASPs, inkoopsystemen, enz.) die deze Icecat data-sheet kunnen downloaden sinds 01-11-06 Uitsluitend productdata van sponsoren is opgenomen in de gratis Open Icecat contentdistributie zoals gebruikt door 73286 gratis Open Icecat-gebruikers.
Info aangepast op: 14 dec 2017 13:28:47
De datum van laatste wijziging van deze product-datasheet in Icecat.
Lange productnaam Canon EF 400 mm f/5.6L USM :
De korte redactionele beschrijving van Canon EF 400 mm f/5.6L USM

EF 400 mm f/5.6L USM
Meer>>>

Canon EF 400 mm f/5.6L USM:
De officiële marketingtekst vanuit de fabrikant voor Canon EF 400 mm f/5.6L USM.
Dit krachtige objectief is ontworpen met het oog op draagbaarheid en eenvoudige bediening. Met een element van super-UD-glas, waarvan de eigenschappen overeenkomen met die van fluoriet en een element van UD-glas verkrijgt u scherpe afbeeldingen van hoek-tot-hoek. Het objectief is tevens voorzien van een ingebouwde zonnekap en een afneembare statiefgondel.
- Brandpuntafstand en maximum diafragma: 400 mm 1:5,6.
- Objectiefconstructie: 7 elementen in 6 groepen.
- Diagonale beeldhoek: 6°-10°.
- Scherpstelling: ingebouwd scherpstelsysteem met USM.
- Kortste scherpstelafstand: 3,5 m / 11,5 ft.
- Filterafmetingen: 77 mm.
Korte samenvatting Canon EF 400 mm f/5.6L USM:
Deze korte samenvatting van de Canon EF 400 mm f/5.6L USM-datasheet is automatisch gegenereerd en combineert de producttitel met de eerste zes belangrijkste specs.
Canon EF 400 mm f/5.6L USM, 7/6, 1:5.6, 3,5 m, 6°, 7,7 cm
Lange samenvatting Canon EF 400 mm f/5.6L USM :

Canon EF 400 mm f/5.6L USM. Lensstructuur (elementen/groepen): 7/6, Minimum aperture number: 1:5.6, Dichtstbijzijnde focus afstand: 3,5 m. Maat filter: 7,7 cm

Dit is de automatisch gegenereerde lange samenvatting van Canon EF 400 mm f/5.6L USM, gebaseerd op de eerste drie specs van de eerste vijf spec-groepen.
Lenssysteem
Lensstructuur (elementen/groepen) *
The way in which a camera lens is constructed.
7/6
Minimum aperture number *
The minimum size of the hole through which light enters a camera.
1:5.6
Lenssysteem
Dichtstbijzijnde focus afstand *
3,5 m
Diagonale kijkhoek max
Gewicht en omvang
Maat filter *
A filter is a screen, plate, or layer of a substance which absorbs light or other radiation or selectively absorbs some of its components e.g. a UV filter to reduce UV light. Filters come in various sizes.
7,7 cm
Source Testseek-samenvatting Average rating
Reviews
Updated:
2011-09-25
Testseek heeft 4 proffesionele recensies verzameld voor Canon EF 400 mm f/5.6L USM. Het gemiddelde van deze proffesionele recensies is 88 van de 100. De gemiddelde score geeft aan hoe profesionals dit product waarderen. Klik hieronder om naar testseek te gaan en voor alle productbeoordelingen, -testen en -conclusies.
88%
Land Distributor
Nederland 2 distributor(s)
United Kingdom 6 distributor(s)
Deutschland 3 distributor(s)
Italia 2 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 3 distributor(s)
Sverige 2 distributor(s)
Norway 2 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
France 1 distributor(s)
X